Wkadk

Hvordan til at falde ud af kærlighed med din bedste ven

Har du nogensinde været meget gode venner med nogen i lang tid? Selvfølgelig har du. Pludselig BAM, du indser, at du er forelsket i din tidligere platonisk følgesvend. Det sker oftere, end vi tror. Og det kan gøre ondt meget mere end din 'plain gamle ulykkelig kærlighed ".

Steps

Hvordan til at falde ud af kærlighed med din bedste ven. Holde sig væk for en stund.
Hvordan til at falde ud af kærlighed med din bedste ven. Holde sig væk for en stund.
 1. 1
  Holde sig væk for en stund. Må ikke helt og aldeles ignorere eller hader ham eller hende, bare ikke gå ud af din måde at hænge ud. Hvis du har en utilsigtet møde, være hjertelige, høflig og venlig. Men bortset fra, at holde sig til minimal kontakt.
 2. 2
  Lav en liste over, hvorfor du ikke bør være "kærester". Er din ven i et andet forhold? Ønsker du de samme ting ud af livet / partner / fremtiden? Indser du kan være meget ens, men at du ser for meget forskellige ting i en partner kan virkelig hjælpe dig videre, tænke grundigt, hvis dette er din sag.
 3. 3
  Tal til din ven. Hvis du ikke kan sætte dine følelser til side, så lad din ven ind på dem, og derefter lade det være op til din ven til at beslutte, hvad, hvis noget, at gøre. Det er altid bedre at tale det over end at holde det inde. Sid din ven ned og har et hjerte-til-hjerte, dele dine følelser i en rolig, rationel måde - ikke får skøre, eller græde, hvis du kan hjælpe det. Desperation vil ikke hjælpe.
 4. 4
  Giv din ven tid til at overveje, hvad du lige har fortalt ham eller hende. Du har lige delt dine inderste følelser med denne ven - du kender dit venskab er på spil. Men du har også kastet terningen, gambling, at din ven kan have lignende følelser for dig. Enten måde, din ven har brug for tid til at behandle, hvad du har fortalt ham eller hende.
 5. 5
  Lad din ven til at diskutere det med dig uden pres. Det er i orden, selv om, at lade din ven vide, hvor svært det var at tale om dette. Prøv at sige ting som, "Jeg forstår mine følelser er mere ekstreme end jeres på dette tidspunkt, så ikke føler sig presset." eller "Jeg forventer ikke at du skal gøre noget som helst om, hvad jeg har sagt." eller "Gee, det er meget akavet. Jeg er virkelig nervøs, så bær over med mig." Din ven vil få billedet.
 6. 6
  Lav en hurtig flugt, hvis du bliver afvist. Skulle din ven beslutsomt sige, "Jeg er ked af det, men jeg virkelig kun tænke på dig som en ven, og jeg forventer ikke disse følelser til at ændre sig," bare være nådig: "Det er okay, ingen bekymringer jeg muligvis. tage en lille pause for en stund, og jeg håber du forstår. " Så få ud af der, og gå råb i din pude, hvis du har brug for. Eller bare finde en måde at udtrykke, at følelser. Må ikke kvæle det under nogle hjørne af dit hjerte.
 7. 7
  Tag noget plads. Alt tager tid. Du har brug for tid til at give dine håb og drømme for at blive erstattet af virkeligheden. Må ikke haste dig selv. Det kan tage et stykke tid, før du føler dig tryg genoptage dit venskab, men i sidste ende, du vil.
 8. 8
  Inviter ham eller hende ud til noget semi-afslappet og bare hænge ud. Vent, indtil du er klar. Husk de tre store: være uden ønsker (kvinde især kan lugte dagsorden som overbygning på en sko), være fremragende (gøre noget virkelig cool), og være væk (lad ham / hende ringe til dig for den næste hænger).
 9. 9
  Prøv at være lykkelig. Husk, at hvis din ven er glad, skal du være for. Det er her, modne kommer ind - du elsker din ven, og du vil have ham eller hende til at være lykkelig, uanset hans eller hendes beslutning er. Være deprimeret hele tiden vil ikke gøre nogen af ​​jer glad, og distancere sig selv vil ødelægge din bedste venskab.
 10. 10
  Accepter det faktum, at du vil forblive venner, suge det op, og komme videre. Dette er sandsynligvis den vigtigste af alle trin. Hård, måske, men det skal gøres nogle gange.
 11. 11
  Læs værker af søren Kirkegaard den ene store filosof på ulykkelig kærlighed. Den skal hjælpe, rådgivning kommer fra den klogt, at oplevelsen.

Tips

 • Hvis du er den, der bliver fortalt de kan lide dig, ikke blæse det ud eller skifte emner. Det vil kun fornærme den person, der bare gravet op mod til at fortælle dig, hvordan de virkelig føler.
 • Giv det tid. Tiden kan resultere i en ændring af hjertet. Det vil helt sikkert resultere i tingene godt igen efter et stykke tid går.
 • Lad din ven vide, at du stadig ønsker at være venner, og er villige til at acceptere venskab - og intet mere.
 • Hvis det er din ven, som har de mere ekstreme følelser, være venlig og følsom, når du fortæller, at person, du ikke deler disse følelser. Forhåbentlig vil du være i stand til at holde, at venskab.
 • Til sidst kan du bare nødt til at fortælle dig selv, at der er andre ting i livet, og ikke holde bummed om afvisning evigt.
 • Ligegyldigt hvor akavet eller anspændte ting synes, handle som alt er fint og normal. Pretending det er okay og gå videre med livet som venner i sidste ende vil føles rigtigt og naturligt igen. Giv ikke op på dit venskab.

Advarsler

 • Hvis han / hun ikke deler dine følelser, så lad det gå. Må ikke klamre sig til håbe, at tingene kan ændre sig. Du kan spilde år af dit liv, og ende med at beklage det.
 • Analyser dine følelser, før de kom til den konklusion, at du er "forelsket", og ikke føler det, der kaldes: fysisk tiltrækning. Det er-undertiden forvirrende, hjertet er en skrøbelig ting, et spejl på én måde.
 • Må ikke flytte sammen, indtil du er både sikker på at du deler de samme følelser.
 • Aldrig antage, at din kærlighed interesse ikke deler den følelse, altid tale om ting, før du prøver at komme videre. Chancerne er du kan ende bevæger sig på lige før din ven er klar til at rykke dit forhold. Gode ​​ting kommer til dem, der venter!
 • Må ikke risikere venskabet med noget mindre end gensidig kærlighed. Det er ikke værd den mulige ende af dit venskab bare for at tilfredsstille nysgerrighed, eller af hensyn til en forbipasserende fancy. Hvis du er forelsket, er det dog værd at risikere noget for chancen for, at du kunne være mere end venner.