Wkadk

Hvordan man har blødt skinnende hår billigt

Ever ønske du kunne flagre blankt, skinnende hår som berømtheder gøre? Nå nu kan du, selvom du er på et stramt budget! Under blødt hår gør ikke kun dit hår føles godt, men det gør det også nemmere at style det på den måde du ønsker det skal være.

Steps

Hvordan man har blødt skinnende hår billigt. Deep betingelse dit hår med mayonnaise.
Hvordan man har blødt skinnende hår billigt. Deep betingelse dit hår med mayonnaise.

Metode 1: dyb behandling med mayonnaise

 1. 1
  Deep betingelse dit hår med mayonnaise. Dette er en nem måde at få fugt og glans tilbage i dit hår.
 2. 2
  Smøre ægte, økologisk mayonnaise gennem dit tørt hår. For folk med fedtet hovedbund og hud, ikke gnide det ind i din hovedbund eller for tæt på hårgrænsen. og sørg for at virkelig arbejde det ind i enderne.
  • Beløbet afhænger af tykkelsen og teksturen af ​​dit hår. Fedtet hår og hovedbund har brug for mindre mayonnaise, tørrere hår får brug for mere.
 3. 3
  Vask dine hænder, så pak dit hår i en badehætte eller en plastpose. Et håndklæde på hovedet vil også hjælpe indeholde det, selvom du bliver nødt til at vaske håndklædet bagefter.
 4. 4
  Hold det gerne, at for omkring en time. Skyl dit hår, så shampoo det. Style dit hår den måde, du normalt gør.

Metode 2: dyb behandling med æg

 1. 1
  Dyb tilstand med æg. Mayonnaise er for det meste æg, så det kun giver mening at æg også ville være en effektiv måde at sætte fugt og glans tilbage i dit hår.
  • Knæk 2-4 æg (afhængig af dit hår længde) i en skål. Adskil blommen fra de hvide, placere æggehviderne til side. (En god æggehvide omelet kan være en god måde at bruge dem op.)
 2. 2
  Hæld olivenolie i skålen, lige nok til at dække æggeblomme, og pisk sammen. Sørg for, at løsningen er godt blandet.
 3. 3
  Shampoo dit hår i lunkent vand og derefter sætte blandingen i håret. Lad det sidde i 5-6 minutter, derefter skylles den med koldt vand. Varme eller varmt vand kan forvrænge ægget.

Metode 3: dybe behandlinger med yoghurt

 1. 1
  Bruge yoghurt som en dyb balsam. Børste dit hår godt. Find almindelig yoghurt, selv om almindelig græsk yoghurt virker meget godt også.
  • Sørg for, at yoghurt er almindelig, ellers vil du ende op med mere sukker og farvestoffer i håret - ikke noget, du ønsker.
 2. 2
  Tag yoghurt og sprede det over hele håret. Dernæst tager en gammel hår slips og sætte dit hår i en hestehale eller bolle. Hvis du ønsker, kan du sætte en pose over det, eller du kan bare lade det op.
 3. 3
  Lad det i 20-30 minutter, eller indtil yoghurt er hærdet. Det er bedst at tage et brusebad bagefter og shampoo / tilstand med et godt brand.

Metode 4: dyb behandling med aloe vera og honning

 1. 1
  Bland lige dele balsam, aloe vera gel, og honning. Aloe Vera er en fremragende condition og ombygning agent, og honning bør tilføje glans.
  • Folk med mørkt hår skal være forsigtig, når du bruger honning som det også kan lysne dit hår farve.
  • Sørg for at få en Aloe, der ikke indeholder skadelige ingredienser såsom alkohol.
  • En blanding af jojobaolie (i stedet for Aloe Vera), honning og balsam fungerer også godt.
 2. 2
  Massage blandingen gennem tørt hår. Efterlad i håret i 5-10 minutter.
 3. 3
  Skyl ud med shampoo og balsam.

Metode 5: dyb behandling med eddike

 1. 1
  Shampoo dit hår med din sædvanlige shampoo. Skyl grundigt med koldt vand for at fjerne enhver rest shampoo eller oprustning, der er akkumuleret på håret.
 2. 2
  Måle to kopper af æble cider eddike og en kop vand og skyl håret grundigt med blandingen. Efterlad eddike og vand blandingen på dit hår i femten minutter.
 3. 3
  Skyl eddike off dit hår. Skyl med rent varmt rindende vand, indtil eddike lugten forsvinder. Comb hår ud omhyggeligt, og du vil finde dit hår er nu nemt at rede ud, sundt udseende og håndterbare.
 4. 4
  Gentag behandle hver uge eller mindre, hvis det ønskes. Æble cider eddike surhedsgrad er tæt på den for naturlige hår, så det er en god balsam og rengøringsmiddel. Det er også en effektiv kim morder.

