Wkadk

Hvordan du gør din kæreste elsker dig mere

Har du spekulerer på, om din kæreste er ved at falde væk fra dig? Eller har du lyst til at han er bare ikke så interesseret i dig, som da du første gang mødte? Eller måske du bare ønsker at være den bedste kæreste, du kan være. Her er nogle skridt at tage for at gøre din kæreste elsker dig mere.

Steps

Hvordan du gør din kæreste elsker dig mere. Find en balance i dit forhold.
Hvordan du gør din kæreste elsker dig mere. Find en balance i dit forhold.

Første del: bygning kærlighed gennem handlinger

 1. 1
  Find en balance i dit forhold. Relationer er alt om at finde balance. Balance vil hjælpe dig med at holde i kærlighed med hinanden, og bør holde din kæreste fra at føle kvalt, en fælles klage af fyre. Fokusere på at finde en balance mellem de tre følgende ideer:
  • Rutine og spontanitet. Husk at lave en sjov rutine ud af nogle af de ting, du og din kæreste elsker at gøre, men husk at skifte det op. Fredag ​​film er stor, men så kommer til monster truck race, selvom det afbryder din normale rutine.
  • Kærlighed og begær Kærlighed>. Kærlighed er uselvisk, tidløs, og tilgivende. Lust er egoistisk, kortfattet og nådesløs. I et forhold, så husk at give, selv om du tager. Gør ting, der opfylder dine ønsker, men sørg den andens begær er opfyldt, også.
  • Tale og lytte Speaking>. Tag dig tid til at lytte så meget til din kæreste, som du taler til ham. Han kan være nødvendigt at blive undervist ting fra tid til anden, men han ved sikkert masser at han kan lære dig, også. Husk at sige: "The tåbe taler, den kloge mand lytter."
 2. 2
  Sørg for at din kæreste har tid til sig selv. Fyre er naturligt uafhængige, så giv ham noget plads ved ikke altid at være på ryggen om tingene. Ingen kan lide at være konstant overvåget eller svævede over. Gå ud med nogle veninder, mens han er ude med sine drenge til at få dit sind off ting. Guys tendens til at lindre stress og bekymringer, når de taler med deres venner, ligesom piger.
  • Dette viser ham, at du har tillid til ham. Hvis du lader ham vide, at han har fortjent din tillid, han er faktisk mindre tilbøjelige til at smide denne tillid væk. Hvis du ikke stoler på ham til at være ansvarlig for på eget, kunne han være mere tilbøjelige til at forråde den tillid, bare fordi han hader ikke bliver betroet.
 3. 3
  Gør noget spontant, der viser din kærlighed. Verden er din østers. Tænk på de ting, din kæreste ville elske at gøre / få, og bruge det som en guide. Hvis han ikke regner med en gave eller overraskelse, er det mere sandsynligt, at gøre et stort indtryk.
  • Har din kæreste som sport? Er han en adrenalin junky? Få jer to et par billetter til en lokal fodbold, basketball eller fodbold spil. Tag ham til en forlystelsespark og ride så mange rutsjebaner, som du kan i tre timer.
  • Er din kæreste den håbløse romantiske type? I kontakt med sin følsomme side? Få ham en gammel Philip Larkin eller John Keats bog af poesi og indskrive noget på omslaget: ». Af hele mit hjerte - den kærlighed, der strømmer gennem disse ord er beregnet netop for dig"
  • Er din kæreste den friluftsmenneske type? Tag ham på en campingtur, og putte op med ham i hans sovepose. Eller måske tage ham hvalsafari eller fugle-kald i din lokale Audubon Society.
 4. 4
  Hæng med fyrene tider. En kæreste elsker at have en kæreste, der kan chill med gutterne og stadig have det sjovt. Vittighed omkring, være glad (også selvom du ikke er), og prøv at lade løs. Bare sørg for at blande sig og ikke flirte (det er et turn off)! Og husk at give ham plads, er en fyr ikke ønsker at blive hængt op på og kvæles i foran sine venner.
 5. 5
  Efterlad en tankevækkende kort note i sin frokost kit eller skjortelomme. Sig noget lige fra hjertet, og lad ham vide, hvordan du altid vil være der for ham, uanset hvad. Sørg for, note kort nok, så han ikke føler sig forpligtet til at skrive dig noget tilbage, hvis han chikaneret af det. Prøv noget som dette:
  • . "Hej der bare ønskede at lade dig vide, hvordan helt speciel du er for mig Hver morgen når jeg vågner, tænker jeg, hvor heldig jeg er for at have dig Du gør mit hoved spin--..! På en god måde, tror jeg Jeg endelig ved, hvad kærlighed er, takket være jer. "
  • "Peekaboo! Hvad er rund og lodne og smuk hele? You! Bare sjov omkring.... Hvad kan jeg sige, du sætter mig i sådan en glad stemning hele tiden. Jeg håber virkelig jeg gøre for dig, hvad du gør for mig. Fortæl mig, hvis der nogensinde er ikke tilfældet. Tænker du.... "
 6. 6
  Foretag en dato og gå et sted du kan tale og slappe af. Have en stille middag, for eksempel, og lad din kæreste vide, hvor meget han betyder for dig. Lad ham dele nogle af hans meninger og hans følelser. Virkelig lytte til, hvad han har at sige, men tilbyder bemærkninger til samtalen flow. Ryd nogle ting op, hvis du har brug for.
  • Gå på datoer, som du mener, at han ville sætte pris på. Tænk på aktiviteter, hvor man både kan være tæt sammen, såsom: en sejltur, en natur vandretur, en tur til zoologisk have, en togtur, en dagstur til en nærliggende by, etc.

