Wkadk

Hvordan at være en nørd og være populær

Bare fordi du er en nørd betyder ikke, du kan ikke være populære. Tag eksemplet med en af ​​verdens største 'nørder', Bill Gates. Behøver vi sige mere?

Steps

Hvordan at være en nørd og være populær. Når en "folkelig" person kommer og ydmyger dig, ikke mumle patetisk.
Hvordan at være en nørd og være populær. Når en "folkelig" person kommer og ydmyger dig, ikke mumle patetisk.
 1. 1
  Vær selvsikker. Udtrykket "" er en etiket, der har været anvendt på mange mennesker, der har gået på at blive ganske populært. Sergey Brin og Larry Page, grundlæggerne af Google, er nørder, der tilfældigvis at være den mest eftertragtede ungkarle på planeten. Vise alle, at du er stolt af at være en nørd!
 2. 2
  Imponere folk med de ting, du udmærker sig. De fleste nørder har et talent eller færdighed andre ikke kan matche. Måske du kan beregne Pi ved at kaste hotdogs, vinde konsekvent på rock papir saks, tælle kort, kontakt jonglere eller svæve. Uanset hvad dit talent er, flagre det.
 3. 3
  Når du ikke har lyst til at stikke ud, blande sig. Ligegyldigt hvor meget du elsker Star Trek, kan du altid og være venlige og. Dette betyder ikke at handle præcis som andre er. Må ikke bare kopiere andre, medmindre du ønsker at være et andet ansigt i mængden med ingen individualitet.
 4. 4
  Få at vide folk ved at nærme dem og starte en samtale, eller med de mennesker, du føler, du gerne vil vide bedre.
 5. 5
  Når en "folkelig" person kommer og ydmyger dig, ikke mumle patetisk. Hvad du skal gøre er at grine ad dem. Se ud som om du går blåt for at forhindre dig fnisende. Giv dem en virkelig nedladende smil og gå væk.
 6. 6
  Lær at være en være en god taler. Hold dig opdateret med de nyeste trends, de nye film og bøger, som andre læser, så du har mange ting at snakke om, når første møde andre. Det betyder ikke, drop dine interesser og afhente andre. Gør hvad du kan lide at gøre, og du kan finde folk, der deler samme interesser.
 7. 7
  Forgrener

Tips

 • Sørg for at du er fortrolig med alt, hvad du gøre for at blive mere populære.
 • Spørg dig selv, hvad du virkelig ønsker, et par sande venner eller spandevis halvdårlige venner.
 • Stick med dine venner. Sørg for, at alle er loyale over for hinanden hele vejen rundt.
 • Eller synes virkelig sikker på dig selv og vise dig selv som en smart, fornuftig men sjovt person, fordi så folk måske ikke tænke på dig som en frygtsom, dum person.
 • En god måde at gå er stikning med andre nørder, nogle kan have lignende interesser som dig... og du kan ende op med nogle store venner.

Advarsler

 • Må ikke nogensinde ofre dine talenter til at være populære. Hvis du er god til matematik, ikke starte flunking og manglende klasser bare for at passe på, i sidste ende vil du ikke være i stand til at nå de høje karakterer du gjorde engang nå. Det er bedre at være ønsket, fordi du hjalp nogen finde ud af tre fejl i synd cos og tan, end at være ønsket, fordi du hjalp en person komme ud af klassen i 5 minutter.
 • Vær på vagt over store grupper af mennesker. De har tendens til at råbe over, hvad nogensinde du forsøger at sige. De tror det er sjovt, men det kan gøre du føler dig dårligt.
 • Ofre din individualitet til være populær har en stejl pris. For at blive en identisk ansigt til andre i mængden, er ikke let at nyde. Det kan gøres, men du måske nødt til at droppe alle interesser og hobbyer, og din livsstil. Lige et ord af forsigtighed.