Wkadk

Hvordan laver man et godt første indtryk

Har du nogensinde mødt nogen, og gik væk med "freak" eller "taber" i tankerne? Er du bange for at være, at nogen og har andre ikke kan lide eller forstå dig? Nå, lad dine bekymringer og frygt fade ved at lære at gøre en stor og varig første indtryk på mennesker, der bruger disse fantastiske følgende trin.

Steps

Hvordan laver man et godt første indtryk. Korrekt er bydende nødvendigt.
Hvordan laver man et godt første indtryk. Korrekt er bydende nødvendigt.
 1. 1
  Vær selvsikker og udadvendt. Når en person indser nogen har disse kvaliteter, de finder dem nemmere at tale med og meget mere indbydende. Måske hvis du er i junior high, måske rystende hænder ikke være den ting at gøre, men for alle andre, hænder ryster. Hvis du er kulturelt klar over, at nogle grupper ikke rører det modsatte køn, kan du fravælge at ryste hænder, men i Europa, ryste de fleste mennesker hænder.
  • Vær ikke bange for at sige goddag til nye mennesker.
  • Smil og bølge.
 2. 2
  Korrekt er bydende nødvendigt. Kropssprog kan fortælle nogen en masse om dit humør og selvtillid niveau. Slouching er en no-no, da det giver indtryk af usikkerhed og nederlag. Du skal altid stå lige og høj, eventuelt med en hånd på din hofte, hvis du ønsker at formidle til nogen, at du er en stærk, selvsikker, fortjener individ.
 3. 3
  Aldrig skælde. Hold hænderne på din side eller i dit skød. Aldrig bide dine negle, snurre rundt dit hår eller krølle en serviet i hånden. Husk aldrig at over gøre det selv, eller du kan se pralende og forkælet.
 4. 4
  Tag det roligt. Kropsholdning er meget vigtig, men du ikke ønsker at ligne en robot, enten. Sid ret op, men ikke være så stiv, at du ville falde over, hvis skubbet. Det er ligesom, når folk siger, at et dyr kan lugte din frygt, folk kan fortælle, hvis du er nervøs. Bare vær dig selv. Forsøg ikke at imponere nogen, så lad din virkelige personlighed gøre arbejdet.
 5. 5
  Smile. Især når første møde nogen. Det er ikke nødvendigt at vise dine tænder, vil bare en meningsfuld grin gøre. Vær forsigtig med ikke at overgangen fra et smil til en straight ansigt for hurtigt, eller folk vil fornemme du bliver falske, eller at du ikke kan lide dem. Sørg for at du lader den anden person taler for, er der intet flere mennesker hader så nogen, der taler non-stop.
 6. 6
  Gør øjenkontakt. Holde fokus på den person, du taler med, og slet ikke på noget andet for at undgå dem følelsen påskønnet og uønsket. Ofte hvis personen har et øje problem, som et øje, der vender sig i, er du afskrækket af dette. I stedet fokusere på personens næse eller mund.
 7. 7
  Klæde sig passende. Altid være ægte og vise din unikke personlighed. Hvorvidt dette inkluderer nyeste mode er op til dig. Du ønsker at gøre et første indtryk om dig selv, så vær dig selv. Bare tænke over din kavalergang eller nederdel længde (hvis du er kvinde), eller renholdelse af tøjet. Vær bevidst om dit tilbehør, og hvad de vil sige om dig.
 8. 8
  Har en sans for humor. Folk, der forsøger at være morsom, er ikke sjovt. Sandelig sjove mennesker er bare selv og wittiness viser. Brug ikke halt vittigheder eller linjer.
 9. 9
  Være interessant. Bruge nogle sunde fornuft, når man taler. De fleste damer er ikke til at være interesseret i Bif stod der tale om sin sidste kamp i baren eller hvor mange øl han kan drikke. Tilsvarende er de fleste fyre vil ikke ønsker at lytte til historier om søde ting din hvalp gjorde eller hvor meget du kan lide sko. Du forsøger at tiltrække den anden person. Intrigue dem. Holde dem interesseret. Nogle gode ting at snakke om:
  • Interessante fakta eller rådgivning.
  • Musik eller film.
  • Spørgsmål
  • Men aldrig være uhøflige om de personer overbevisninger, religioner eller moralske ethnics.
 10. 10
  Koncentrer dig om at få personen til at tale om sig selv. "Så, hvad du kan lide at gøre i din nedetid?" En dejlig kommentar om udseendet er også hensigtsmæssigt - det er en dejlig farve til dig - er okay mellem hunner. Hvis der ikke er noget rart at sige, ikke sige noget overhovedet! Folk kan fortælle din liggende nemt, og det vil naturligvis gøre ondt en masse.
 11. 11
  Find din forbindelse. Til en fest, kan du spørge, hvordan den anden person kender værten og udforske dette emne en smule.
 12. 12
  Hvis du er på en jobsamtale, vide noget om virksomheden! Faktisk kender så meget som muligt, du kan om det. Dæk dine tatoveringer. Bosses er ikke store i dem og hverken er kunder i de fleste virksomheder. Dette betyder ikke, at du skal handle som en kender det hele
 13. 13
  Hvis dine tænder er i forfald, finde en måde at få dem tilbage i form. Dårlige tænder er et turn off. Du vil måske endda få et andet job for at finansiere dental reparationer - dårlige tænder virkelig er en slukke.
  • Få seler hvis dine tænder er wonky og husk at børste dine tænder mindst to gange om dagen for at gør at du har god ånde.
 14. 14
  Gå let på parfume eller cologne. Dette er selvforklarende. Husk det berømte ordsprog "en lille smule rækker langt" snarere end "for meget er aldrig nok." Du kan elske duften du er iført, men det kunne nemt fornærme andre eller forårsage en reaktion på deres allergi, hvis relevant. I denne forbindelse er det nok bedre at bære slet ingen, eller hvis du skal, derefter sprøjte det ind i en afstand og vent et par sekunder, inden du går igennem det sprøjtede område.
 15. 15
  Brug god hygiejne. Det er super vigtigt, især for teenagere. Dette kan synes alt grundlæggende, men altid brusebad dagligt og slid ren, frisk tøj. Også lige så vigtigt, bør du børste dine tænder to gange dagligt og sørg for at bære deodorant-og / eller antiperspirant, hvis det er nødvendigt, især hvis du møde en vigtig person, der er tilbøjelige til at gøre dig nervøs.
  • Hvis din en pige, bære en lille concealer, hvis nødvendigt. Ingen anden makeup, fordi det normalt er en slukke. Hvis det er en særlig lejlighed, tilføje nogle læbestift / lipgloss, mascara og måske nogle eyeliner eller øjenskygge.
 16. 16
  Tæt på en god note. Hold dem ønsker mere. Vis at du havde en rigtig god tid og vil gerne se dem igen. Måske endda teksten dem siger, så når du kommer hjem. Folk på en første date ikke kun ønsker at have en god tid, men de ønsker at vide, at du gjorde så godt. De ønsker, at tryghed. Må ikke være over klyngende skønt!
 17. 17
  Vær dig selv. Må ikke foregive at være en person, du ikke er, eller du sidder fast med denne etiket evigt. Vær dig selv. Det kan være, hvad alle siger, men det er helt rigtigt! Aldrig lyve for nogen om dig selv og altid være ærlig. Hvis nogen finder ud af du har været at lyve for ham eller hende, vil de blive meget såret, og det vil være svært for dem at tilgive dig nemt.
 18. 18
  Husk navnet på de mennesker du møder. Da den blev indført, brugte personens navn: "Det er så dejligt at mødes, Bob." Hvis navnet er usædvanligt, kan du endda bede dem om at stave deres navn, "Som en måde at hjælpe mig med at huske dig."
 19. 19
  Har en samtale om noget relevant i situationen. På dit nye job, så spørg din skole, hvor længe han har arbejdet der. Ved busstoppestedet snak om vejret. Husk, hvad folk har fortalt dig, måske stille flere spørgsmål om nogle emne. (Fx: "? Du har arbejdet her i et år Hvad gjorde du før" eller "Hvor boede du før")
 20. 20
  Aldrig prale. Dette omfatter namedropping.
 21. 21
  Tal om dine interesser og hobbyer. Spørg den anden person om, hvad deres hobbyer er - det er altid en stor samtale starter! Spørg, hvis de kan lide et bestemt band eller sanger. Jo mere du har til fælles, jo lettere vil det være at fortsætte samtalen.
 22. 22
  Forblive positiv. Når du lægger ned en tredjepart, den anden person indser at de er næste. Aldrig nogensinde diskutere tidligere forhold på en første date. Det er for personligt et emne. Hvis nogen spørger, siger "Jeg vil meget hellere lære om dig, og hvad der interesserer dig."

