Wkadk

Hvordan til at bryde i din Doc Martens

Fra fabrikken og havnen arbejdere til skinheads, punkere og goth rockere er Doc Martens støvler af valg. Komfortabel, robust, og åh-så-cool, de evigt og kan poleres til et spejl skinne, selv efter flere års slid. Det eneste problem er, at de kan være en sand støbejern bitch at bryde ind, hvilket resulterer i vabler, blå mærker, og masser af smerte.

Steps

Hvordan til at bryde i din Doc Martens. Forstå, at en helt nyt par ud af kassen kommer til at såre dine fødder som en sindssyg.
Hvordan til at bryde i din Doc Martens. Forstå, at en helt nyt par ud af kassen kommer til at såre dine fødder som en sindssyg.
 1. 1
  Forstå, at en helt nyt par ud af kassen kommer til at såre dine fødder som en sindssyg. Det betyder, at du bør undgå at bære dem i lang tid, for det første flere slidt. Det betyder ingen gåture eller danse, når de er frisk ud af kassen!
 2. 2
  Køb den rigtige pasform. Denne del kan ikke ændres, så sørg for, at detailhandleren hjælper dig med at træffe det rigtige valg.
 3. 3
  Tag snørebånd og gnid dr. Marten s Wonder Balm eller (billigere) almindelig babyolie ind i sømmene ved hjælp af en vatrondel. Dette vil bidrage til at blødgøre læder.
 4. 4
  Sættes på en tynd par sokker, så en tykkere uldent én over det, og derefter sætte på skoene, der forårsager dem til at udvide lidt op. Plus, vil sokkerne bidrage til at undgå smertefulde blærer.
 5. 5
  Gå rundt i en til to timer i løbet af din daglige rutine på bløde indendørs overflader. Det er nok bedst at gøre det derhjemme, så du kan stoppe når som helst og tage skoene af for at slappe af.
 6. 6
  Fjern Doc Martens. Efter en til to timer, er det tid til en pause.
 7. 7
  Gentag breaking i trin. Gradvist øge den tid, du bære sko.
 8. 8
  Begynd at gå udenfor i dem. Gør korte ture, ligesom de lokale butikker eller park.
 9. 9
  Hvis du går efter en længere gåtur, tage et andet par sko, når dine fødder har fået nok.
 10. 10
  Fortsæt med at gentage trin, indtil skoene føles behageligt for hele dagen slid. Når de er brudt ind, vil de føle sig fantastisk for resten af ​​deres liv.

Tips

 • Vær tålmodig. De fleste sko har brug for en uge eller to til at bryde ind, før du kan bære dem hele dagen med lidt ubehag.
 • Du kan også prøve at bære tunge sokker med en ekstra par Lycra vandreture sokker på toppen. Disse tjener til at væge fugt, hvilket bidrager til blæredannelse.
 • Gå rundt, stå på tæerne og bøje ned en masse for at hjælpe udvikle folder i de sko, der er tegn på, at de er blødgørende. Arbejder ved en computer, som en del af din normale daglige rutine, kan ikke være nok aktivitet til at bryde i dine sko.
 • Gammel hær trick, og du ikke ved, hvad blærer er indtil du har været i hæren, skar fødderne væk et par strømpebukser og bære dem under dine sokker, nogle mennesker gør dette med den gamle high cut rugby støvler også.
 • Hvis skoene straks føle smertefuldt lige under tåkappe eller tunge, check for at se, om dine sokker klumper, eller hvis tungen er snoet. Tungen og / eller klap af læder på tåkappe søm kan være nødvendigt at reseated at ligge mere flad eller dine sokker skal trækkes på strammere.
 • Når du først får din Docs lagt masser af boot polish eller baby olie på dem og lade natten over og derefter børste det ud i morgen, fortsætte med at gøre det for en uge. Dette vil blødgøre læderet op
 • Et alternativ til tykke sokker er at bruge stof plastre. Når iført skoene for første gang, så prøv at lægge mærke til, hvilke dele af dine fødder får rød - FØR vabler vises - og dække disse med plastre. Skift sidstnævnte to gange om dagen, indtil de sko pause i korrekt.
 • Mens den eneste måde at gøre dette ordentligt, er med tiden, er der en række måder, du kan forsøge at fremskynde processen op. Blive advaret, du løber en risiko for at ødelægge din Docs, og medmindre du fik 'em bruges, vil det have været spild af en betydelig mængde penge.
  • Du kan smack hæl-stykke af din Docs med en hammer et par gange for at blødgøre læder.
  • Du kan sætte en smule olivenolie på hæl-stykke lægge dine støvler på, og gå rundt i huset et par gange. Derefter forlader din Docs til tørre.
  • Du kan også nyde din Docs i vand. Så, som ovenfor, gå rundt, indtil de er helt tørre. Være advarede om, at opbløde dem i vand vil forlade masker fugt og disse kan begynde at rådne. For at undgå dette, kan du føntørre stingene ved hjælp af en hårtørrer.
 • Bær tykke uldsokker og læg dem på og binde dem strammere, end du normalt ville. Gør et par omgange rundt dit hus. Sørg for at du hvile.

Advarsler

 • Hvis du udvikler fod vabler, er det bedst at vente, indtil de er helet, før du genoptager færd med at bryde i dine sko.
 • Hvis du føler nogen alvorlig smerte, tage sko og genoptage når smerterne er aftaget.

Ting du behøver

 • Tykke sokker eller flere sokker
 • Vatrondeller
 • Boot polish eller baby olie
 • Olivenolie eller baby olie for sømmene (valgfrit)
 • Vand (valgfrit)