Wkadk

Hvordan til at fremstå som en smart pige i skolen

Denne guide vil dække primært fysiske udseende plus tips og råd om hvordan de skal handle i skolen. Smarte piger kan have verdens for deres fødder, hvis de arbejder hårdt for deres mål. For flere tips om at øge din intelligens, se relaterede artikler.

Steps

Hvordan til at fremstå som en smart pige i skolen. Envision dig selv som "smart girl".
Hvordan til at fremstå som en smart pige i skolen. Envision dig selv som "smart girl".
 1. 1
  Envision dig selv som "smart girl". Overhold andre kloge piger omhyggeligt. Hvad kan du lide ved dem? Hvad kan du ikke lide ved dem? Lav en liste over de fordele og ulemper, før du overveje ændringen.
 2. 2
  Klip dit hår til en mellemlang længde. Undersøgelser har vist, at mellemlangt hår opfattes som intelligent. Hvis dit hår er medium længde, kan du pænt fletning det, bære det ned og naturligt eller sætte det i en pæn udseende Bolle. Hvis du foretrækker at holde det længe, ​​det er okay, men, bør du sørge for det er rent og pænt. Uanset din stil, sørg for at det ikke tager for lang tid at administrere. Du vil gerne bruge mere tid på læring og mindre tid på at stå foran spejlet. Hold det naturligt udseende og undgå hårfarve og for meget hår produkt. En lille læder pandebånd er god for.
 3. 3
  Klæd intelligent. Bomuld Polo shirts, T-shirts med navne på museer eller universitet logoer på dem, plain og skræddersyede søger bukser, knælange, og over knæet nederdele og rene, pæne, rene-cut og fornuftig lædersko / sandaler er alle nice. Navy blå, plaider og brun ser også nice, men ikke gør det hver dag. Undgå tendenser og prangende tøj. Klæde sig ærbart. Viser ikke for meget hud.
 4. 4
  Hold din make up ren og ikke overdreven eller uddybe. Ingen glitter eller skinne. Efterligne makeup af kvinder i statur. Kig efter inspiration fra mode hjemmesider, adresse makeup for arbejdende kvinder, og kun bruge makeup i dette afsnit. Du behøver ikke at bære nogen makeup, hvis du ikke vil. Undgå at bære piercinger.
 5. 5
  Bær briller, hvis du har brug for dem. Nogle gange er det gør folk synes mere intelligente, især rektangel og afrundede stel. Holde dem rene. Tykke rammer er især god. Men hvis du ikke har brug for dem-lad være indbildsk.
 6. 6
  Carry disse emner: en praktisk rygsæk af en rimelig størrelse, en god bog at læse, en adressebog til at sætte dine venners telefonnumre i, notebooks til dine forskellige behov, skole papir, nogle blyanter med gode viskelæder, nogle kuglepenne, en håndholdt manuel blyantspidser, der ikke behøver at blive brugt over en papirkurv taske, nogle gode kunst viskelædere, nogle gode viskelæder hætter og en undersøgelse / dag planner.
 7. 7
  Imponer lærerne. Start med at studere meget hårdt og holde forsøger at hæve dine karakterer. Spørg dine lærere, hvad du kan gøre for ekstra kredit. Dine lærere i gymnasiet vil skrive anbefalinger til dig for kollegiet. Opbevar det i tankerne! Bliv en "gør-is" i skolen, hvilket betyder, at vinde videnskab fair, køre til kontoret eller organisere skolefest. Skriv gode artikler til skolebladet.
