Wkadk

Hvordan man har en eksklusiv, langsigtet, moden, alvorlige (og sundt) forhold

Ønsker du at vide, hvordan man har en eksklusiv, langsigtet, moden og seriøs (osv.) forhold? Selv hvis du er så ung som siger 16? Hvis ja, så læs videre...

Steps

Hvordan man har en eksklusiv, langsigtet, moden, alvorlige (og sundt) forhold. Tid sammen.
Hvordan man har en eksklusiv, langsigtet, moden, alvorlige (og sundt) forhold. Tid sammen.
 1. 1
  Tid sammen: Du skal se hinanden ansigt til ansigt ofte for at gøre det arbejde, du skal være udelader tider for datoer for dig to som par. Selv hvis du er nødt til at markere det ned på kalendere, så gør det! Ringe til hinanden ofte. Dybest set, hvis du er en kæreste (eller kæreste), noget, du gør sammen, er en dato.
 2. 2
  Tid fra hinanden: Du skal være uafhængige, også - Du er nødt til at tilbringe tid væk fra hinanden. Du er nødt til at være i stand til at være en sund og glad person uden din kæreste (eller kæreste) rundt hele tiden. Du er nødt til at balancere den tid du har - mellem dine venner, familie, dine hobbyer / interesser, skole, dit job / karriere, og tid ved dig selv. Har dit eget liv, bortset fra dit forhold.
 3. 3
  Formidling: Du er nødt til at kommunikere verbalt (talk) med hinanden. Om de alvorlige, vigtige, og store problemer, og også om sjov, ikke-alvorlige, uvigtige, lille ting også. Tal om noget, du ønsker - hvordan din dag gik, udsigtspunkter, meninger, tanker, ønsker, behov, ønsker, ambitioner, mål, din fortid, hvordan du ønsker din fremtid at være, håb, drømme, usikkerhed, frygt, ønsker, eller hvad der er foregår i dit liv.
 4. 4
  Tillid: Du skal stole på hinanden for dit forhold til arbejde og ikke blive revet fra hinanden af jalousi. Du er nødt til at stole på hinanden nok til ikke at tro, at de vil snyde, eller gøre noget andet for at såre dig følelsesmæssigt, fysisk eller på anden måde.
 5. 5
  Support: Du skal støtte hinanden gennem tykt og tyndt, uanset hvad. Hævning den anden person i gode måder. Være der (fysisk, følelsesmæssigt eller på nogen måde du kan) for hinanden under de glade tider og de ikke så glade tider. Det vil gøre hele forskellen!
 6. 6
  Ærlighed: Du skal være ærlig og sandfærdig med hinanden på alt og om noget og alt, hvad der kan komme op. Løgne (selv hvis den anden person aldrig finder ud af sandheden), vil bare svække din obligation / forhold og i sidste ende gøre dig vokse fra hinanden. Især hvis du vente i lang tid for at fortælle ham / hende. Så den bedste ting at gøre, er altid at være ærlig med den anden person og fortælle dem højre væk.
 7. 7
  Selvrespekt: ​​Kun du styre, hvordan en anden person behandler dig. Lade nogen gå hele over dig, altid gør, hvad de vil, og har ingen grænser gør dig fortørnet over tid og langt mindre attraktive.
 8. 8
  Respekt: ​​Respekt er en stor en. Du er nødt til at respektere og acceptere hinandens krop, følelser, ønsker, behov, og alt andet, der kommer sammen med at være med den anden person. Respekt er også noget misbrug, mishandling, beskadigelse eller forkert på nogen måde, form eller form (fysisk, følelsesmæssigt, seksuelt eller verbalt).