Wkadk

Hvordan at vide, hvad modne drenge kigge efter i piger

Mange piger eller unge kvinder vil hellere bruge tid sammen med nogen ældre eller mere moden, da de fyre i deres egen aldersgruppe ikke altid appellere til dem.

Disse tips er ikke bare for at hjælpe dig med at finde og holde en ældre fyr følelser, selvom, de er designet til at gøre dig mere moden i processen.

Steps

Hvordan at vide, hvad modne drenge kigge efter i piger. Der er så mange piger, der er dybest set kaster sig væk ved at kaste sig selv på fyre og handler promiscuously i deres påklædning, deres stil af tale, for ikke at nævne socialt og seksuelt kompromittere sig selv for at få en kæreste.
Hvordan at vide, hvad modne drenge kigge efter i piger. Der er så mange piger, der er dybest set kaster sig væk ved at kaste sig selv på fyre og handler promiscuously i deres påklædning, deres stil af tale, for ikke at nævne socialt og seksuelt kompromittere sig selv for at få en kæreste.
 1. 1
  Der er så mange piger, der er dybest set kaster sig væk ved at kaste sig selv på fyre og handler promiscuously i deres påklædning, deres stil af tale, for ikke at nævne socialt og seksuelt kompromittere sig selv for at få en kæreste. Respektere dig selv og du vil stadig skille sig ud - men på en langt mere flatterende måde.
 2. 2
  Modne fyre som modne piger, men ikke hvis det er falsk. Hvis du forsøger at handle virkelig klogt at tale om seriøse emner, vil en fyr bemærke, hvis du rent faktisk ikke ved noget om det, og du vil se falske og wanna-be. Dog kan virkelig vide noget ved at læse avisen eller se nyheder hjælpe din moden og intelligent image. Drenge er mere om udseende, ældre fyre også sætte en lille visdom!
 3. 3
  Være høflig og høflig. du ved, hvornår du ser dem, herunder voksne og autoriteter (forældre, lærere osv.). Du ville blive overrasket over, hvor god du vil føle bagefter.
 4. 4
  Smile. Folk elsker at se smilende ansigter. Følelsen af ​​lykke er nøglen.
 5. 5
  Vær selvsikker og selvsikker. Fokus på de gode ting i dit liv. Stræb efter at gøre hver dag.
 6. 6
  Visualiser succes i alt, hvad du gør, men være parat til at håndtere svigt lige så nemt. Denne tilpasningsevne vil blive set som et positivt aktiv.
 7. 7
  Ophold på toppen af dit arbejde, og holde dit sind aktive. Må ikke handle dum, uanset hvor sød og attraktiv du tror det er. Ligegyldigt hvad eller hvem du er tiltrukket af, ikke skjule dit intellekt for en bestemt fyr opmærksomhed.
 8. 8
  Elsk jeres venner og familie og behandle dem med respekt. Dette burde være en selvfølge for et positivt image, men stadig... Bare gør det.
 9. 9
  Vær dig selv. Guys som kreativitet og ærlighed. Det er alle vist, når du være dig selv.
 10. 10
  Forblive clean. Rygning, alkohol, stofmisbrug, stjæle, blasfemi - de er alle turnoffs. Drikke en masse, selv når på et passende aldersgrænse stadig kan vise usikkerhed og umodenhed.
 11. 11
  Brug din tid fornuftigt. Være i stand til at styre din tid til dig selv, men giver mulighed for en vis fleksibilitet for at tilbringe tid sammen med andre.
 12. 12
  Være taktfuld. Forblive tro mod dine meninger og værdier, men også være respekt for andres meninger. (Hvis en fyr ikke respekterer en kvinde, der ikke er en smal sag, så han er ikke meget nice nu er han? På samme tid, hvis en fyr ønsker at gøre gode ting for dig, ikke automatisk antage, at at lade ham hjælpe dig automatisk underminere din uafhængighed.)
 13. 13
  Lær at læse en situation. Bare fordi en fyr gør et seksuelt træk på dig, betyder ikke, at han synes, du er let. Oftest når en fyr begynder at mere alvorlige bevæger sig, er han bare forsøger at finde ud af, hvor langt du vil lade ham gå. Med respektable fyre, er alt du har at sige nej, og de er mere end glade for at opretholde denne. Men de ved ikke, hvor langt de kan gå - eller hvor langt du vil have dem til at gå - så de teste for at se. En fyr kan være mere tilfreds med en pige, der kender sine grænser end med en pige, der er bare ikke sikker på, eller har brug for mere tid til at tænke over situationen. Bare fortæl ham, at uanset hvad han vil for vil komme med tiden, og han bør respektere. (Hvis ikke, glemme ham og komme videre. Der er andre fyre derude der vil respektere det.)
 14. 14
  Må ikke konstant klager over, at du tror, ​​du er for klodset, eller dit hår er for kruset eller din næse er for stor. Lidt selvforklejnende ærlighed er forfriskende, men hvis du tror, ​​at disse ting er galt med dig og din krop, vil han til sidst begynder at blive enige. Vær ærlig, men ikke sætte dig ned i at gøre det.
 15. 15
  Fyre som "blanke" ting, og det betyder ikke nødvendigvis, at de ligesom piger iført mikro-miniskørter og 5-tommer stilethæle. Det betyder, at de ønsker at være omkring en person, der har en "glød" eller unikke charme om hende.