Wkadk

Hvordan du holder din kæreste glad

Det er én ting at få en pige til at gå ud med dig på lang sigt, men det er en helt anden ting at holde hende glad. Nogle gange kan du have en hård tid på at regne ud, hvad hun vil, eller du kan få dovne og glemmer at vise hende, at du elsker hende. Selvom relationer tager arbejde, vil du opdage, at belønningen er det værd. Følg tips i denne artikel for at holde din kæreste glad.

Steps

Hvordan du holder din kæreste glad. Behandle hende som en prinsesse.
Hvordan du holder din kæreste glad. Behandle hende som en prinsesse.

Del 1: gøre hende føle sig speciel

 1. 1
  Behandle hende som en prinsesse. Åbne døre for hende, tilbyde hende din jakke, trække sin stol ud til hende og stå op, når hun træder ind i lokalet. Hun vil elske disse små bevægelser. Når du tager hende på datoer, aldrig gøre hende løn eller dele regningen. Piger elsker det, når en fyr tager sig af middagen regningen ligesom det er nogen big deal.
 2. 2
  Ros hende. Fortæl hende, at hun er smuk, især når hun mindst venter det. Piger kan bruge en masse kræfter at forsøge at se godt, og det vil gøre hende glad, at du bemærket.
  • Gør dine komplimenter meningsfuld og sandfærdig. I stedet for "Dit hår er smuk," Prøv "Jeg kan virkelig godt lide den måde du gjorde dit hår i aften! Det ser så bløde og smukke."
  • Må ikke være flove over at komplimentere hende eller vise hende hengivenhed foran andre. Rigtige mænd er ikke flov over at vise verden, at de har fundet en god kvinde, og din pige vil elske dig for det. Folk taler offentligt om de ting, de værdsætter. Hun vil straks føle sig som en prioritet, hvis du er sikker nok til at vise verden, hvordan du føler om hende. Hold hendes hånd i indkøbscentret eller kaste din arm omkring hende i biografen.
 3. 3
  Vær opmærksom på hende. Når du har været sammen i et stykke tid, kan du nemt falde i et mønster af at glemme at gøre hende føle sig speciel. Nogle fyre også bevidst ignorere deres veninder som en måde at komme tilbage på dem eller som en måde at straffe dem.
  • Lad hende vide, at du tænker på hende. For eksempel sende hende en tekst, når du tænker på hende. Bare vær sikker på ikke at tekst noget, du måske ikke ønsker hendes venner eller familie til at læse. Prøv at sms'e hende godmorgen så ofte som muligt. En pige elsker at vide, at hun er den første ting på sin kærestes tankerne, da han starter sin dag.
  • Aldrig ignorere hende som en måde at være manipulerende. Du vil såre hende enormt, og hvis du ignorerer hende ofte nok, kan hun dumpe dig. Må ikke forlade hende venter på dig til at ringe eller tale med hende. Hvis du har et problem, tale op.
 4. 4
  Være spontan. Overrask hende med blomster eller noter. Piskeris hende væk for en uplanlagt romantisk middag, dag eller weekend.
  • Tag hende et nyt sted. Mange piger vil kede hvis du tager dem til det samme sted gang efter gang (medmindre det er et særligt sted for både dig), så blande det lidt op. Du bør nyde de mange forskellige nye steder med hende, fordi du vil oprette nye samtaleemner og minder sammen.
  • Sørg for at du planlægge noget på en nat / dag / weekend, når du ved, at hun har ting at gøre. Spørg hende om hendes tidsplan i en afslappet måde, så hun ikke kender du planlægger noget.
 5. 5
  Retur hendes opkald og tekster. Medmindre hun præciserer, at du ikke behøver at kalde hende tilbage, skal du være lydhør, når din kæreste kalder dig. Lad hende vide, at hun er på dit sind, selvom du ikke er med hende i person. Piger kan få usikker, når ignoreret. En selvsikker pige er en glad pige og en glad pige er godt at hendes kæreste.
 6. 6
  Overrask hende med gaver. Selv en lille gave, som hendes foretrukne candy bar, går en lang vej. Lytte, når hun fortæller dig om ting, hun ønsker, og overraske hende fra tid til anden ved at få hende noget særligt.
  • Må ikke købe gaver i sidste øjeblik. Invester lidt tid, og sætte nogle tanker i det. Hvad laver hun kan lide? Music? Tørklæder? Delikat armbånd? Har hun nogen samlinger? Har hun en ønskeliste sted du kan købe fra? Har hun nævnte ønsker noget sidst? Måske kunne du spørge din mor eller hendes bedste ven til råds.
  • Aldrig glemme vigtigste helligdage eller jubilæer, der betyder noget for jer begge. Lyt til hints hun kan blive droppe om, hvad hun vil. Tankevækkende gaver vil vise hende, at du pleje. Bring hende til indkøbscenter og være opmærksom på, hvad hun påpeger.
  • Få hende noget, hun kan bære hver dag for at minde hende om, hvor meget du holder af hende. En medaljon med et billede af dig inde kan være en fantastisk idé.
  • Hvis hun får dig en gave til en ferie, og du ikke får hende en gengæld, er hun sandsynligvis kommer til at blive bummed (selvom hun ikke indrømme det). Hvis dette er sket i fortiden, sørg for at det ikke sker igen, og der fyldes op for at gøre det med et par overraskelse gaver.
 7. 7
  Gør hende til at grine. Brug humor på en naturlig måde. Du behøver ikke at fortælle corny vittigheder ved enhver lejlighed, medmindre hun kan lide den slags ting. Vide, hvad slags humor, hun kan lide. Da hun er ked af, så prøv og muntre hende op med en vis humor.
 8. 8
  Respekterer hende. Husk, at din kæreste ikke er din "ejendom". Vær opmærksom på hendes holdninger og ønsker, selvom de er forskellige fra din egen. Må ikke gøre hende til at føle dum, bare fordi hun ikke er enig med dig om alt.

