Wkadk

Hvordan man kan overvinde besættelse i et forhold

Nogle gange, vi kan bare ikke komme over en ex... eller vi besætte over et forhold, der enten er sket, men er over eller et forhold, der ikke engang har skete. Holder øje med en fyr / pige?

Steps

Hvordan man kan overvinde besættelse i et forhold. Hvis du er i skole, bliver dedikeret til en klub - blive mere aktive på campus, som vil hjælpe dig med at opfylde nye mennesker, så du ikke vil fokusere på, at en bestemt person.
Hvordan man kan overvinde besættelse i et forhold. Hvis du er i skole, bliver dedikeret til en klub - blive mere aktive på campus, som vil hjælpe dig med at opfylde nye mennesker, så du ikke vil fokusere på, at en bestemt person.
 1. 1
  Hvis du er i skole, bliver dedikeret til en klub - blive mere aktive på campus, som vil hjælpe dig med at opfylde nye mennesker, så du ikke vil fokusere på, at en bestemt person.
 2. 2
  Hvis du ikke er i skole, deltage årsager bliver dedikeret til en hobby, blive involveret i dit samfund (for at møde flere mennesker).
 3. 3
  Nogle gange er vi blevet besat, fordi vi tror, ​​at en person, vi holder øje med er den eneste person, der nogensinde vil elske os, eller vi tror, ​​de er vores "eneste sande kærlighed." Aldrig tænke på nogen, på den måde - det er kun et ideal, ikke sandhed. Hvis det ikke virkede ud, så er det mest sandsynligt var ikke meningen at være.
 4. 4
  Husk den måde, at personen behandlet dig og andre. Må ikke fokusere på de gode dele.
 5. 5
  Hvis du er venner med denne person på en social networking site (som MySpace eller Facebook), tage dem fra din venneliste. Jeg ved det lyder hårdt, men hvordan vil du nogensinde komme over dem, hvis du er i stand til at se, hvad de er op til hele tiden?
 6. 6
  Indse, at behovet for en partner kan være baseret på noget andet - måske, følelser af, eller manglende evne til at forbinde med andre mennesker på en måde, der er uden for et romantisk forhold.
 7. 7
  Husk, at mens du holder øje med denne person, er du glip af en person, der er sandsynligvis bedre for dig foruden andre dele af livet, som du kan nyde.
 8. 8
  Stoppe med at lave undskyldninger for, hvorfor de ikke ringede, ikke e-maile dig tilbage, gjorde du føler dig dårligt, eller enhver anden negativ måde, de kunne have behandlet dig. Må ikke nogensinde tror, ​​de sidder rundt tænker dig - fordi selvom du er en utrolig person, han / hun er nok pakket ind i deres eget liv. Hvis de føler interesseret i dig, vil de tage initiativ til at kontakte dig. Da de ikke gør det, betyder det, at de ikke er interesseret i dig.
 9. 9
  Slip af billeder af denne person og undgå at fantasere om dem. Ingen fortjener ufuldstændig kærlighed eller en skygge af kærlighed.
 10. 10
  Hvis du ikke kender den person, lære dem at kende. Jeg har fundet, at der er ingen bedre kur til at være en hemmelig beundrer, end at komme til at vide, at person. Du vil enten blive venner, eller du måske ender ikke lide dem så meget.

Tips

 • Må ikke føle - du bare kan være ensom lige nu. Bare fokusere på dig.
 • Vid, at der er nogle mennesker, uanset hvor meget du prøver, der aldrig vil give dig den opmærksomhed, du ønsker fra dem.
 • Dit sind obsesses over dem, fordi det føles det samme som at have dem. Fokus på at indse, at det ikke er.
 • Bo travlt, men hvis du er såre inde på grund af denne besættelse, tale med nogen og ikke skjul på, at ondt.
 • Jeg lover dig, at nogen elsker dig, selvom denne person ikke.
 • Indse, at ingen person nogensinde vil være i stand til at opfylde dig helt - det er en stor opgave for én person! Byg en lille støttegruppe.
 • Venskab kan være meget bedre end nogen romantisk forhold.
 • Hold en notesbog: du kan skrive om alt, hvad du føler eller tænker eller går igennem i denne notesbog. Skriv noget, du vil!
 • Prøv at møde nye mennesker.

Advarsler

 • Hvis du er deprimeret og ikke længere fungerer i dit daglige liv som et resultat af din besættelse, søge professionel hjælp. Hvis du er suicidal, ringe 911 eller forebyggelse af selvmord hotline såsom 1-800-med 273 TALK (8255).