Wkadk

Sådan bruger tie downs i overbevisende kommunikation

Har du nogensinde talt med en person, der var virkelig trukket til, hvad du sagde? Du talte og de kunne ikke hjælpe, men at holde nikke deres hoved og siger ord som "Yeah", "uh-huh", "så hvad der skete." Når du får ivrige reaktioner såsom dem fra dine lyttere, ikke at give dig en vis form for signal, hvad du siger, er meget interessant eller overbevisende? Nå hvad det modsatte? Du taler og din lytteren giver dig lidt eller intet at arbejde med. Måske du forsøger at sælge denne person på en slags idé eller et produkt, og alle de gør ser dig lige i øjnene uden udtryk. Har der nogensinde er sket for dig? Denne artikel vil vise dig, hvordan du bruger tie downs for at ændre det. Tie downs er små sætninger eller korte sætninger, du bruger, når du siger noget til at give dine lyttere mulighed for at interagere og er enig med dig. Hver gang du får aftale fra lytteren, du "binde dem ned" følelsesmæssigt og gøre dem lettere at overtale.

Steps

Sådan bruger tie downs i overbevisende kommunikation. Tal med energi og entusiasme.
Sådan bruger tie downs i overbevisende kommunikation. Tal med energi og entusiasme.
 1. 1
  Tal med energi og entusiasme. Tie downs fungerer ikke, hvis du har en negativ eller neutral tone. Under energi og entusiasme, når du taler gør en verden til forskel. Mange gange, det er ikke, hvad du siger, men hvordan du siger det. Det er svært at formidle gennem tekst, men lad os sige du fortæller nogen om en fest. Du kan sige "Hey mand, der er en fest denne weekend, bør du komme..." eller "Hey mand! Der er denne awesome fest denne weekend! Du skal være der!" Næsten de samme ord, men sagde med mere spænding kan være forskellen mellem hvorvidt denne person kommer til festen eller ej.
 2. 2
  Fremkalde en reaktion. Kast i et par ord i eller i slutningen af ​​dit kontoudtog, der kræver en vis form for bekræftelse fra din lytteren. Aftalen kan være i form af en verbal respons ("ja", "selvfølgelig", "sikker"), et hoved nik eller endda opmærksomme tavshed.
  • En almindelig måde at bruge tie downs er at søge enighed med negative sammentrækninger: "!!? Hey mand Der er denne awesome fest denne weekend Du skal være der Du elsker parterne ikke dig" "Ville det ikke være dejligt at kunne gå til byen, når du ønsker?" Øv dreje udsagn i spørgsmål ved at indsætte disse ord ind i begyndelsen, midten eller slutningen:
   • ikke (Du ønsker en king size suite, gør du ikke? Må ikke du bare elsker dette vindue?)
   • ikke (Det gør du føler dig godt, ikke sandt? Er dette ikke lejligheden føles rummelig?)
   • er ikke (Er det ikke nemt? Visningen er spektakulære, er det ikke?)
   • ikke ville (Ville det ikke være fantastisk at kigge ud af vinduet og se dine børn spille der? Det ville være fantastisk, ville det ikke?)
   • kan ikke (det kan bare ikke få nogen mere solrige end dette, kan det? Kan du ikke bare forestille sig, hvad sommeren er som her?)
  • Lav en erklæring, efterfulgt af "... right?" Normalt er parret med en erklæring om, hvad lytteren ønsker. ("Du ønsker at komme ud af det her så hurtigt som muligt, ikke?" "Du leder efter de bedste tilbud, right?")
   • For nogle mennesker, hvis modersmål ikke er engelsk, såsom mennesker, hvis første sprog er spansk, ordet "nej" kan bruges på samme måde: "Du leder efter en 2-værelses lejlighed, ikke?"
 3. 3
  Drys mindre aftaler i hele samtalen. Mens tie-downs kan bruges til stærke, overbevisende udsagn ("Denne bil ville se pænere med et soltag, ville det ikke?"), De er mest praktisk for at få enighed om mindre punkter. Jo mere du kan få en person til at enig med dig, selv om små ting som vejret ("Oregon somrene er fantastisk, er de ikke?), Jo mere modtagelig de vil være samlet. Aftalen indebærer empati, og empati garners tillid.
 4. 4
  Integrer en kommando. Tie downs er også en god måde til at glide i en underbevidst kommando. Lav en liste over ting, du ønsker lytteren til at gøre, såsom: tro mig, køber i dag, skal du logge nu. Derefter finde ud af måder at indarbejde dem i en uafgjort ned. Da indlejrede kommandoer arbejde på et ubevidst plan, behøver de ikke engang at blive brugt i sammenhæng du er ude efter, de kun behøver at lyde som kommandoen, og det underbevidste sind vil sandsynligvis fortolke det på den måde, du ønsker det skal være hørt. For eksempel: "Tiden fløj forbi i dag, gjorde det ikke?" Tilføj lidt ekstra vægt på kommandoen for maksimal effekt.

Tips

 • Mange bloggere bruger selvfølgelig spørgsmål mod slutningen af deres blog, når beder om deres læseres mening om, hvad de lige har skrevet. Men hvis du bruger slips nedture hele dit indlæg, vil du yderligere engagere læseren. Tie downs give læseren underbevidste stikord til at være "involveret". Med følelsen af ​​involvering kommer deltagelse. Med deltagelse, vil du få mere handling på din blog.
 • Tie downs kan også bruges af folk, der har brug for at få andre til at samarbejde. For eksempel kan politifolk bruge dem, når de foretager en anholdelse, kan lærere eller professorer bruge dem med deres elever ("Jeg droppe din klasse, fordi din 7 fravær, som skrevet i pensum" kontra "Du ved at have 7 fravær negativt påvirker dit klasse, right? Du læser pensum, gjorde du ikke? "), og lederne kan bruge dem med deres medarbejdere (" Du er sent for tredje gang i denne uge "versus" Det er tredje gang du sent i denne uge, er det ikke? ").

Advarsler

 • Hvis folk ser gennem dine taktikker, de måtte have langt mindre respekt for dig, end hvis du havde været ærlig i første omgang. For langsigtede relationer, er det bedst at være ærlig.
 • Når det bruges i overskud, eller med for meget overdrivelse, risikerer du at lyde nedladende eller nøjeregnende.