Wkadk

Hvordan at være en mystisk pige

Nogle piger derude ønsker at være mystisk og andre ikke. Men hvis du ønsker at være mystisk, vil denne artikel fortælle dig hvordan.

Steps

Hvordan at være en mystisk pige. Sørg for at du ved, hvem du virkelig er.
Hvordan at være en mystisk pige. Sørg for at du ved, hvem du virkelig er.
 1. 1
  Sørg for at du ved, hvem du virkelig er. Hvis du ikke ved, hvem du er, vil dette være ganske forvirrende. Finde ud af din personlighed, værdier, mål og venner.
 2. 2
  Afgøre, hvilke dele af din personlighed, du ønsker altid at holde på skærmen, og hvilke dele du vil have andre til at kun fange et glimt af. For eksempel kan du lade alle vide, at du elsker at læse, men du kan kun lade det glide ud i ny og næ, at du er dødsens bange for at tale i offentligheden.
 3. 3
  Seem tilknappet, når folk taler til dig. Dette betyder ikke, at du skal blive hængende op eller handle dum. I stedet bør du simpelthen bare synes at have noget dybt og personligt på dit sind. Dette punkt vil gøre folk mere interesseret i dig og stræbe efter din opmærksomhed. Må ikke overdrive det skønt!
 4. 4
  Lær hvornår at snakke. Hvis du er relativt stille, vil de ting, du siger genlyd med mere mening.
 5. 5
  Øv at være uforudsigelige. Tænk på din typiske reaktioner på ting (det er her at kende sig selv kommer i handy), og beslutte, hvilke reaktioner, du vil beholde, og hvilke du ønsker at ændre. Måske du helt hader at se footy, men nu og da du sidder ned med din familie og virkelig komme ind i det. Dette er sandsynligvis den sværeste skridt, men hvis du arbejder hårdt, kan du nå det.
  • Sørg for at du aldrig se det samme. Gøre noget anderledes med dit hår hver dag. Selv ændre farven på dit hår barrette eller tilføje et bånd vil gøre dig totalt uforudsigelig. Eksperiment: En dag, du måtte have røgfyldte øjne og mørkt læbestift, den næste dag, du kunne bare have lip gloss.
 6. 6
  Gør venner med dynger af mennesker, men har dage, hvor du kun taler til nogle. Dette betyder ikke, du er nødt til snub dem eller være en idiot, men prøv at tale med en gruppe på én dag, og en anden gruppe den næste. Sørg for at ændre dagene omkring eller folk vil begynde at indse, hvad du laver.
 7. 7
  Gør dit værelse mystisk. Måske har en del, der er helt feminine og sjov, men den anden del er mørk og gotisk. Folk vil blive forvirret over, om du er feminin eller goth.
 8. 8
  Ofte bare læse en bog eller tegne. Må ikke springe reb eller gå spille fodbold eller noget lignende. Hvis du går svømning eller skøjteløb, bare gå rundt bare flyder eller søger om. Afspilning på tømmerflåder eller bruger en bar for at skate er ikke meget smarte måder at gøre folk tror, ​​du er alt, mystisk.
 9. 9
  Må ikke se tv for meget. Du kan, når du er alene. Ser TV kan synes harmløs nok, men hvis du bliver fanget ser viser gerne Zoey 101 eller Wizards of Waverly Place, folk kommer til at tro, at du spiller med dem, som du er. Men du behøver ikke vil have dem til at opdage, at!
 10. 10
  Må ikke tale en masse om dine meninger og følelser, måske bortset fra meget til at lukke venner og familie. Prøv ikke at lade udtrykket show på dit ansigt. Hvis du ikke er indlysende om dine følelser, vil du synes endnu mere mystisk.
 11. 11
  Må ikke tale om tidligere forhold. Bare besvare spørgsmål med den erklæring, som du har lært mere om dig selv ved at opleve forholdet.
 12. 12
  Indlæg så lidt information som muligt på sociale netværkssider. Se hvor meget du kan sætte.
 13. 13
  Prøv at have et lille smil på dit ansigt. Bare en lille en.
 14. 14
  Farve dit hår og få en dybere hårfarve. Prøv dyb kastanje, eller sort. Få en frisure med skarpe kantede snit og lange pandehår. Dette vil tilføje endnu mere mystik til dit look eller bare holde din normale hår farve og stil, det handler om at føle sig fortrolig med, hvordan du ser ud!
 15. 15
  Brug en nuance lysere foundation, som du plejer. Derefter tilsættes dyb lilla eller rødlig læbestift. Du får lidt af en gotisk look, men det vil være sexet.
 16. 16
  Bær dyb lilla, sort, dybe røde, skov greens, noget med en mørk flair. Parre dit outfit med feminine ting som lange vintage halskæder, beaded sorte og lilla øreringe. Bær kortere nederdele med netstrømper og farvede strømpebukser. Dette er en virkelig cool look.
 17. 17
  Gå efter poster med de mørkere sider. Lær at journal og skrive. Digtere er ganske mystisk.
 18. 18
  Vær tavs, men tale, når der tales til, men synes venligt på samme tid, du ikke ønsker at give væk indtryk af at være uforskammet! du ønsker at være mystisk, hvilket betyder, hvis du fange en fyrs øjne, give ham en lummer look og kigge væk, glider ind i skyggerne. Mand, han vil have til at jagte dig!
 19. 19
  Læs en hel del. Jane Austen, Charlotte Bronte, Alexandre Dumas père har alle skrevet gode bøger. Bøger som disse vil øge dit ordforråd og vil imponere mange mennesker.
 20. 20
  Smil, som om du har en saftig hemmelighed... men nægter at fortælle andre. Når nogen spørger dig, om du kan lide en anden, smiler at hemmelige smil og sige "Hvorfor? Har du det?" eller bare lade ham / hende hængende.
 21. 21
  Smil, men ikke grine af folks vittigheder. Dette viser også folk, at de har brug for at imponere dig til at blive bemærket og deres vittigheder, værdsat.
 22. 22
  Prøv at finde folk ud. Må ikke få overexcited eller glad, når du ser din knuse eller kæreste, og ikke fortælle ham meget om dig selv. På den måde vil han have mere fra dig og vil ikke dumpe dig, medmindre du dumpe ham.
 23. 23
  Har en mystisk liv. Dette kan synes en smule tricky, men det virkelig virker. Måske er du et amt mester på svømning, eller måske du er en crack skud. Arbejde virkelig hårdt på noget, men ikke fortælle nogen direkte. Hvis de spørger, hvor du skal hen, hvis du vil øve bare sige, 'åh jeg har gotta gå gøre denne ting med min fætter / mor / foretrukne relativ ". Denne måde, når nogen finder ud af du er en fantastisk gymnast / svømmer / sanger / valgte aktivitet, vil du sende en luft af forundring, som ikke var der dagen før. Dette kan kun arbejde for nogle få mennesker, men hvis du følger alle de andre ting, du skal have den fantastiske mystiske persona. Også ikke besvarer for mange spørgsmål, når folk finder ud af. Denne måde vil du gøre dem ser dig. Gøre dem tænker 'hvem er hun egentlig? "
 24. 24
  Lyt til klassisk musik. Hvis du absolut elsker Lady Gaga eller Slipknot, ikke give dem op, bare prøve at finde nogle mørke klassisk at du kan lide. Kanon Wakeshima er ideel, og nogle Moi Dix Mois er godt for dette også, men valgte nogle mørke klassisk der afspejler, hvem du er, lige så længe det ikke er den Can-Can eller noget super glad / nervøs.
 25. 25
  Del ikke dine karakterer med mange mennesker, og hvis du ikke holder samme lønklasse, når du fortæller visse mennesker. Først spørge dem, hvad de fik, og hvis de siger, jeg spurgte dig først sige, at jeg spurgte dig sekund.