Metode 6: deep behandling olie og sheasmør

 1. 1
  I en skål tilsættes 1/2 kopper af olivenolie, kokosolie, ricinusolie, lavendelolie, rosmarinolie, mandelolie og kamille olie.
 2. 2
  I en anden skål tilsættes 1 kop shea smør og 2 TPS af avocado, jojoba og hvedekim olie med en TPS af honning.
 3. 3
  Kombiner begge skål blandinger sammen.
 4. 4
  Glat over dit hår og lad det i for 20 til 30 minutter
 5. 5
  Skyl med en urte skyl og lad lufttørre.

Metode 7: generelle tips til glans og blødhed

 1. 1
  Anvende produkter, der ikke indeholder natriumlaurylsulfat eller ammonium laureth sulfat. Dette er især vigtigt, hvis du har krøllet hår. Kig nøje på etiketterne af shampoo og balsam, før du køber og bruger dem.
  • Selvom natriumlaurylsulfat er afledt af palme-og kokosolie, det har været forbundet med hudirritation og hårtab. Det er også bruges som en industriel-grade sæbe.
  • På den anden side er milde rensemidler ikke sandsynligt at slippe af silikone eller voks. Så sørg for, at du ikke får silikone eller voks i dine saftig låse!
  • Prøv at kigge efter shampoo og balsam med naturlige / økologiske ingredienser. Naturlige ingredienser vil genoprette din naturlige olier til dit hår og er relativt let at finde.
 2. 2
  Må ikke vaskes ud af alle dine balsam. Hvis nogen nogensinde fortalt dig "vaske det to det knirker," at personen var forkert. Når du vasker det ud, vask det ud, indtil det føles stadig som om der er en smule i der og derefter (uden at røre) hælde koldt vand over dit hoved med bruser hoved. Skyl ikke længere eller køre fingrene igennem det. Bare hæld.
  • Leave-in conditioner er også bredt tilgængelige. Sprøjte det i håret efter du har vasket og overvældet, og lad det ind, indtil næste gang du brusebad.
  • Nogle leave-in conditioner hjælper dig style din stil i over at tilføje hydrering. De er hovedsagelig en frizz-control agent. Bare sørg for, at dit hår ikke er tynget og fedtet efter påføring.
 3. 3
  Undgå ikke-økologiske styling kemikalier så meget som muligt. Farvestoffer og relaxers kan være meget dårligt for dit hår. Hvis du føler at du er nødt til at gøre det, skal du sørge for ikke at efterlade de kemikalier i håret for lang. Påfør sparsomt at forhindre skader på håret. Læs produktets anvisninger for at se, hvor ofte du skulle vente mellem behandlingerne.
  • Keratin behandlinger eller brasilianske hår kavitation, kan være særligt skadeligt for dit hår. De indeholder høje niveauer af formaldehyd og kan gøre dit hår falde ud.
  • Undgå for mange sessioner med fladjernet. Du kan elske din rettede hår, men dit hår ikke elsker din flade jern. Glattejern kan overophede og beskadige dit hår og efterlader det tørre og sprøde.
 4. 4
  Har nogen trimme din ender hver gang i et stykke tid. Hvis du tror du kan gøre det selv, gå videre. Spaltede spidser kan gøre dit hår ser mere kedeligt, tør og beskadiget.
 5. 5
  Børst dit hår på den rigtige måde. Vi ved alle, vi har brug for at børste vores hår for at få det ser sit bedste, men der er en kunst at børstning, at mange mennesker gå glip af.
  • Undgå børstning vådt hår. Det er svært at gøre, men vente til dit hår til at tørre ud lidt før du sætter penslen ned på det. Når du har brug for at børste vådt hår, bruge en bred-tandede pensel med afrundede spidser. Dette vil hjælpe skære ned på spaltede spidser og reducere revet hår.
  • Må ikke rippe din pensel gennem snerrer. Hvis du ikke har Detangler spray, våd område og anvende masser af balsam til at arbejde det igennem jævnt. Sove med dit hår i en bolle eller fletning kan gøre det lettere at børste i morgen, og vil kontrollere nogle af de krus (hvis du har det). Børst forsigtigt og langsomt arbejde tangles ud.
  • Må ikke overbrush. Nogle mennesker siger, at børste dit hår 100 gange om dagen, vil hjælpe med at bringe blod til dit hoved og stimulere hårvækst. Der er intet videnskabeligt belæg for, at dette er sandt. Faktisk kan overbrushing forårsage neglebånd skader og brud.
 6. 6
  Spise en række frugter, grøntsager og andre sunde næringsstoffer. Drik masser af vand. Du er hvad du spiser på en måde, og så er dit hår. Spis sundt for sundt hår. Også, spise masser af protein, fordi det vil bidrage til at styrke dit hår, forbedre farve og glans. Dette er fordi håret er lavet af protein.

