Wkadk

Sådan at udtrykke kærlighed

Til korrekt opbygge og vedligeholde følelser mellem dig og en anden person, er det vigtigt at vise dem, at du holder af dem på måder, som de vil forstå og værdsætte. Som beskrevet i Dr. Gary Chapman bog The Five Kærlighed Sprog, der er fem kategorier for udtryk for kærlighed, og hver person er medfødt afstemt til én type udtryk over de andre. Læring hver tilstand udtrykke omsorgsfulde følelser vil hjælpe dig med at forbedre kvaliteten af ​​dine nærmeste relationer.

Steps

Sådan at udtrykke kærlighed. Oplev hvad der gør den person føler sig mest elsket.
Sådan at udtrykke kærlighed. Oplev hvad der gør den person føler sig mest elsket.
 1. 1
  Oplev hvad der gør den person føler sig mest elsket. Prøv forskellige metoder, og se, hvad der skaber den mest positive respons. Det kan være noget, som du ikke er vant til at gøre, men hvis din hensigt er at udtrykke kærlighed til en person, bør du lære at gøre det på måder, som den person, vil sætte pris på de fleste. Bemærk, at ingen enkelt metode virker for alle, og nogle kan føle sig elsket af det, mens andre ikke kan. Der er ingen alment effektiv metode, selv for en bestemt "kærlighed sprog" hvert sprog har forskellige "dialekter" i den, så være opmærksom på, hvad der fungerer bedst.
  De fem kærlighedssprog er (i nogen bestemt rækkefølge):
  • Ord Affirmation
  • Quality Time
  • Acts of Service
  • Fysisk Touch
  • Gaver
 2. 2
  Tal ord bekræftelse. Nogle folks længsel efter kærlighed og accept er bedst tilfreds med verbale (og) udsagn. Udtrykke taknemmelighed og påskønnelse for det, de gør. Giv dem og opmuntring.. Prøv at variere de ord, du siger at udtrykke din omsorg for den person at forhindre gentagne udsagn bliver kedeligt.
  • Mens du taler positivt i alle henseender fremkalder kærlige følelser i de mest afstemt efter ord bekræftelse, barske eller vil fordømme ord har den modsatte effekt, nogle gange får dybe følelsesmæssige sår, som måske aldrig helt glemt. Fordi ord kan have sådan dybtgående indvirkning, det vigtigste er at være positiv i stedet for fordømmende i, hvad du siger. Lær at rose folks beundringsværdige kvaliteter og værdig indsats, og erstatte med konstruktiv rådgivning, hvis det er berettiget.
 3. 3
  Dele kvalitetstid. De, der foretrækker kvalitet tid ønsker at gøre ting sammen. Tage notits af deres foretrukne aktiviteter, og prøv at starte noget tid sammen i at gøre disse ting. Kast dig ud i kvalitet samtale. Gå vandreture. Spil. Plan og arbejde sammen. Uanset hvad du gør, bruge tid sammen med dem, ikke bare i nærheden af dem. At give dem din opmærksomhed er, hvad der er vigtigst.
 4. 4
  Udføre handlinger tjeneste. Forældre spørger ofte det om deres børn og ægtemænd og hustruer bede den om hinanden, men tjenesten kan være meget mere meningsfyldt for nogle mennesker. Rengøring omkring huset, tilberede måltider, gør vasketøj, yardwork, og forskellige andre gøremål kan være en meget kærlig udtryk for nogen. Kig efter måder at dine kære med opgaver, der vil hjælpe med at lette deres fysiske, mentale eller følelsesmæssige byrder. Din tjeneste kan især værdsat, når det er uventet.
 5. 5
  Indled fysisk berøring. Mange former for fysisk kontakt kan være en varm, kærlig gestus. Hold hænder. PAT eller gnide deres ryg eller arm. Give. Være modtagelige for passende gestus af fysisk kontakt, og vælg passende tidspunkter frit omfavne dine kære.
 6. 6
  Give gaver. Objekter kan være emblemer af ens kærlighed, som håndgribelige, visuelle påmindelser. De behøver ikke at være dyrt eller langvarig, hjemmelavede gaver og endda midlertidige ting som blomster og mad kan være meget effektive skærme af hengivenhed. Bare vær sikker på, at du ikke stole for meget på tidligere gaver til at formidle dokumentation for din kærlighed til den person,.
  • Til dem, der er mere følelsesmæssigt anerkendende af gaver, kan ens fysiske tilstedeværelse også være særlig værdifuld, med en krop i en vis forstand bliver et symbol på hengivenhed, og at "være der" for dem på stressende øjeblikke, blot opholder sig tæt på, er særligt meningsfuldt.
 7. 7
  Udvid dine udtryk for kærlighed i flere tilgange. Omfatter andre sprog ud over personens primære kærlighed sprog bedre demonstrere et godt afrundet udtryk for at bekymre sig om dem. En person kan placere høj værdi på mere end én elsker sprog, så sørg for at prøve dem alle. Også, ikke begrænser dig selv til bare én eller nogle få metoder til udtryk inden for et sprog, du kan senere opdager en endnu mere effektiv demonstration af din kærlighed.
 8. 8
  Udtrykke kærlighed regelmæssigt. For vigtige relationer, især med din ægtefælle eller andre familiemedlemmer, skal du sørge for at demonstrere din kærlighed ofte løbende udtrykke din omsorg for dem i et utal af måder, især i det sprog, som de forstår bedst. Det er en udbredt opfattelse, at "det er tanken, der tæller", men tanken tæller kun, når gaven eller anden udtryk for kærlighed er faktisk givet. Skjulte kærlighed gavner ingen.

Tips

 • Kærlighed er beregnet til at blive delt. Må ikke være flov over at have og handler på gode intentioner om at styrke dine relationer med andre.
 • Hvis du har prøvet dem alle, og det er ikke i orden, kan de bare have en dårlig dag. Giv dem tid.
 • En indikation af, hvad en person primære kærlighed sprog kan være er, hvad de har tendens til at gøre for andre mennesker.
 • Forstå betydninger af disse metoder. Normalt, hvis de ikke er forstået, er der ingen betydning eller rette betydning.
 • Du kan være i stand til at skelne din egen eller dine kære 'primære kærlighed sprog uden at læse en af bøgerne fokus på de fem Kærlighed Sprog, men eksempler og forklaringer i dem bidrage til at belyse aspekter af hvert sprog, der er let overses.