Wkadk

Hvordan at få nogen til at finde dig uimodståeligt tiltrækkende

Har du nogensinde set en tæt par sted, der synes helt malplaceret eller ej hinandens type? Hvorfor skulle de date? Hvad gjorde én person se i den anden?. Nå, odds er, at en af ​​dem uforvarende præsenterede deres date med følgende taktik. Men hvorfor skulle det virke for dig? Fordi, i de fleste tilfælde hjælpe disse trin for at tilsidesætte en andens idé om tiltrækningskraft. Uanset hvem det er, vil denne sides indhold bringe romantiske interesse i dit liv.

Steps

Hvordan at få nogen til at finde dig uimodståeligt tiltrækkende. Gør noget med den person, du ønsker at være attraktive for hvor følelsesmæssig ophidselse er høj.
Hvordan at få nogen til at finde dig uimodståeligt tiltrækkende. Gør noget med den person, du ønsker at være attraktive for hvor følelsesmæssig ophidselse er høj.
 1. 1
  Gør noget med den person, du ønsker at være attraktive for hvor følelsesmæssig ophidselse er høj. Dette omfatter ser spændende film, der sidder ved siden af ​​hinanden på en intens forlystelsespark ride, eller endda motion. Disse aktiviteter hæve adrenalin, hvis selv en lille smule, som forbedrer emotionelle følelser over hvem du er sammen med. Tal om emner, der sætter romantik. Gode ​​emner er: håb og ambitioner, personlige interesser, musik, drømme og rejser.
 2. 2
  Ungdommelighed er en opfattelse, der øger attraktion i mange mennesker. Kropsholdning og gå formularer stor indflydelse på, hvordan ungdommelig du synes. Derfor er folk, der er fleksible, og udstille deres fleksibilitet i deres daglige kropsholdning, virker mere ungdommelig. Denne praksis med yoga kan hjælpe med at øge fleksibiliteten samt fred i sindet.
 3. 3
  Kig direkte i personens øjne, mens tale og lytte til dem. Undersøgelser bekræfter, at lidenskabelige følelser for en person let kan dannes, når de stirre ind i dine øjne. Må ikke kigge væk eller lad dine øjne vandre samtidig med at øve dette.
 4. 4
  Folk finde andre mere attraktive, når de føler sig trygge om sig selv. Approach nogen, mens de er selvbevidste og være venlig, så du rent faktisk vil fremstå mere attraktivt for denne person.
 5. 5
  Når personen kan lide dig allerede, så lad dem vide, at du kan lide dem. Dette vil i høj grad uddybe tiltrækning, hvilket bringer den vidunderlige følelse af håb. De vil føle håb for et forhold med dig. Dette vil dog kun fungere, hvis du er sikker på, at de kan lide dig.
 6. 6
  En meget stærk binding opstår, når vi føler fysisk tiltrækning og hengivenhed over nogen, og denne person reciprocates følelserne. Faktisk signalerer "go", en person modtager er en mere kraftfuld motivator end hvordan fysisk attraktiv genstand for begær er. Folk er simpelthen tiltrukket af andre (platonicly og romantisk) mere, når de kender den anden person kan lide dem.

Tips

 • Vær åben og ægte i dine hensigter og handlinger, især i de tidlige stadier af forhold, når tilliden er ved at blive etableret.
 • Lær at bruge konstruktiv kommunikation stilarter i tider med konflikter. Undgå kritik, foragt og fornærmelser, når der har et argument. Prøv at holde de positive kommentarer, fagter og handlinger godt stykke over de negative.
 • Kun at give oprigtige komplimenter.
 • Må ikke haste til dom: personer, der bor i dom af andre og danne hurtig visninger tendens til at være meget dårlige flirter og meget fattige til at opbygge rapport med nogen - periode. Tag dig tid til at komme til at kende en person, snarere end at antage ting om denne person.
 • Vær sikker på at du er interessante, men altid være dig selv. Medtag humor ind i dine samtaler, og ikke tager sig selv alt for alvorligt. At være vittig og flirtende er attraktivt, så længe du ikke går over bord!
 • Første indtryk tæller! Gør et godt første indtryk med denne person, og tiltrækningskraft vil formentlig øge femdobbelte! Hvis du allerede har mødt dem og ikke har gjort et godt første indtryk, det er okay, vil disse teknikker stadig arbejde.

Advarsler

 • Please, af hensyn til alle: ikke bare gå og fortælle dem, at du er tiltrukket af dem. Det er akavet for alle, især dig.
 • Må ikke være overfladisk. Vær dig selv. Denne person vil sandsynligvis være i stand til at fortælle, hvis du faking din personlighed. Du vil ikke have en chance med denne person, hvis du nogensinde gør det. Hvis du gør, vil det være kortvarig.