Wkadk

Sådan holder en kæreste

Når en fyr bryder op med dig, det kan være hjerteskærende, især hvis du stadig virkelig lide ham. Her er et par skridt til at sikre du bo sammen i lang tid.

Steps

Sådan holder en kæreste. Altid være sikker omkring ham.
Sådan holder en kæreste. Altid være sikker omkring ham.
 1. 1
  Altid være sikker omkring ham. Fyrene elsker piger, der er tillid til sig selv.
 2. 2
  Kæle med ham. Bury dig selv i ham. Gør hans varme din varme.
 3. 3
  Pas på dig selv. Gør ikke ting, der kunne kompromittere den måde, du ser eller føler, og altid være præsentabel, men ikke overdrive det på makeup.
 4. 4
  Sørg for at du har rigtig god hygiejne. Fyre er tiltrukket piger, der lugter godt.
 5. 5
  Tag en interesse i sine venner. De kan blive dine venner.
 6. 6
  Prøv at have dybe samtaler med ham. Hvis han er en dyb tænker, vil han reagere korrekt og finde dig mere interessant i stedet for at tro, du er en person, der altid taler om de samme lavvandede emner. Må ikke altid være seriøse men - husk at have det sjovt, også.
 7. 7
  Kommunikere med ham, være åbne for ham om noget.
 8. 8
  Tillid til ham på alle måder, men kun hvis han har fortjent din tillid. Altid være ærlig med ham (og dig selv). Aldrig lyve for ham eller holde hemmeligheder fra ham, men hvis han bryder denne tillid ikke holde fortæller ham alt, vil du kun komme til skade.
 9. 9
  Støtte ham gennem gode og dårlige dage. Bare være der for ham på nogen måde, du kan, men husk at give ham plads til at trække vejret, også.
 10. 10
  Respekterer ham den måde, du ønsker at blive respekteret. Må ikke ondt, misbrug eller forsømme ham på nogen måde. Behandle ham den måde, du ville have ham til at behandle dig.
 11. 11
  Gøre tid for ham og planlægge aktiviteter, du både vil nyde.
 12. 12
  Har din egen personlige tid, adskilt fra ham, når du forfølge dine egne lidenskaber. Må ikke ofre denne gang, eller din tid med venner til din kæreste. Det vil vise ham, at du er interessante og respektere dig selv, samt at give ham tid til at hænge ud med sine andre venner og være en fyr.
 13. 13
  Gør noget for ham at huske dig. Dette vil bidrage til at stoppe ham at blive distraheret af andre piger.
 14. 14
  Fortæl ham at du elsker ham, og at han er den eneste, du ønsker. Men siger ikke dette, medmindre du virkelig mener det. Sørg for at du forblive tro mod det, og aldrig snyde.
 15. 15
  Når sige "farvel", skal du sørge kysse ham, kramme ham og hviske i hans øre, at du elsker ham. Må dog ikke opfører sig på en klæbende mode, og endnu en gang, kun gøre, hvis du mener det.
 16. 16
  Kommunikation er nøglen til alle relationer. Fortæl ham, hvordan du føler, og spørge ham, hvordan han føler.
 17. 17
  Find en aktivitet, han nyder og gøre det med ham. Prøv at tage interesse i, hvad han kan lide at gøre. Intet er bedre end at være i stand til at tilbringe tid sammen med den du elsker, mens du gør de ting, du elsker. Du skal dog ikke insistere på altid at gøre alt med ham.
 18. 18
  Lad ham vide, hvor du står i spørgsmål om fysisk intimitet og hvor langt du vil gå, så der vil ikke være nogen sidste minut beslutninger. Han kan i virkeligheden lettet være ikke at blive presset til at have samleje og at skulle beskæftige sig med prævention og følelsesmæssige problemer.
 19. 19
  Lejlighedsvis tage det første skridt. Mænd vil ikke fortælle dig, men de gør ikke altid som at have at gøre det første skridt. En kvinde i kontrol vil gøre enhver mand svag i knæene. Så giv det en go, det fungerer. Det er sexet.
 20. 20
  Altid se ham i øjnene (men ikke bare tomt stirre på ham), når du taler. Hvis du holder kigger væk, vil han tror, ​​du ikke føler sig trygge omkring ham. Dit kropssprog siger en masse, og fyre varsel alt.
 21. 21
  Ros ham (virkelig). Må ikke bare fortælle ham, at han er 'hot', til tider kalder ham smuk eller smuk. Det gør en velkommen forandring. Eller, hvis du ikke føler sig trygge ved hjælp af disse ord kompliment hans hår, eller hans tøj, eller hvordan han lugter. Men aldrig komplimentere ham falsk.
 22. 22
  Hvis du har et problem med et aspekt af dit forhold til ham, så fortæl ham, men sørg for ikke at komme på tværs af selviske eller krævende eller vred, sørg for at han ved, at du stadig elsker ham, og ønsker at arbejde på det for at gøre tingene bedre. Han vil sætte pris på din indsats for at gøre dit forhold arbejde. Men dette betyder ikke, at du hive at nag til ham om hver eneste lille ting, og dette vil bare irritere ham og slå ham.
 23. 23
  Fortæl ham, at du elsker ham ofte, men ikke for meget, holde sin hånd kysse hans kind eller give ham en hurtig hakke på læberne.
 24. 24
  Bare fordi du går ud, betyder ikke, at han kan ikke og vil ikke se på andre piger. Dens naturlige for en fyr til at se på andre piger, men ikke flipper ud på ham, hvis han gør. Bare legende fortælle ham at ikke gøre det længere, og fra da af bare være lidt mere forsigtig, når omkring piger.
 25. 25
  Giv ham en blød, søde kys hver gang i et stykke tid, bare tilfældigt. Dette vil holde ham interesseret og han vil være med dig, fordi han aldrig ved, hvornår du vil kysse ham igen. Hvis din ikke er klar til noget, røre ved hans arm eller hånd eller noget, som du ved vil sende gnister ned ham.