 8. 8
  Vis begejstring skole. Mange teenagere vise eller foregive at have en meget negativ eller keder holdning om gymnasiet og arbejder hårdt. De tror, ​​det er "cool" at være ligeglad. Være det modsatte. Hvis du ikke tager glæde i skole-hvorfor spilde din tid? Du er der for at lære.
 9. 9
  Byg en "hjemmearbejde hule" for dig selv derhjemme. Hold alle dine arbejde / bog forsyninger på ét sted, et skrivebord og en stærk desk lys. Insister på fred og ro fra andre familiemedlemmer. Hvis det er for højt derhjemme, studere på folkebiblioteket. Hvis du organiserer din skole arbejde og gøre lister-det hjælper dig.
 10. 10
  Starte et projekt på din skole. Spørg Principal først at få tilladelse. Prøv at rejse penge og bevidsthed for bestemte årsager såsom "Stop Sult i Afrika" eller "Cure for Childhood Cancer". det vil gøre du føler virkelig godt.
 11. 11
  Øvelse så meget som du kan. Det vil give dig meget tiltrængt fokus, gør dig mere afslappet. Spis protein kilder-æggehvide, tun fisk, kylling, magt barer osv. Prøv for en god holdsport som fodbold eller noget, du nyder. Få gode til det og nyde det. Deltag sport lejre i sommeren i mindst 2 uger. Prøv at jogge langsomt opbygge op til 3 miles om dagen for at hjælpe din udholdenhed. Også køre trapper, hvis du kan for at opbygge dine ben muskler. En stor sidegevinst er, hvor tynd man vil bo eller blive, og du vil føle sig godt om dig selv. Også arbejder ud på en gym kan opbygge styrke og selvtillid.
 12. 12
  Find en smart kvinde for en rollemodel. Spørg om hun vil "mentor" dig under skole.
 13. 13
  Sæt mål. Det er meget nemmere at få tingene gjort, hvis du klart skitsere for dig selv præcis, hvad det er, at du behøver at gøre.
 14. 14
  Arbejde hårdt for at komme ind i en god skole. College indlæggelser ser på High School du gik til, dine udskrifter (lønklasse og SAT scores), din lærer / vejleder henstillinger, og hvad du fortæller dem i dine essays om dig selv. Finish kollegium applikationer tidligt, når du er en Senior.
 15. 15
  Udvid dine hobbyer. Oplev interessante ting at gøre med dine nære venner og når du er ved dig selv-Frisbee klubben, guitar lektioner, fotografering og tegning klasser er alt sjovt at gøre med venner.
 16. 16
  Øv tidsstyring. Det vil efterlade dig mere plads til sjov. Finde ud af, hvor du er ved at miste for meget tid i din dag og ordne det.
 17. 17
  Udvikle poise. Arbejde på at blive stabil og selvsikker. Forsøge at nogle har fatningen på alle tidspunkter. Fnisende, sladrende og usikkerhed gør du ser fjollet. Øv opholder ro under pres og være komfortable i en række forskellige indstillinger.
 18. 18
  Altid have dit brevpapir i undervisningen. Har dit planner ud, og derefter sætte dit penalhus på toppen foran dig. Få din lineal og pen / blyant ud, klar til at lære.
 19. 19
  Besvare spørgsmål 3 gange om dagen, ikke ved at få plukket ved frivilligt arbejde. Lærere vil synes, du er virkelig forsøger og det kunne være de få mærker, du bliver nødt til at bevæge sig fra en B til A.