Del to: at gå den ekstra mil

 1. 1
  Vis en lille overraskelse hengivenhed. Med fyre, går lidt hengivenhed langt, men som stadig betyder ikke, at fyrene ikke kan lide det. Giv ham overraskelse kysser eller overraskelse komplimenter, ting, du normalt ikke ville gøre. Det vil vise ham, at du er opmærksom og aktivt omsorg for ham og forholdet.
 2. 2
  Giv ham et langt kys en gang om dagen. Du skal dog ikke stå der med en timer, men får en fornemmelse for tiden ved at eksperimentere alene forhånd. Kysse ham på forskellige steder af hans krop til at signalere forskellige stemninger.
  • Et kys på bagsiden af ​​halsen eller bag øret er en meget intim kys. Bliv klar til at have et øjeblik!
  • Et kys på kinden eller på bagsiden af ​​hånden er en meget nærende kys. Han vil være sikker på at føle varme og så efter.
  • Et kys på munden, er en af ​​de sikreste måder at kommunikere din kærlighed. Kysse ham blidt, kigge ind i hans øjne, og smil.
 3. 3
  Giv ham et langt knus hver gang i et stykke tid. Igen, skal du ikke bruge en timer og ikke klappe ryggen, men prøv at hviske "Jeg elsker dig" i hans ører. Hvis din kæreste er nede omkring noget, vil et varmt knus føles betryggende.
 4. 4
  For ældre kvinder, skal du sørge for at klæde en lille sexet hver så ofte. Være sexet, når det er bare jer to sammen i private. Gå ud og købe nogle sexet lingeri og give ham en lille show. Lad ham vide, at han stadig tænder dig. Har en plan, for ved at være sexet, bare du kan blive ham. Vide, hvad du vil gøre næste.
  • Husk, især når du er ude i offentligheden, til at være en dame. En sexet outfit i det private er kram af sine drømme, men ingen fyr ønsker at dele sin kæreste.
  • Handle en scene fra en film. Tag en af ​​hans yndlingsfilm, spille rollen, og gøre det lidt sexet. Han skal grine og derefter græd af glæde.
 5. 5
  Vær sikker på at være der for ham personligt. I vores internet alder, er det så nemt og hurtigt at forbinde med nogen i person, uden selv at være i det samme sted, sammen. Sørg for at dit forhold er funderet i det virkelige liv interaktioner og hjulpet af internettet, i stedet for den anden vej rundt.
  • Du kan aldrig være genert med ham eller han kan få det forkerte budskab. Være sammen med ham og få virkelig behageligt i starten af ​​forholdet, og det bør ikke være et problem.
  • Glem ikke at tale i telefon. Taler er forskellig fra tekstning. Selv hvis din kæreste ikke er den mest snakkesalig person i verden, er det en god ide at snakke lidt hver dag. Dette vil bidrage til at opbygge en forbindelse og gøre ham ønsker at fortsætte denne intimitet, som du viste med ham i begyndelsen.
 6. 6
  Afspil hookie sammen. Tag en fridag. Gør noget helt uventet, ligesom udspionerer din chef langvejs fra, eller lave musik sammen og optage det. Udnyt din nyfundne frihed, selvom det er bare en dag, og leve som du har fået den ene dag til kærlighed.
 7. 7
  Skriv ham en kort digt. Sæt den til musik og spille det på din guitar eller et andet instrument, hvis du har en interesse i musik. Hvis du ønsker, kan du med vilje gør det teatralsk og prøve at få et godt grin ud af ham. Prøv et digt som denne:
"Fra det andet, jeg så dig vidste jeg
Mine nætter ville blive fyldt med undren
Og nu, når det er dyster med torden
Du er min evige balsam. "

