Wkadk

Hvordan man kan nyde et forhold, når i gymnasiet

Er du i gymnasiet (9.-12 klasse) og en del af et par? Hvis ja, kan du have nogle spørgsmål om, hvordan man får en sund og tilfredsstillende forhold. Her er nogle svar!

Steps

Hvordan man kan nyde et forhold, når i gymnasiet. Tilbringe tid sammen.
Hvordan man kan nyde et forhold, når i gymnasiet. Tilbringe tid sammen.
 1. 1
  Tilbringe tid sammen. Dette er en given i ethvert forhold. Husk, da du er i high school - du har fri i weekenden (lørdag og søndag), brækker, (Thanksgiving break, juleferien, Mid-winter fordybningen og Spring Break, etc.) samt andre fridage. Brug dem alle til din fordel. (Plus Summers). Selv hvis du har ting at gøre som skolearbejde, gøremål, aktiviteter efter skole / klubber, venner og familie, bør du være i stand til at få tid til hinanden. Selv hvis du er nødt til at markere det ned på dine kalendere, bør du gøre det. Samvær er en god ting for dit forhold. Dybest set er du nødt til at tilbringe ansigt til ansigt, kvalitet, hyppig tid sammen til at gøre det arbejde. Udelader tider for datoer (osv). Hvis du går til den samme skole ikke over gøre det tid sammen ting!
 2. 2
  Tilbring tid fra hinanden. Du er nødt til at have en særskilt liv uden for dit forhold. Du skal være i stand til at sørge for, at din kæreste eller veninde ikke forstyrre din gøremål, skolearbejde eller familie eller sociale liv. Holde tingene i balance. Din romantisk forhold kan ikke få al din opmærksomhed, fokus, energi og tid. Du er nødt til at sørge for, at du er i stand til at være en uafhængig person. Plus, vil tiden fra hinanden gør du ønsker at se den anden person meget mere.
 3. 3
  Ophold sikker, både følelsesmæssigt og fysisk. Din kæreste eller veninde, bør ikke ramt, skrige på, råbe på, råber, lugter, punch, spark, bid, scratch, skubbe, grab, ryste, eller kaste dig. Du bør ikke gøre noget af det til ham eller hende enten. Din kæreste eller veninde, bør ikke tvinge dig til at have sex med ham eller hende (dvs. voldtægt), gør du røre ham eller hende, lægge pres på dig, eller gøre noget andet. Du bør ikke gøre det til ham eller hende enten. Ingen af ​​jer skal fortælle andre hemmeligheder og private info (mellem jer to som et par) til nogen anden, afpresse dig på nogen måde, true dig, kalde dig navne, eller noget andet i den retning. Hvis en person er såre dig (følelsesmæssigt, fysisk, seksuelt eller på anden måde), bør du ikke stille op med det. Det er ikke sundt overhovedet! Misbrugeren har for at få hjælp eller ændres. Offeret skal komme ud hurtigt! Fortæl dine forældre. Mange mennesker og ting kan hjælpe (tilhold, telefoner til at kalde politiet eller 911, osv). Også, bør du føle, at din kæreste eller veninde vil gøre alt i hans eller hendes magt for at beskytte - ikke ondt - du og dine følelser og krop.

Tips

 • Få mest ud af den tid, du tilbringer sammen. Hvis du ser hinanden i skolen, ikke forsømme din kæreste eller veninde, hvis du er omkring dine venner eller omvendt.
 • Må ikke bare antage din kæreste eller veninde kan lide at holde i hånd eller vise andre former for hengivenhed i det offentlige (skole eller på anden måde), så spørg først, hvis det er i orden. Hvis det er, bare fat i hans eller hendes hånd blidt (og måske interlace fingrene sammen), når du er side-by-side, næste gang du ser hinanden i skolen.
 • Gør ikke din kæreste eller veninde hele dit liv eller fokus. Sørg for at du fokusere og være opmærksom i klassen, holde kvaliteter op, laver de gøremål, der er nødvendige, ikke forsømme dine venner eller familie, der viser op på tid til arbejde (hvis du har et job), og at have tid til dig - for at slappe af, få nok søvn, holde op dine hobbyer / interesser, (osv).
 • Vis kærlighed -, holde i hånd, link arme, lægge armene omkring skuldre eller talje, med hinanden, men ikke savle over hinanden eller holde på virkelig stramt. Især i skolen - du kan komme i problemer. Måske sige (eller hviske i deres øre) "", når holde hænder (etc.) i skolen eller give et hurtigt kys eller hakke (enten på kinden eller læber) for at lade em vide, at du holder af og er ikke flov over at blive set i skole (eller offentligt) med dem.

Advarsler

 • Vær forsigtig, hvis du siger, at du elsker dem. Dette er en meget stor ting at sige, og du har brug for at vide, hvad du får ind.