Wkadk

Hvordan at være smart og cool på samme tid

Mange mennesker tror, ​​at hvis du er en straight En studerende, eller du kan lide at lave computerprogrammer, du er en nørd. Men du kan være smart, og på samme tid. Denne guide vil lære dig, hvordan du transformere fra en nørd til en helt cool dude uden at ændre.

Steps

Hvordan at være smart og cool på samme tid. Analysere situationen.
Hvordan at være smart og cool på samme tid. Analysere situationen.
 1. 1
  Analysere situationen. Hvor nørdet er du? Er du en overhovedet? Vi taler ikke om hvor klog du er. Du er nødt til at regne ud, hvordan folk opfatter dig, for det meste. Lidt dorky, men for det meste køligt? En normal dreng med en nørdet side? Et samlet social udstødt? Nogen du ikke ville forvente at have gode karakterer? Lad ikke hvad du finde ud af i dette trin få dig ned eller gøre dig arrogant. Andres opfattelse af dig er ikke enden af ​​verden. Vi er bare at bruge det som et redskab til din personlige udvikling. Desuden, du er ikke rigtig "nørdet". Du er bare smart og du tilfældigvis er i stand til at danne interesser, uden validering af mainstream.
 2. 2
  Lær at lytte. Nogle gange vil du måske ikke mærke til, at du taler og tror, ​​at folk rent faktisk er interesseret, men de er irriteret eller keder. Hvis du ikke kan tænke på noget at sige bede en, der ikke er alt for dårlig. De fleste mennesker kan lide at tale om sig selv. Det er godt at være snakkesalig og i stand til at holde en samtale, men sørg for at lade den anden person eller folk taler - virkelig lytte, når de taler. Øv dine talende færdigheder med folk du føler dig komfortabel med, ligesom en søskende eller nabo.
 3. 3
  Må ikke tale for meget om dit personlige liv. Hvis nogen spørger, hvad du gerne gøre for sjov, ikke. Bare svare ærligt (uanset hvor nørdet er svaret). Men du behøver ikke gå i mange detaljer. For eksempel, hvis du gerne gøre web-sider ikke sige "Jeg gør det bedste web-sider uden selv at bruge nogen programmer. Jeg laver dem med notepad, fordi jeg udenad, og jeg er flydende i javascript, og jeg hader hvordan på "" redaktører tvinge dig til at overholde. Jeg vil også gerne spille MMORPGs, Warcraft på Dalaran serveren, for at være specifik, blah-blah-blah. " Bare sige, "Jeg kan lide at bruge computeren og spille videospil." Hvis de spørger du specifikt, siger "Jeg laver hjemmesider", eller "Jeg kan lide at spille Warcraft". Må ikke gå i detaljer, medmindre du bliver bedt om, fordi de fleste mennesker er ligeglade. De er bare gør samtale (noget du vil snart være at gøre!) Hvis du spiller en sport eller gøre noget andet i din fritid, ligesom shoppe, gå til stranden, se eller spise på din favorit restaurant - du måske ønsker at nævne, at også med henblik på at nedtone dine "nørdede" hobbyer. Sørg for at du spørger dem, hvad de kan lide at gøre.
 4. 4
  Undgå at få besat med ting, der ikke rigtig noget. For eksempel er ligeglad dit indlæg count på nogen forum. Eller er ligeglad om din sidevisninger. Pointen med / samfund er at dele tanker, stille spørgsmål og diskutere emner, ikke har 65.405 stillinger og 485 emner med 6.584 besvarelser. Livet er for kort til at flippe ud over den slags. Gå ud og få noget frisk luft eller lære at spille en stedet for at spilde din tid med det. Og hvis det virkelig er så vigtigt for dig, har du sandsynligvis ikke ønsker at nævne, at de fleste mennesker.
 5. 5
  Må ikke prale. Forsøg ikke at sige, at du er bedre end nogen gennem praleri. Du tror, ​​du være cool, men praler er irriterende, og det gør dig irriterende. Må ikke være en know-it-all, der altid korrigerer folks grammatik og idéer enten.
 6. 6
  Gør ikke meningsløse ting, som andre mennesker mærke som "cool". For eksempel bekymrer sig mere om viden, end dine karakterer. Fail snarere end snyde. Har nogle og klasse!
 7. 7
  Se bort fra hvad nogle idioter tænker om dig. Må ikke engang reagere, hvis nogen, du (medmindre du ønsker at se nogle snippy comebacks ). Du ved, at du er cool. Må ikke sænke din mentalitet til deres! Hvis de holder generer dig, kan du gå væk eller bruge en af disse snippy comebacks og derefter gå væk.
 8. 8
  Har gode. Intet skriger "NERD!" Ligesom gunky tænder, fedtet hår og alt for små tøj. Det er lidt trist, at folk placerer så meget vægt på, men det er sandheden. For lige nu, er det bedst bare at holde sig sund og ren for wellness skyld. dagligt, børste din, slid deodorant / antiperspirant og børste dit hår. Du vil måske spare op til penge til at købe nyt tøj, hvis du er træt af folk gør grin med din. Du behøver ikke at købe præcis, hvad de "populære" børnetøj, men noget stilfuldt og flatterende virker fint. Spørg en ven, hvis du har brug for hjælp. Hvis du har briller, som du mener forringer dit udseende en masse, kan du altid prøve kontakter. Hvis du ikke kan bære kontakter til en eller anden grund (følsomme hornhinder, for eksempel), skal du ikke bekymre dig om det. Masser af virkelig cool og smart mennesker bærer briller. Og du behøver ikke bekymre dig om mennesker tænker seler er dorky. Se alle de helt lige tænder på filmstjerner? De fleste af dem, der har måttet beskæftige sig med mange års tandregulering.
 9. 9
  Prøv at være afbalanceret. Har du en mægtig hjerne, men svage og ukoordineret? Opbyg din styrke og udholdenhed gennem eller andre daglige fysiske aktiviteter. Undersøgelser viser, at daglig motion forbedrer din hjerne og dine.
 10. 10
  Klæd cool! Du kan være en nørd i indersiden bare ikke vise det! Bær cool stuff ud side! Men vær smart!
 11. 11
  Være en nem at tale med person. Folk kan lide at være i stand til at tale med nogen smarte uden at skulle føle sig dum. Hvis læserens spørger dig noget virkelig simpelt at du ligesom, 'Hvad er pi? Må ikke gå "Jeg siger ikke...«. Du vil bare blive en total idiot og super uncool. Sig noget lignende "Her Lemme forklare. Det er ligesom... " og når du har forklare let form, siger, 'Det synes svært, men let. " og når de tak siger »Enhver tid!" Dette gør dig en 'hyggelig fyr', at folk kan lide og få en ny indsigtsfulde. Og hvis folk begynder at tage fordel af dig, desto bedre! Du kan vise, at du er en selvhjulpne barn, og du kan holde dig til dig selv ved at sige noget lignende, "Jeg er her for at hjælpe, ikke for at baby du, 'Okay!" Håber dette hjælper

Tips

 • Få venner med folk fra alle grupper!
 • Altid forsøge at lære af andre mennesker, aldrig antage, at du ved alt, fordi du ikke gøre!
 • Prøv at være mere og mere, end du taler!
 • Er ligeglad med hvad nogen mener! Have det sjovt og være dig.

Advarsler

 • Det tager tid for folk at forstå den nye dig, så du skal ikke forvente overnight mirakler.
 • og ikke blive besat med din knuse!
 • Hvis du tror du kan have en internet-afhængighed eller er besat med din computer - overveje at tage et stykke tid ud fra det eller søge hjælp.