Tips

 • Vær opmærksom på den anden persons kropssprog. Det kan fortælle dig en masse.
 • Prøv at forbedre din personlighed uden at ændre, hvem du er.
 • Altid handle, som om den person, du forsøger at imponere is watching you, fordi de kunne meget vel være at gøre netop det uden din viden.
 • Vær dig selv-Hvis alt andet bare undlader at sige hvordan du føler og hvem du virkelig er
 • Aldrig rynke panden, nedturen eller rulle dine øjne, selvom du taler med en ven i rummet.
 • Bo ægte og enestående, men polere eventuelle uslebne kanter.
 • Brug korrekt grammatik og aldrig bruge blasfemisk eller stødende sprog.

Advarsler

 • Hygiejne er vigtig. Et godt første indtryk kan umiddelbart dræbt af dårlig ånde og kropslugt.
 • Være reelle eller mennesker tror måske, du handler falske eller forsøger alt for hårdt. Vises altid ægte og interesseret, selvom du virkelig ikke.
 • Må ikke opdrage en masse ting om din ex kærester / veninder. Det kan gøre din date tror du stadig hængt op på din ex.
 • Bær en flot outfit, som du føler dig godt i. Tillid er nøglen! Rene og pæne sko er et must, som folk ofte se på disse til at vurdere karakter.
 • Hvis du får en utryg følelse Bout den person, du lige har mødt, ære, at og komme væk fra denne person. Intuition kan beskytte dig. "Jeg har brug for at gå på toilettet," med et grimasse og en rub på din mave er tilstrækkelig, så forsvinde. Kalde en kabine fra resten værelse og komme ud, hvis du er creeped ud. Ingen grund til at være høflig til en person, der slår dig som farlig.