Wkadk

Sådan juble op din kæreste

Når din kæreste er ked af det eller nede, kan det påvirke både hvordan hun optræder omkring dig og forholdet generelt. Dette er normalt en lille skure, der passerer i et par timer eller en dag eller to, men her er nogle ting, du kan gøre, som vil sandsynligvis hjælpe muntre hende op.

Steps

Sådan juble op din kæreste. Gør hende aftensmad.
Sådan juble op din kæreste. Gør hende aftensmad.
 1. 1
  Være der for hende. Spørg om hun er okay, eller hvad der er på hendes sind. Lad hende vide, du er der for hende. Selvom hun ikke ønsker at tale om, hvad der generer hende i øjeblikket, vil hun sandsynligvis forstå, at du har bemærket, og at du holder nok til at spørge.
 2. 2
  Gør hende aftensmad. Du ved sikkert, hvad hendes livret er, så tag dig tid til at trække ud en romantisk overraskelse og gøre det for hende. Tilføj nogle stearinlys og en flaske vin. Hun vil helt sikkert sætte pris at du tog tid til at sætte i en sådan indsats. Hvis dine kulinariske evner mangler, bestille skålen som take-out fra hendes favorit restaurant eller tage hende ud til middag.
 3. 3
  Surprise besked / opkald. Send hende en dejlig e-mail eller sms, når hun er på arbejde (du kan endda gøre det lidt dampende hvis du vil), eller spontant kalde hende, når hun er hjemme. Lad hende vide, at du plejes, hun følte gjort. du kan altid sige PIKACHU ud af noget, hvor det hjælper hende klukle
 4. 4
  Planlæg en særlig dag sammen. Planlæg en picnic i parken eller tilbringe dagen på stranden. Hvis vejret ikke er stor, kan du leje et par film sammen og tilbringe en doven dag inde. Det vigtigste punkt er at tilbringe tid sammen og holde hendes opmærksomhed væk fra de ting, der generer hende.
 5. 5
  Tag hende danse. Piger elsker at klæde sig ud og ramte dansegulvet. Selv hvis du ikke er en meget god danser, vil hun sætte pris på din virksomhed, og at du har lavet tilbuddet.
 6. 6
  Tag hende shopping. Du kan enten få hende noget rart eller simpelthen bare være der, mens hun butikkerne. Det er næsten en garanti for, at hvis hun finder noget hun kan lide, vil hendes sind blive langt fra hendes problemer.

Tips

 • Må ikke holde spørge "Hvad skete der?" hvis hun ikke ønsker at sige.
 • Vær tålmodig, frem for alt.
 • Må ikke klage over hendes humør.
 • Må ikke fortælle hende om dine problemer, mens hun prøver at fortælle dig om hendes.
 • Rydde op i huset eller lejligheden og har hendes omgivelser ser behagelig, nogle kvinder føler sig bedre, når de ting omkring dem er i orden.

Advarsler

 • Aldrig tilskriver hendes humør til PMS - nogle gange er hun faktisk vred. Og ALDRIG NOGENSINDE spørge hende, om hun har PMS.
 • Altid forsøge at sikre, at du bemærker, når hun er ulykkelig. Det kan være utroligt frustrerende, når det går ubemærket hen.
 • Watch out for PMS! Hvis dette er grunden til hun er i dårligt humør, forstår det ikke helt hendes skyld, at hun er sådan. Med praksis, vil du være i stand til bedre at håndtere dette.

Ting du behøver

 • Et smil
 • Arme til at kramme med
 • Ører at lytte
 • Heart