Wkadk

Sådan tjener din kærestes tillid

Som relationer fremskridt, vi undertiden finder veninder, der bare ikke kan stå det, når du hænger ud med venner, der er piger, eller se dig som en høg, når du er ude overalt.

Steps

Sådan tjener din kærestes tillid. Altid være sandfærdige.
Sådan tjener din kærestes tillid. Altid være sandfærdige.
 1. 1
  Altid være sandfærdige. Selv i de situationer, hvor selv en lille løgn kan få dig ud af masser af problemer, ikke gør det. Din partner vil finde ud af om alt, hvad du gør, og du vil ikke slippe afsted med det.
 2. 2
  Være 100% ærlig, i at gøre dette, vil du få din partners tillid.
 3. 3
  Sørg for at din kæreste finder ud af første over nogen, hvis du har gjort noget for at rod op. Hver gang du hører noget slemt, at din partner gjorde, før de fortæller dig, har du altid formoder værre end hvad det egentlig er. Friends altid fordreje sandheden til din kæreste, og i sidste ende sandheden vil komme ud. Dens altid bedre at høre første hånd, hvad der skete, og for at søge tilgivelse dengang.
 4. 4
  Sørg for at du stoler på hende. Uden din tillid til din kæreste, absolut vil hun ikke være i stand til at stole på dig. At vide, om du har tillid til hende, tænkte situationer, du ønsker at gøre, og hvis du kunne se din kæreste laver de samme ting. For eksempel hvis du ønsker at hænge ud med nogle piger i storcenteret, se om du kunne forestille hende gøre det samme med fyre. Hvis ikke, forstår da, at nogle ting falder ud tillid, herunder at sætte dig selv ind fristende situationer.
 5. 5
  Hold dine løfter. For at gøre dette, sørg for dine løfter er realistiske, og du er villig til at følge igennem, før at lave dem. Hvis du ikke er i stand til, ikke lover eller det vil forårsage mere skade end noget andet. Løfter kan være små eller store i perspektiv, men indser, at lave et løfte er langsigtet et kan påvirke både dig en hendes fremtid.

Tips

 • Husk: piger elsker romantik. Der er intet en pige kan lide mere end en dejlig middag med levende lys. Være en fremragende kæreste og faktisk tænke på din kæreste og hendes behov. Til gengæld skal hun gøre det samme
 • Respekter hendes følelser. Det kan synes, at hun er helt stoler ikke på dig, men hun har sine egne grunde til. For eksempel, hun ikke føler sig okay med dette kontor mate af jeres der ofte ringer til dig, den bedste ting at gøre, er at introducere hende til det kontor mate, så hun vil føle sig sikker, og det vil gøre hende stoppe tvivle.
 • Må ikke være for fordømmende. Altid forsøge at se tingene fra hendes perspektiv, og spørge, hvad er at holde hende fra at stole dig i en bestemt situation.
 • Vær sikker på, at hvis du har gjort noget forkert, gør dit bedste for ikke at gøre det igen. Hvis du så hende hulke til døden, når du gjorde noget særligt til en ven og denne særlige situation gjorde hende til at tænke, at hun bliver snydt, stoppe med at gøre særlige ting for at din ven! Fordi hvis du ville holde på at bevise, at du ikke gør noget forkert, vil hun måske tror, ​​at du forsvarer den pige, og hun vil helt sikkert føle respektløst. Piger er meget følsomme, og de kan ikke lide at blive forsømt.
 • Bare fordi nogen ikke stole på dig i en bestemt situation, betyder ikke, de ikke elsker dig. Altid være tålmodig om dette problem, dens meget at prøve.
 • Må ikke bede hende om at stole på dig. Snarere overvinde hendes tillid spørgsmål.