Tips

 • Hvis du er glad for at være sammen med ham, lad ham vide. Smil ofte og lade ham vide, at dit smil er alle på grund af ham.
 • Vær dig selv. Må ikke ændres, når du begynder at gå ud. Han spurgte dig ud for dig, ikke for nogen anden.
 • Stadig, ikke giver op, bare fordi du tror du har ham til gode.
 • Når han føler ned, være der for ham. Elsker ham så han kan vide, at han har en pige, der altid er der ved hans side.
 • Altid fortælle ham, at du elsker ham.
 • Meget vigtigt - Don 't bekymre sig om ting. Hvis du bekymre dig for meget, vil han være under det indtryk, du ikke har tillid til ham, og du risikerer ham tro, at du er paranoid, medmindre han ved du har en grund til ikke at stole på ham.
 • Være hurtig til at grine, men ikke være falske. Når du griner, mener det.
 • Hvis du bliver venner med sine venner, ikke flirte eller lad dem flirte med dig. Når en fyr ser dette, det gør ham usikker, og han bekymrer, hvis en af ​​hans venner giver dig snavs på ham. Hvis en af ​​hans venner har hots for dig, helt ignorere ham. Din kæreste er ikke vred på dig, men han vil have et problem med den ven.
 • Altid være upfront med ham.
 • Må ikke være under ham så meget, fordi han vil tænke, at det vil være svært at få en pause fra dig.
 • Hvis du er træt af at vente på det første træk, gå til det! Drenge ikke altid gerne være i kontrol eller gøre det første skridt.

Advarsler

 • Må ikke være whiny, trængende, eller overbeskyttende.
 • Må ikke forvente, at han ved, hvad du føler. Udtrykke dig.
 • Må ikke være klæbende. Det er en KÆMPE turn-off
 • Lyv ikke for ham eller snyde på ham. Det vil gøre ham synes, det er okay for ham at gøre det for dig. Desuden vil det skade ham, og han kan føle i stand til at stole på dig mere.
 • Må ikke være over rethaverisk betragtede ham. Han kan ikke lide det.
 • Må ikke være tvangspræget.
 • hvis han gør dig utryg fortælle ham. Han vil forstå og stoppe.
 • Må ikke fortælle ham, at du ikke kan lide hans venner. Han kan vælge dem over dig. Men hvis du ser nogle dårlige påvirkninger på arbejdet, så fortæl ham og fortælle ham hvorfor.
 • Hvis du ser ham tale med en anden pige ikke antage det samme, at de flirter de kunne være bare venner. Fyrene kan have venner, der er piger.
 • Må ikke være egoistisk og selvcentreret. Tænk også ham, hvad han måske vil, og ikke kun om dig selv.
 • Må ikke fortælle ham hele dit liv historie alle på én gang. Være noget mystisk, forlader nogle dele til at udfylde som du hen ad.
 • Må ikke crowd ham være paranoid, og konstant ringe eller bug ham. Han kan føle kvalt af dig. Giv ham hans plads, og lad ham bestemme, hvornår han ønsker at tale med dig nogle gange.