Tips

 • Altid skyl dit hår i koldt vand i slutningen af ​​dit brusebad, da det gør dit hår ser sundt. Varmt vand kan skade dit hår og gøre det ser kedeligt.
 • Start børstning nedefra ikke bevæge sig op, indtil alle tangles er væk fra bunden dette vil forhindre rivning af håret og hjælpe sammenfiltring bedre.
 • Påfør olie såsom olivenolie eller kokosolie og lade den stå i mindst en time før vask dit hår. Disse fugter håret neglebånd snarere end bare sidder på toppen af ​​håret streng ligesom andre olier kan gøre.
 • Må ikke børste dit hår, når det er vådt.
 • Påfør olivenolie til enderne af dit hår, når du vasker dit hår. Det gør dit hår føler fodrer og slipper af spaltede spidser!
 • Brush derefter fletning dit hår inden du går i seng for at pervent frizziness. Hvis du tager brusebad, før at gå i seng, det hjælper til at holde hår fra snerrende.
 • Hvis alt andet fejler, så lad det lufttørre i fletninger eller fletninger. Dette hjælper med at kontrollere krus, knob og holde dit hår blødt.
 • Brug altid varme beskyttelse. men pas på ikke at brænde dig selv.
 • Ved tørring hår vælger en gammel t-shirt og tørre i en lige bevægelse fra rødder til tips. Dette vil udjævne neglebånd og gøre / holde dit hår skinnende.
 • Hvis du tager brusebad om morgenen, dække din hovedpude med et håndklæde og gnid olivenolie i dine rødder natten før bruser. Hvis du tager brusere natten, gnid det i omkring en time, før bruser.
 • Sove med en silke godnatdrink på eller en silke pudebetræk. Dette vil holde krus sker natten over.
 • Betingelse! Du kan aldrig gøre for meget condition. Når dit hår har brug for ingen fugt det bare ikke vil suge noget i!
 • Prøv forskellige mærker af balsam og shampoo. Husk, at dyre ikke altid ensbetydende bedre. Dem uden non-organiske kemikalier, alkohol og kunstige duftstoffer / color er bedst.
 • Olie dit hår mindst 3 dage om ugen dette vil pleje dit hår og gør det også skinne.
 • Påfør kokosolie før sengetid.
 • Påfør hjemmelavede hår pack på hver 15 dage for at gøre dit hår blødt, skinnende og lang.
 • Wrap dit hår efter vask for at forhindre sammenfiltring senere.
 • Vask dit hår mindst to gange om ugen.
 • Når du vasker hår, sove på det for at undgå at bruge hårtørrere.
 • Mens korte brusebade er godt for dit vand og sandsynligvis gas regninger, tage din tid. Du kan ikke få lang, blød eller skinnende hår med dig farende.

Advarsler

 • Må ikke glatte dit hår ofte. Det vil medføre, at det bliver beskadiget og tør. Hvis glatning er et must, skal du bruge en varme protectant forud for anvendelsen varme.
 • Hvis du går svømning i en chloreret pool, så prøv at bære en svømmetur fælles landbrugspolitik. For meget klor og dit hår bliver tørt og kruset.

Kilder og citationer

 • Altid være forsigtig med kemikalier du lægger i nærheden af ​​din hår. Selv nogle shampoo kan være dårligt for dit hår. For eksempel kan krøllet hår bliver tør og skør fra overusing shampoo med sulfat rengøringsmidler.
 • Hvis du er usikker på at gøre noget for dit hår, konsultere en frisør eller forskning det online.
 • Må ikke springe varme sprays. Dette kan synes hurtigere og lettere på det tidspunkt, men i sidste ende genoprette din sædvanlige blanke hår vil være umuligt.