Wkadk

Hvordan man viser en pige du kan lide hende

Hvis du søger at opbygge en romantisk venskab med en pige, men du ved ikke, hvordan at få bolden rullende, her er et par tips, der kan hjælpe dig med at bryde isen.

Steps

Hvordan man viser en pige du kan lide hende. Gør øjenkontakt og.
Hvordan man viser en pige du kan lide hende. Gør øjenkontakt og.
 1. 1
  Være venner først. Prøv at styre libido og se pigen som en person, ikke en anden erobring. Dit første mål er at få at vide om hende, ikke bare hendes udseende, så cool som det kan være.
  • Partner op med hende på en videnskab eller historie projekt. Være let at arbejde med, men i en stor indsats, og lytte til, hvad hun siger. Et venskab kan blomstre.
  • Hente hende, når du vælger hold til sport. Giv hende tryghed efter kampen, at hun gjorde det rigtig godt, og at det var sjovt at lege med hende.
  • Lav en strategisk venskab med en af ​​hendes andre venner. Det er ligegyldigt, hvem ven er, så længe du ikke gør åbenlyst flirte med hende. Den ven skulle give dig en mulighed for at få en introduktion.
 2. 2
  Sig goddag til hende når du ser hende rundt, men ikke overdrive dette, eller hun skal creeped ud.
 3. 3
  Gør øjenkontakt og. Øjenkontakt er en perfekt måde at lade en pige vide, at du kan lide hende uden at sige det. Kig hende i øjnene, ikke vige og ikke tjekke hende ud under halsen på dette særlige tidspunkt. Hvis hun møder dine øjne, smil tilbage eller rødmer, så du kan have en chance. Hvis hun rynker brynene, eller giver dig at "hvad dælen?" ser, bakke ud for en tid. Husk dog, kan hun få en masse opmærksomhed fra mænd, så kig kan være automatisk, hvis du er en fremmed eller i nærheden af ​​fremmed. Må ikke opgive håbet over en lille rynke panden, måske hun har noget i hendes sko? Vent lidt, og prøv igen senere.
 4. 4
  Gå videre og. Må ikke haste helt op, tag din tid, så husk, du er ved at opbygge et venskab. At være alt for aggressiv sandsynligvis skræmme hende eller krybe hende ud.
  • En virkelig simpelt, grundlæggende introduktion fungerer fint. Du kan sige: "Hej, mit navn er [Navn] Det er rart at møde dig.." Du har ikke altid brug for en fancy pick-up linje for at imponere hende.
  • Hvis du er lidt genert eller undseelig, kan du gå op til hende og sige noget som: ".. Undskyld det er så akavet, men jeg får virkelig nervøs omkring kønne piger Mit navn er [Name]" Hun har lige måske smelte hvis du trækker dette fra henkastet.
  • Hvis du er lidt mere sikker og ønsker at tilføje lidt pizazz til din introduktion, prøve noget lignende: "Jeg håber, du ved, hvor svært det er at samle mod til at tale med den smukkeste pige i skolen, er jeg [. navn]. Hvordan er du? "
 5. 5
  Starte en samtale. Chat om noget sikker, ligesom skole, eller vejret, og derefter bede hende noget om sig selv. Kritisk, at hendes svar! Må ikke tale om dig selv for meget. Hold fokus på hende.
  • Undgå samtaler om religion, politik eller andre "hot-knap" emner. Religion og politik er bedst ikke talt om, fordi de gør os føler meget stærkt, og de deler os ved part eller tilhørsforhold. Det betyder, at hvis du er religiøs, og hun er ikke, eller hun er en fest, og du er ikke, hun er sandsynligvis ikke give dig en chance, uden at se på dine andre kvaliteter. Gem religion og politik til senere.
  • Vælg noget, du synes, hun er virkelig interesseret i. Folk som taler om sig selv, og per definition, vil hun gerne tale om én eller hendes hobbyer eller interesser. Hvis du får hende gå på en af ​​disse, vil du ikke nødt til at gøre megen snak og samtalen vil føles naturligt.
  • Vær opmærksom på, hvad hun siger. Husk, hvad siger hun. Vis interesse for hende som menneske. Hvis du virkelig tænke over, hvad hun siger, og husk det, kan du bruge det til din fordel: det kunne hjælpe dig at tænke på, eller være starten på en.
 6. 6
  Ros hende på noget, hun er god til eller interesseret i, snarere end hvordan hun ser ud. Hun blev født med hendes udseende, men hun tjente hendes resultater. Kig efter en slags færdighed som tegning eller en sport. Være ægte med dine komplimenter.
  • Det er sagt, mange kvinder lagt et stort arbejde i at se godt, så hvis hun har en ny frisure eller en ny taske, det er OK at bemærke, at også, især hvis hun har god smag. Den omstændighed, at du bemærker noget nyt eller anderledes om hende vil vise hende, at du er opmærksom, og at du kan lide hende.
  • Styrke den måde, hun ønsker at blive set. Er hun tænker på sig selv som en atlet, en Tænker, eller en socialrådgiver? Så giv hende komplimenter, der gør hende til at føle utroligt koordineret eller utroligt intelligent, eller utroligt medfølende. Find ud af den måde, hun ønsker at blive set, og derefter komplimentere hende på det.
 7. 7
  Hold viser hendes opmærksomhed. Hvis dette er en flygtig støder på, og vil være din eneste chance for at vise hende dine følelser, lidt mere, end du normalt ville.
  • Hvis du er med dine venner, så spørg hende, om hun ønsker at hænge ud med dine venner. Hvis hun er optaget, spørge hende, om hun ønsker at hænge ud senere. Dette ville være et perfekt tidspunkt at få hendes nummer.
  • Bryd den berøringsfølsomme barriere. Mens du taler med hende, røre ved hende blidt på hånden, armen eller skulderen. Disse er alle sikre steder at røre en pige, forudsat at hun kender dig. Hvis du gør det rigtigt, og hun kan lide dig, vil det sende en gysen ned ad ryggen.
  • Være lidt legende med hende. Hvis du er venner, drille hende blidt (sørg for hun ved du spøger!) Eller tilbyde at give hende en piggy-back ride. Må ikke være trængende, men ikke være bange enten!
 8. 8
  Vær tålmodig. Disse ting tager tid. Men ved at give hende din udelte opmærksomhed, vil hun til sidst få vink, du kan lide hende.
  • I mellemtiden enhver mulighed, du kan komme til at bede hende om at en dans tage bade eller vandre med hende, invitere hende til en fest, eller bare være sammen med hende og hendes venner. Vær sikker på at have et godt forhold til sine venner.
 9. 9
  Kig efter tegn på gensidig interesse. Prøv at læse hendes kropssprog. Er hun hælder ind i dig? Har hun bare røre dig let på armen? Er hun holder dit blik? Er hun lege med hendes hår, smil, eller fnise? Hvis ja, så oddsene er hun kan lide dig også. Du har gjort helt det indtryk på hende!
 10. 10
  Vælg din næste handling. Når du har fundet alle de foregående trin ud af, hvad du gør næste er op til dig.
  • Du kunne spørge hende på en formel dato hvis du kan lide dine chancer. Du kan virkelig wow hende på en dejlig date.
  • Du kunne skifte i en blid, eller endda den dristige. Blive advaret, men fordi dette kan ødelægge den første dato og er bedst gemt til senere i forholdet.
  • Måske hvad du virkelig ønsker, er at vide, hvordan man før du foretager dit træk. Ser ingen yderligere. Du vil blive flirte på ingen tid!