Tips

 • Være der for ham, når han har brug for dig.
 • Vær din naturlige selv. Du kan ikke falske kærlighed.
 • Prøv at sortere ud tvister så hurtigt som muligt for at undgå langvarig vrede snigende i. Husk ikke at gøre en stor del af små emner.
 • Altid holde kontakten og være der for ham, så han ved, at du pleje, og han vil pleje for dig på samme måde.
 • Gør øjenkontakt fra hele rummet og smil eller grine, og hold derefter øjenkontakt i et par sekunder, og hurtigt vende rundt, mens smilende.
 • Husk at prøve at se godt hver dag. Drenge vil lide piger, der har god personlig hygiejne.
 • lad ham være den ene til at sige "Jeg elsker dig" på den måde, du ved, du har gjort et godt stykke arbejde, fordi hvis du siger det første, kan han føle sig presset til at sige det igen, så det ville ikke rigtig være oprigtig.
 • Sig hvad du mener, og mener, hvad du siger. Ingen er et sind læser.
 • Må ikke kvæle ham, give ham hans plads og ikke vred, hvis han ønsker at hænge med drengene og næ.
 • Vis, at du stoler på og elsker ham med dine handlinger. Gør dine handlinger matcher hvad du siger.
 • Altid fortælle ham til at smile.
 • Guys har følelser også. Være rart for ham.
 • Sig til ham, "Jeg elsker dig" hver gang i et stykke tid.
 • Må ikke blive revet med, når han komplimenter. Hold en varm modtagelige og et smilende ansigt.
 • Leg med ham. Gå med strømmen.
 • Ros ham, fordi han sandsynligvis vil gøre gengæld.
 • Altid hænge ud, når han er optaget i stedet stikning rundt.
 • Husk at være rart.
 • Må ikke altid forvente ham til at komme forbi, nogle gange er vi bare brug for vores bro tid. Han vil altid lide dig, men hvis der er for meget af dig, så får vi trætte.
 • Undgå jalousi eller beder ham om hans kærlighed til andre piger.
 • Må ikke hele tiden spørge ham, hvorfor han elsker dig eller han vil få irriteret.
 • Vis ham, at du elsker ham, så han vil ikke bekymre dig om du snyder.

Advarsler

 • Må ikke over-gøre det. Hvis han føler sig presset eller som om du er for klæbende, vil han forlade dig.