Wkadk

Hvordan at komme tættere på din kæreste

Så du ønsker at gå videre til næste trin med din kæreste, men du er for bange til at fortælle ham. Hvis ja, kan du læse om!

Steps

Hvordan at komme tættere på din kæreste. Vis ham, at du sætter pris på ham.
Hvordan at komme tættere på din kæreste. Vis ham, at du sætter pris på ham.
 1. 1
  Tal med ham. Fortæl ham om din dag, og finde ud af om hans. Hvis han havde en dårlig dag, finde en måde at muntre ham op. Du kan give ham et stort knus og lad ham vide, at du holder af ham.
 2. 2
  Vis ham, at du sætter pris på ham. Hvis han er på et sportshold, gå til hans spil. Cheer for ham så højt som du kan, så han ved, du er der for ham og ham alene.
 3. 3
  Tilbringe mere tid med ham! Invitere ham over til din plads, eller finde en måde at tilbringe tid sammen med ham alene eller sammen med nære venner. Samtidig, respektere hans personlige rum. Glem ikke, at det er helt okay for hver enkelt af jer til at have tid alene og væk fra hinanden.
 4. 4
  Gør ham føle sig godt om sig selv. Købe ham en gave. Ros ham. Joke med ham. Når du begynder at udvikle mere personlige obligationer med ham, vil han føle sig mere trygge omkring dig.
 5. 5
  Bryd den rørende regel hvis du ved, at han ville være okay med det. Flirt med ham-do legende skubber eller pokes, og se, hvordan han reagerer. Hvis han flirter tilbage, så stor. Må ikke være for vedholdende, selvom, eller vil han sandsynligvis få irriteret.
 6. 6
  Giv ham grund til at stole på dig. Tro på dit forhold, og ikke snyde på ham. Har tillid til ham og hans handlinger, han vil tage varsel. Husk, at tillid og kommunikation er de mest væsentlige dele til et sundt forhold. En mangel på tillid vil de fleste helt sikkert bringe et forhold til at rendestenen.
 7. 7
  Spørg ham direkte. Hvis du føler, at du to er trygge ved hinanden, er der intet galt med at spørge ham, flade ud, hvis han ønsker at tage forholdet til det næste niveau. Det er ikke tilrådeligt at gøre i begyndelsen af ​​ting, som du måske ønsker at være sikker på, at han ønsker at forpligte sig til dig i et forhold.
 8. 8
  Vær opmærksom på, hvordan han behandler dig. Er han gøre forsøg på at få dig til at føle sig bedre, hvis du har en dårlig dag? Er han gøre dig lykkelig, eller gøre dig til at grine? Er han respekterer dig? Hvis ja, er du godt på vej til at nå det næste skridt med din kæreste.
 9. 9
  Se et spil eller tale sport med ham. Overvejende hver fyr er en sports fan. De elsker det, når en dame ure et spil eller taler det for en lille smule. Det er et turn-on.

Tips

 • Må ikke jamre over ting hver gang du er sammen med ham, fordi det vil gøre ham deprimeret. Tal om sjove ting, så spørg ham hvad han kan lide, hvad han nyder at gøre. Må ikke tale om dig selv en masse.
 • Hvis du beslutter dig for at købe ham en gave, ikke forvente en gave tilbage. Selv om det ville være rart, kunne han bare give dig en "gave" tilbage i en form, der er mere værd end nogen fysisk besiddelse.
 • Vær tålmodig. Kom tættere på din kæreste ikke sker på en dag, eller en uge, det tager tid.

Advarsler

 • Forsøg ikke at "købe sig" din kæreste. Må ikke gå overbord på chokolade eller derover gaver. Ikke blot vil han sandsynligvis se frem til dig, men der er altid mulighed for, at han vil forsøge at drage fordel af din generøsitet.
 • Hvis intet andet synes at arbejde, og I to tilbageværende fjern og på vagt over for hinanden, så acceptere, at du to ikke er beregnet til hinanden, og komme videre. Det er bedst at ende i en gensidig opløsning end at gå ud med en flash.