Wkadk

Sådan at introducere dig selv

Har du problemer med at indføre dig selv?

At være i stand til at introducere dig til en gruppe eller en anden person kan virke skræmmende, men det er en social opgave, der popper op en masse. Her er nogle skridt til at gøre det nemmere.

Steps

Sådan at introducere dig selv. Tal tydeligt og selvsikkert.
Sådan at introducere dig selv. Tal tydeligt og selvsikkert.

Indførelse af dig selv til et publikum

 1. 1
  Tal tydeligt og selvsikkert. Sørg for at din stemme er højt nok for alle at høre dig. Undgå mumler med fastsættelsen dine konsonanter skarpt.
 2. 2
  Gør øjenkontakt med et par mennesker. Kig ikke ned eller på et formålsløs tidspunkt i hjørnet af lokalet. Flyt dit blik omkring gruppen at få øjenkontakt med nogle få mennesker, som du taler. Hvis du ikke kan lide tanken om at kigge ind, at mange øjne, se på deres øjenbryn eller næser - de vil ikke være i stand til at se forskel.
 3. 3
  Sig hej, og oplyse dit navn. Hvis du er på et formelt indsamling, siger "Hej, mit navn er [fornavn] [efternavn]." Hvis indsamlingen er uformel, tone det ned i overensstemmelse hermed - man kunne sige noget lignende "Hey, jeg er [fornavn]."
 4. 4
  Del grundlæggende oplysninger om dig selv. Den type af oplysninger, du deler, vil afhænge af publikum, du adressering. Hvis du indføre dig selv på den første skoledag, kan du sige, hvor du er fra, og hvad du gjorde i løbet af sommeren. Hvis du præsenterer dig for en gruppe af forretningsforbindelser, kan du fortælle dem, hvad der præcist dit job er, og hvor længe du har været ansat i virksomheden.
 5. 5
  Luk indledningen. Hvis du kommer til at interagere tættere sammen med disse mennesker i fremtiden, siger noget lignende "Jeg ser frem til at få at vide, at du / jer alle bedre." Hvis du sandsynligvis ikke vil blive tale en masse af disse mennesker senere, tæt med noget lignende "Det har været en fornøjelse at tale til dig i morges / eftermiddag / aften."

Indførelse af dig selv til en person

 1. 1
  Gør øjenkontakt. Øjenkontakt viser, at du er engageret i samspillet, samt visning tillid. Hvis du ikke er komfortabel ser lige ind i en persons øjne, stirrer på det punkt mellem deres øjenbryn - de vil ikke mærke forskellen.
 2. 2
  Smile. Det er vigtigt at holde en ægte, lyse smil (og frisk ånde, også). Dit smil er dit bedste isbryder - det trækker folk i.
 3. 3
  Tilbyd et håndtryk. Et fast håndtryk, viser endnu engang din selvtillid. Få grebet lige højre, men - du ikke ønsker at bryde den anden persons hånd. Prøv at klemme lidt med fingrene, og ikke din tommelfinger, og slip håndtryk efter to eller tre sekunder.
 4. 4
  Fortæl den anden person dit navn, og bede om deres. Hvis introduktionen er formel, siger "Hej, jeg er [fornavn] [efternavn]." Hvis det er uformelt, kan du sige "Hej, jeg er [fornavn]. Umiddelbart efter du har angivet dit navn, bede om den anden persons navn ved at sige" Og du er...? "I en spørgende tone. Når du lærer den anden persons navn, skal du gentage det ved at sige "Det er en fornøjelse at møde dig, John" eller "Rart at møde dig, Jane." Gentager det navn, vil hjælpe dig med at huske det, og giver indførelsen et mere personligt præg.
  • At give et kaldenavn er absolut okay, men altid give varsel, det er et kælenavn. For eksempel siger "Mit navn er Mike, men de kalder mig" The Situation "." Eller "mit navn er Nicole, men de kalder mig" Snooki ".
 5. 5
  Afslører en lille smule af din baggrund. Det afhænger af den kontekst af samtalen, men starte med at fortælle den anden person noget om dig selv. Du kan starte med, hvor du er fra, hvad du gør for et levende, eller hvorfor du ønskede at møde denne person. Uanset hvad du bruger, bør det være et springbræt til mere samtale. Du kan fortælle en lille smule af din baggrund for at starte din samtale. Fortælle nogen, hvor du arbejder, og din titel er passende og kan føre til mange samtaleemner.
 6. 6
  Lukke samtalen. Når du har mødt nogen for første gang, bør du afslutte samtalen ved at gentage, at du nød møde dem. Hvis interaktionen var formelle, siger noget lignende "Mrs Jones, jeg glad for at have mødt dig. Jeg håber, vi kan tale igen snart." Hvis din samtale var uformel, kan man sige "Det var fedt at møde dig, Jane. Håber at se dig omkring."

Tips

 • Fokus på det positive. En indledende samtale er ikke tid til at sige negative ting om dig selv eller andre.
 • Hold dit fokus på den person, du er møde - give dem den, du gerne vil modtage.
 • Tal ikke når din mund er fyldt med mad.
 • Må ikke kigge væk eller handle distraheret - det vil gøre dig ser keder sig eller uinteresserede.
 • Hvis dine hænder tendens til at få svedige, tørre dem på en serviet, før du begynder at indføre.
 • Undgå at spise noget, der kan holde fast i dine tænder.