Del 2: være en, hun kan stole på

 1. 1
  Være følsomme, når man taler om kvindelige venner. Hvis du har kvindelige venner, som du gerne vil have din kæreste til befriend, eller hvis du vil have hende til at stole på dig i dine venskaber med andre kvinder, aldrig komplimenterer dine kvindelige venners fysiske attributter.
  • Hvis du har noget positivt at sige om en kvindelig ven, sige noget om hendes personlighed, som i, at hun er varm, venlig eller kreative. Uanset hvad du gør, ikke fører ind med, "Min ven kommer til byen, og jeg virkelig ønsker dig at møde hende Du vil virkelig lide hende Hun er smuk Alle mine venner kan ikke holde øjnene fra hende..! - når hun er rundt, samtale stopper, fordi alle de fyre bare holde stirre på hende! "
  • Forstå, at din kæreste kan være mistænksomme over for dine veninder i første omgang. Altid opløfte din kæreste, så ved, at hun er den eneste i verden, at du har øjne for. Dine venskaber med dine veninder vil blive accepteret meget mere glat, hvis du følger dette trin.
 2. 2
  Fortæl sandheden om vigtige spørgsmål, men vide, hvornår små hvide løgne er hensigtsmæssige. Større løgne vil drive en kile af mistanke og mistillid mellem dig og din kæreste, at du aldrig kan være i stand til at løse. Du kan smide en hel forhold med kun én handling af mistillid.
  • Vis hende at du er troværdig ved dine handlinger. Samtaler, du har med andre kvinder bør aldrig grænse linjen for at være flirtende eller intimt. Hun har brug for at vide, at hun kan stole på dig i tale og gennemføre selv i de små ting. Hvis du har en hård tid med denne ene, måske er du ikke klar til et forhold, og bør i stedet spørgsmålstegn ved, hvorfor du føler behov for at flirte med andre kvinder i første omgang.
  • Når du er i et forhold, aldrig fortælle hende, at en anden kvinde er smukkere end hun er. Hvis hun spørger dig om en anden pige er mere attraktive end hun er, så din standard svar bør altid være et rungende "NEJ!"
  • Aldrig tale om hvordan du finder nogle berømthed virkelig smuk. Dette vil kun gøre hende føle sig dårligt om sig selv, og hun vil harmes dig for det. Når du føler behov for at kommentere skønhed person som Angelina Jolie eller Scarlett Johansson, altid minde din kæreste, at i dine øjne, hun er mere attraktiv.
 3. 3
  Betro hende. Åbne op til hende på en måde, som du ikke gør for de fleste mennesker. Når du viser hende, at du har tillid til hende, hun er mere tilbøjelige til at stole på dig igen. Hold hendes hemmeligheder, når hun gør det samme for dig. Du kan vise din kæreste en side af dig, at du normalt ikke dele med dine venner.
 4. 4
  Har gode online og telefon etikette. Når du er i et forhold, så sørg for, at du siger det på din Facebook- konto. Vær stolt af hende, så hun vil føle sig trygge i dig.
  • Hvis nogen hits på dig online, så fortæl din kæreste det samme. Hvis du holde på en hemmelighed fra hende, og hvis hun allerede er usikker, så vil skjule din hemmelighed gøre hende usikkerhed værre.
  • Undgå at kommunikere med andre piger via e-mail, tekst eller sociale netværk uden at lade din kæreste vide, hvad du laver. Hvis du flirter med en anden via sms og din kæreste opdager dine tekster, så hun kommer til at blive rasende.
 5. 5
  Forsvare hende foran andre mennesker. Hvis nogen driller hende, tage hendes side. Piger har brug for at vide, at deres mænd har ryggen på alle tidspunkter. Hvordan ville du føle, hvis hun tog sine venner "eller dine venners side over din? Lad hende vide, at hun kan stole på dig til at holde op for hende.

