Wkadk

Hvordan til at falde tilbage i kærlighed med nogen

Måske har du været dating nogen for en stund, og at "gnist" forsvinder. Sommetider betyder dette at du er simpelthen ikke længere med denne person. Nå, her er hvordan man vende det og gøre det ligesom første gang du så ham / hende, og faldt i kærlighed.

Steps

Hvordan til at falde tilbage i kærlighed med nogen. Indrøm, at ingen er perfekt.
Hvordan til at falde tilbage i kærlighed med nogen. Indrøm, at ingen er perfekt.
 1. 1
  Find hvad tiltrak dig til ham / hende i første omgang. Måske er det den måde, han altid holder døren åben for dig, eller måske er det den måde, hun griner... synes bare helt tilbage til det første gang, du lagt øjne på hinanden.
 2. 2
  Indrøm, at ingen er perfekt. Selv den hotteste person i live har fejl af deres egne. Når du indser dette, er det mindre sandsynligt, du vil blive irriteret / slukket af små skønhedsfejl. Reglen er let: altid forsøge at se det gode, og anerkender, men ikke nag over den dårlige.
 3. 3
  Skift din linse. Ja-din ægtefælle har irriterende vaner... vi alle gør. Snarere end at fokusere på, hvad din ægtefælle gør, der generer dig, se efter tegn på de ting, som du engang værdsat og skrive dem i et tidsskrift for de næste to uger. Tro det eller ej-de samme kvaliteter, der fik dig til at falde i kærlighed i første omgang er der stadig... du bare nødt til at være på udkig efter dem og anerkende dem, når du ser dem. Hvis du leder efter den dårlige-du vil finde det. Hvis du leder efter den gode, vil du opdage, at også. Det er op til dig... som du ønsker at se?
 4. 4
  Erkend, at der absolut ikke vil være ligesom i dine drømme, hvor alt fungerer i sidste ende (medmindre du er heldig). Spørg dig selv: "Hvad du forventer i dette forhold, og lad os se det i øjnene, jeg er realistisk?"
 5. 5
  Vid, at kærligheden tager arbejde. Som et lille barn, har du måske tænkt på kærligheden som en fantastiske, drømme-lignende oplevelse. Du forestillede dig selv ser ind i øjnene på din kæreste, og resten bliver historie. Tja, hvis du ikke allerede har, vil du regne ud, at dette ikke er sandt. Som fantastiske og drømmeagtige som kærlighed er, vil du opdage, at det tager arbejde at være i et forhold. Men bare indse, at det er en lille pris at betale for at have nogen at elske og elske dig tilbage i dit liv.
 6. 6
  Tage det første skridt til at bringe den cyklus af smerte. Når nogen gør os ondt (uanset om det var tilsigtet), er vi tilbøjelige til at gøre ondt back-enten i subtile, passiv-aggressive måder (f.eks tilbageholdelse sex, opholder sent på kontoret, "glemmer" ting, der er vigtige for vores ægtefælle)... eller mere åbenlyse måder (fx råben, ignorerer, bliver respektløse). I ægteskabet-dette medfører en endeløs cyklus af smerte, bitterhed og skyld. Vær ærlig overfor dig selv. Uden defensive selv-snak og begrundelse, tegne to kolonner på et stykke papir: på den ene side-lave en liste over din adfærd, handlinger og / eller overbevisninger, som du mener kan medføre, at din ægtefælle til at føle smerte eller vrede. I det andet søjle (ud for de elementer, du anførte) nedskrive en alternativ adfærd, handling eller tro, at din ægtefælle ville sætte pris på. På dette punkt har du et valg. Hvilken kolonne vil du vælge at operere fra?
 7. 7
  Prøv at lytte til sange, du har ikke rigtig hørt, siden du først begyndte at falde i kærlighed. Selv om det er sange, du aldrig rigtig lyttet til på egen hånd, men blev spillet en masse i radioen eller dine venner i løbet af denne tid. Hvis gjorde du tænker på den eneste ene, og du har ikke hørt det i et stykke tid. Det vil bringe dig tilbage til fluttery følelser, du havde. Sørg for at du tænker på noget, du ikke har hørt i lang tid.
 8. 8
  Genoplive gamle dufte. Det samme gælder med ting som du havde, da du først begyndte at date. Du behøver ikke nødvendigvis nødt til at begynde at bære det igen, bare lugte det i ny og næ, men ikke alt for ofte.
 9. 9
  Prøv det med noget, visse restauranter eller huse, du ikke har været til i lang tid. Tænk på noget, der har sneget dit sind siden begyndelsen. Når du genforene dine sanser med bestemte smag, seværdigheder eller lugte, dig vågen de samme følelser, og det kan ikke kun hjælpe dig "føler" mere forelsket, men det kan minde dig om ting, du måske har glemt din elsker.
 10. 10
  Kend dine egne grænser og være klar til (kærligt) formidle dem. Hvis du har gennemført de første skridt, er der en god chance for, at din elskede har (eller vil) begynder at spejle din indsats. Vær forberedt på at kommunikere dine behov ved at lave en liste over dem. Hvad vil du kræve for at føle sig elsket og værdsat? Hvad der bliver spurgt af dig, at du er uvillige eller ude af stand til at udrette? Hvilke handlinger, adfærd og / eller tro give dig den mest smerte? Hvad vil du gerne se i stedet? MEGET VIGTIGT: Forsøg IKKE at have denne samtale, før du har fuldført de første skridt