Tips

 • Må ikke være for "gushy", især i starten, kan det være lidt overvældende. Prøv også ikke at være trængende.
 • Altid hilse hende med øjenkontakt og et smil, når du ser hende.
 • Være modig og lad hende vide, hvordan du føler om hende - holder tilbage fører som regel til at fortryde og en brændt chance. Hvis du aldrig bede dig vil aldrig vide. Facing afvisning er ikke enden af ​​verden, og det vil gøre dig til en stærkere person.
 • Lov selvsikker og være dig selv. Tillid er nøglen, og en personlighed er et must.
 • Være venlig, omsorg for hende, ser ud til hende og gøre hende føle sig speciel og vigtigt i dit liv.
 • Forvent det bedste, men være forberedt på det værste. Må ikke være mut, når du spørger hende, men ikke være en eksalteret lille hoppepude hvalp med intet perspektiv.
 • Lær at tage et hint. Nogle piger vil bare ikke lide dig, og det er livet. Hvis du virkelig irritere hende, bare gå væk og ikke gøre det værre.
 • Spørg hende selv. Kom en ven til at gøre det kan have dårlige effekter, som hende ikke tro, at du virkelig kan lide hende, eller du bliver flov.
 • Spørg hende hvordan hun føler.
 • Brug ikke dumme pick-up linier. De gør det til at ligne du har nogen interesse i hende som en person, og ingen kreativitet.

Advarsler

 • Hvis hun forsøger at kysse dig, være omhyggelig hvor hurtigt du går ind i det - du kunne give hende en fornemmelse af det er alt du ønskede.
 • Hvis en pige viser dig, at hun kan lide dig (uanset om du kan lide hende eller ej), bør du være forsigtig med at tale om det med dine venner. Nogle venner kan drille hende og få hende til at føle sig dårligt, hvilket ikke er meget rart. På bagsiden, ville du ikke ønsker hendes venner gør nar af dig (uanset om det er bag ryggen eller foran dig), når du vise hende interesse.
 • Aldrig prale om udviklingen af ​​et forhold til dine venner. Hvis det kommer tilbage rundt til hende, vil du virke umoden. Piger virkelig ikke ønsker dine venner vide, at de kyssede, eller sov med dig, selvom du er en cool fyr. Faktisk er en del af det, der gør dig cool, at du holder hvad der sker mellem dig og hende mellem dig og hende.