Del 3: være villig til at gå på kompromis

 1. 1
  Gør en indsats for at komme sammen med hendes venner og familie. Hvis hendes venner og familie ikke kan lide dig, så de kan i sidste ende overbevise hende om, at du ikke er godt for hende. Altid handle som en gentleman omkring hendes venner og familie, så at de vil opmuntre hende til at holde gå ud med dig. Du må ikke lide dem så meget som hun gør, men du bør gøre en indsats for at være rart, fordi du holder af hende.
 2. 2
  Balance din tid med venner og med hende. Aldrig gøre hende til at føle som om du hellere vil være sammen med dine venner end være sammen med hende. Samtidig skal du have venskaber med andre mennesker udover din kæreste. Bare sørg for at finde en balance.
 3. 3
  Må ikke tage hende for givet. Husk, at hun kunne forlade dig, så du må hellere arbejde hårdt på at holde hende glad, så du kan holde hende som din kæreste. Hvis du ønsker at beholde hende, er det tid at begynde at behandle hende som en gentleman bør.
  • Må ikke lægge dine hobbyer, videospil, YouTube, musik eller andre ting, du kan lide, før hende. Aldrig lytte til musik med hovedtelefoner på, når hun sidder der ved siden af ​​dig, selv om man ørepropper er ude.
  • Når hun går på en date med dig, hun ikke gå der, så du kan spille spil på din iPhone og tekst dine venner. Hvis du gør ting som dette, vil hun synes, du er uhøflig, og at du ikke ønsker at tilbringe tid sammen med hende. Efter alt, kan du gøre det stads så meget som du gerne vil, når hun er ikke rundt.
 4. 4
  Giv hinanden plads. Må ikke kvæle din kæreste. Du ønsker hende til at være ophidset, hver gang hun ser eller hører fra dig. Hvis du kvæle hende, kan hun blive overvældet, hvilket kan ødelægge et godt forhold.
 5. 5
  Vær villig til at ændre sig. Hvis hun nævner noget du gør, der generer hende, ændre din adfærd.
  • Piger vil kun tage så meget ondt i et forhold. Hvis du konstant er såre hende, så du kommer til at miste hende. Nogle piger kan og vil tage nogle lave slag fra deres kærester, men med tiden vil hun indse hun kan finde nogen, der vil behandle hende som hun ønsker at blive behandlet.
  • Du bør ikke ændre, hvem du er, men når det kommer til mindre problemer, parforhold kræver kompromis fra begge ender. Hun skal være villig til at gøre det samme for dig.

Tips

 • Husk, at piger elsker romantik. Må ikke stoppe med at lave romantiske gestus, som at lave en romantisk middag for hende eller købe hende blomster.
 • Piger kan lide fyre, der arbejder hårdt for deres hengivenhed. Må ikke få alt for behageligt i forholdet. Hold gøre de samme ting, du gjorde for at få hende, og du vil blive overrasket over hvor meget hun vil give noget tilbage til gengæld.

Advarsler

 • Hver pige er unik, så du kan ikke nødvendigvis behandle din nuværende kæreste den måde du behandlet din sidste kæreste og forvente, at hun automatisk være lykkelig. Holde din kæreste glad er ikke en "cut and paste" operation, så sørg for at du behandler hende på en måde, der anerkender hendes unikke behov og ønsker.