Tips

 • Må ikke handle desperat eller patetisk foran folk. Og hvis du ser din fjende eller noget, så lad ikke ham / hende vide, at du hader dem
 • Når sms'e ikke bruge tekst taler som LOL. I stedet teksten "Det er sjovt." Det kan være en smerte, men det tilføjer til mysteriet, og folk vil tage det mere alvorligt.
 • Prøv ikke at være stereotype som "mystiske". Så mærkeligt som det kan lyde, du engang er stereotype på den måde, vil din "mysterium" ikke være så mystisk.
 • Lad ikke alt for mange mennesker ind på dit spil for at være mystisk, eller du vil synes som en poser.
 • Vide, hvorfor du ønsker at være mystisk. Er det et spil, du spiller med dig selv, eller er du bare spiller det sikkert og finde en måde at distancere dig fra andre?
 • Prøv at bruge store ord folk har brug for at kigge op efter din samtale.
 • Læring et instrument gør dig til en mere interessant person, og vil få folk spekulerer på, hvad du ellers kan gøre, at de ikke kender til. Helst guitar eller klaver. Må ikke spille enhver teenager pop eller den slags musik. Sange af Nirvana, Rolling Stones, dronning, Guns 'n Roses og andre kunstnere både er vejen at gå. Klassisk musik kan bruges til klaver samt.
 • Tricket er at skille sig ud ved at blande i. Det betyder, at du vil blive anerkendt som den unikke, mystiske personlighed ved ikke at være fed.
 • Aldrig nogensinde irettesættelse nogen. Hvis nogen taler til dig, når du har planlagt at tale med en anden gruppe, holde samtalen kort og søde.
 • Prøv stille og roligt synger til dig selv på passende tidspunkter. Noget sødt og lys... flowy.
 • Læse digte, når du er alene og har nogle tid.

Advarsler

 • Du kan klassificeres som lunefuld.
 • At være for mystisk kunne gøre mennesker - især dine forældre - tror, ​​at du er op til noget ikke godt. Holde det lavt, og ikke går overbord.
 • Nogle mennesker kan se du så "underlig". Tag ikke denne offensivt, tager det som en kompliment.
 • At være mystisk betyder ikke, du kan ikke have venner. Du kan have en flok venner og stadig være mystisk. Det hele afhænger af, hvordan du gør det (som i: til stede selv).
 • Folk kunne begynde at tænke du ikke kan lide dem længere og stoppe generer dig og ignorere dig og komme videre selv. Hvis du ønsker at holde dine venner, skal du ikke gøre det for en meget lang periode. Det er ikke værd at være en enspænder, selv om det er sjovt.

Ting du behøver

 • En stærk vilje!
 • Style (et godt)
 • En god personlighed. Hvordan folk vil vide, du er mystisk og ønsker at kende dig bedre og ønsker, at deres spørgsmål besvaret, når de ikke engang tale med dig (selvom der kan arbejde)?