Wkadk

Hvordan at fastsætte en enorm argument med din kæreste

Det er slemt nok at have en lille tiff med din kæreste, men hvad gør du, når du har haft moderen til alle argumenter? Det er meget sandsynligt, at begge af jer kan være sygepleje vrede, vrede og en masse af resterende forrykket. Her er hvordan man kan gøre tingene rigtigt og fastsætte en enorm argument med hende.

Steps

Hvordan at fastsætte en enorm argument med din kæreste. Accepter dine forstyrret og urolig følelser.
Hvordan at fastsætte en enorm argument med din kæreste. Accepter dine forstyrret og urolig følelser.

De første skridt

 1. 1
  Accepter dine forstyrret og urolig følelser. I kølvandet på en alvorlig argument, er begge af du sandsynligvis til at føle angst og bange. Vil du bryde op? Vil tingene fungerer? Snarere end at blive omklamrende, kontrollerende eller accepter bare dig begge vil føle sig lidt forslået og øm efter en kamp. Det er normalt at føle sig forstyrret og urolig. Det centrale er simpelthen at ride ud disse følelser og opføre sig normalt. Som du går videre med dit liv sammen, vil de "rester" af denne kamp blegne.
 2. 2
  Analyser årsagen til kampen. Når tingene er roligere, bør du begynde at analysere roden af ​​argument. Vidste du gøre noget for at bidrage til den indledende argument eller gøre det værre? Har du haft dette argument før, eller er det et nyt problem? Vidste du give efter blot at have kampen ende? Eller har du finde dig selv stædigt forsvare din position, selvom du ikke længere ønskede at?
  • Hvis du genoptagelse et emne ofte og argumentere over det hver gang, kan du blive nødt til at acceptere, at dette problem kan være en deal-breaker for dig som et par. Men hvis du er klar over, efter det hele er overstået, at konflikten ikke var meget vigtigt, kan du tage skridt til at fjerne det som en fremtidig argument.
 3. 3
  Beslut, om du ønsker at være lige, eller ophold i dette forhold. Stædigt holde fast vrede og forsvare en holdning, som har resulteret i et dødvande, vil kun forgifte jeres forhold i sidste ende. En af jer bliver nødt til at foretage et træk. Hvis du tager den høje vej først, er der en langt bedre chance for du vil bo sammen.
 4. 4
  Skriv en liste. Når du kommer ind i en potentielt fjendtlig diskussion, er det nemt at nogle gange glemmer, hvad bragte dig der i første omgang. Skriv en liste over samtaleemner eller ting, du ønsker at sige, så du kan holde tingene positive og undgå at blive et sidespor i en anden argument

Fastsættelse af argumentet

 1. 1
  Indled en samtale. Når både du er kølet af, iværksætte en tid til at tale om, hvad der skete. Selvom det er en kort diskussion, det er den eneste måde at bevæge sig fremad. Prøv at undgå at gøre dette for hurtigt efter det argument, fordi følelser måske stadig være rå.
 2. 2
  Enige om at være uenige. Hvis du ikke kan blive enige om at være uenige om dette emne, vil det beskadige forholdet. Du kan blot indse, at din kæreste er en intelligent, tankevækkende person med en udtalelse forskellig fra din egen. Med andre ord, indser du ikke kan overtale hende til at skifte mening blot at acceptere din meningsforskel, være større manden (eller kvinden), og tage high road.
 3. 3
  Undskylde. Det betyder ikke, du er indrømmer total forseelser i argumentet, men det er sandsynligt, at du gjorde noget for at bidrage til det. Hvis du undskylde, er det meget sandsynligt, at hun vil undskylde for sine handlinger så godt. Dette er et stort skridt i at bevæge sig fremad.
 4. 4
  Bakke ud. Hvis hun ikke er parat til at tilgive dig eller afslutte det argument, lad hende vide, at du vil være villig til at tale med hende, når hun er klar. Må ikke presse på for en øjeblikkelig beslutsomhed eller tilgivelse. Det vil kun gøre hende vred og vise sig at virke mod hensigten. Finde trøst i, at hun vil meget sandsynligt tilgive og glemme i tide.

Kølvandet

 1. 1
  Undgå dette emne i fremtiden. Hvis dette argument ikke kommer op ofte, så skal du ikke gå på udkig efter ballade. Når du har besluttet, at du aldrig vil blive enige om et bestemt emne, skal du blot acceptere. Hvis hun forsøger at bringe det op, forsigtigt fortælle hende, at du ikke ønsker at have den diskussion.
 2. 2
  Forsøg på at forhindre fremtidige argumenter eskalerer på samme måde. Alle par kæmper på et tidspunkt, men har store argumenter på et ensartet grundlag i sidste ende vil ødelægge forholdet. Finde ud af måder som et par at forsøge afdramatisere argumenter, når de opstår. Prøv at vedtage en roligere og mere eftertænksom tilgang.
 3. 3
  Giv hende en lille gave. Noget så simpelt som blomster eller hjemmelavede cookies vil vise hende, at du virkelig føler sig dårligt om det argument og ønsker at lægge det bag dig.

Tips

 • Husk, at hun er din kæreste, ikke din kone. Undertiden store kampe er en måde at én partner "får en stigning" ud af det andet. Dating er den måde begge parter beslutte, om dette er den person, de ønsker at tilbringe deres liv med. Hvis din kæreste ofte griber til "at forsøge at få en stigning ud af dig" på denne måde, beslutte, om du ønsker at gå igennem dette igen og igen i hele dit liv sammen.
 • Må ikke acceptere skylden for kampen, hvis det ikke er din skyld. Hvis det er din skyld, kan der være en fristelse til at tigge, påberåbe sig eller "gøre det op" til hende. Må ikke bukke under for det, selvom det er din skyld. Hvis du ikke kan tale det ud som voksne, lad det slutte.
 • Af samme grund, ikke kassere et forhold præget af et år eller mere, der har været godt indtil nu. Hvis du for nylig er begyndt at slås om ting du ikke uenige om før, eller hvis hun pludselig er begyndt at lave en big deal over små ting, noget andet kan være årsagen til problemet, kan det være stress på arbejdet eller en udiagnosticeret sygdom. dont være til nøjeregnende og vente på hende, men spørg ting som du ønsker at tale om det at sikre din ikke klæbende.
 • Hvis du konstant argumentere, selv i de tidlige stadier af at være sammen med hende, er du i en giftig forhold og bør overveje slutter det. Når du har været "at prøve at arbejde ud af ting" i længere tid end du har været lykkelige sammen, er forholdet ikke værd.

Advarsler

 • Optrapning af argumenterne er et tegn på, at du er i en kontrollerende eller manipulerende forhold. Turning en simpel uenighed til en enorm argument er en kontrol taktik, fordi det holder dig der, med hende. Det slider dig ud og jo længere det går, jo mere triumferende hun er i sin sejr (holde det argument i live, og holde dig der). Prøv at komme ud af disse typer af relationer snarest muligt.