Tips

 • Uanset hvad du gør, være dig selv. Der er ikke noget smart om at foregive at være en person, du er bare ikke. Stick med dit udseende - det er bare trist at se nogen forsøger at være smart og den næste dag helt gå tilbage til at være "en af ​​de smukke piger". Du vil helt miste respekt.
 • Gør noget off the wall, som du aldrig har prøvet bare for dig selv-lære at spille trombone, ridetur eller bor i et andet land i 8 uger i løbet af din senior år. Tjekke alle muligheder, og holde et åbent sind.
 • Hvis du forsøger at bruge en større ordforråd - Sørg for du rent faktisk forstår, hvad du siger. Ellers vil du virke som en falsk og alle vil grine af dig. Prøv at lære et nyt ord fra ordbogen hver dag.
 • Mens du er ved det, så prøv at berige dit sind. Tag din læsning et skridt videre. Hvis du kan lide at læse lidt trashy, fiktive bøger om stærke piger og kvinder, læse en bog om moderne feminisme. Se eller lytte til nyhederne så meget som muligt. Indtryk af intelligens er bygget over tid-så jo oftere du kan tilbyde nogle indsigt eller faktum, du får fra højere niveau læsning eller bare at vide om verden omkring dig, smartere du synes.
 • Begynd at skrive hele tiden. Alt, hvad du ønsker at skrive. De fleste gymnasier og højere læreanstalter belønne meget gode essays. De kan endda læse din historie højt for klassen!
 • Aldrig goof off i skolen. Være alvorlige, men også være venlige og tale roligt under klasse, hvis nogen taler til dig (men sørg for at holde dine samtaler korte).
 • Brug altid korrekt engelsk. Sige "Nej, jeg har ikke fået en blyant" lyder sjusket og uuddannede.
  • Hvis du har en mobiltelefon, og du tekst mennesker, så prøv at bruge så lidt 'sms'e slang som muligt.
 • Arbejdet på at opdage dine passioner og interesser i livet. Det er så vigtigt! Opsøge erfaringer, der gør dig vokse som person. Tage små risici (2 af dem) hver uge. Kig nøje på, hvordan man kunne skabe en mere ideel verden. Hvis nogen gør nar af dig bare ignorere dem, selvom det er svært.
 • Altid forsøge dit bedste for at blive bemærket, men ikke for opmærksomhed at få. Tag masser af noter i klassen og lytte til læreren. Nogle gange er du nødt til at gøre ting for at få anerkendelse i skolen. Vær den første til at afslutte din klasse projekter. Må ikke bare se smart, men være smart. Vinde nogle priser og ros fra skolens lærere. Sætte mål for at forbedre dine karakterer, men ikke stress for meget!
 • Høste frugterne af at være en "smart" pige. Lav en "præstation" væg i dit værelse. Sted papirer, der får A er, skole prisuddelinger, hold medaljer, trofæer, noget, som du fik for at arbejde hårdt og opnå. Det vil vokse over tid, og du kan se tilbage med stolthed på, hvor godt du gør.
 • Afprøve en "smart" aktivitet såsom retsvidenskab (tale og forhandling) Team på din skole. Forske for dine begivenheder, det være sig improviseret tale, talekunst eller en bestemt stil for debat-er en sjov og vanedannende måde at lære nye ting. Andre ting, du kan gøre: tutoring, samfundstjeneste, og måske politisk kampagne arbejde (især nu).
 • Være mere konkurrencedygtige. Prøv at se, hvad scoringer andre mennesker har, og prøve at få din (selv bare en smule) højere end deres.
 • Udvikle stærke etik og overbevisninger. Spørgsmål alt og forblive nysgerrige. Udvikle en kærlighed til social aktivisme. Har du elsker Demokratiske / republikanske parti? Hvorfor? Er du pro / con pistol kontrol eller dødsstraf? Hvorfor? Du bliver nødt til at skrive essays for at komme i skole, så begynde at tænke / spørgsmålstegn ved, hvad dine værdier er. Gør din egen forskning. Også, det er godt at være vidende om aktuelle begivenheder og politik.
 • Har en bog med dig hele tiden, og ikke noget tarvelige. De er store samtale startere. Kig i Classics afsnittet i boghandlen. Har en SAT TEST bog at studere, bære den rundt. SAT test guider bør alvorligt studeres, fordi du har brug for en høj score til college.
 • Arbejdet på skolebladet. Sørg for at du altid har en efter skole aktivitet hver dag. Holdsport og eventuelle velgørende arbejde ser godt ud på et kollegium ansøgning.
 • Spørg folk, hvad deres karakterer er og synes meget bekymret med din. Smart piger er besat med gode karakterer, fordi de ønsker at gå til et godt universitet som Stanford, Dartmouth, Williams, George Washington University og måske endda nogle Ivy League skoler som Harvard eller Yale.
 • Yoga er en god måde at lindre eventuelle stress. De sælger CD'er eller du kan tage en klasse.
 • Find en voksen til at være på din side i løbet af din ændring i forhold til at blive en klog pige.

Advarsler

 • Det er svært, hvis du er genert, men kloge børn spørge deres lærere spørgsmål. Det kan være ekstra svært at bede en lærer et spørgsmål om det emne, han eller hun er undervisning, men prøv det. Så lyt meget nøje.
 • En stor slukke hængende intelligente mennesker er, at de kan blive "know-it-alls", og praler for meget om sig selv. Holde klar af denne modbydelige adfærd og flyver lavt under radaren. Aldrig prale om dine high prøveresultater eller priser. Surprise folk, når de ikke vidste, du havde det i dig! Vente, indtil de hører om det fra din mor, bedste ven eller lærere.
 • Hvis du føler dig udbrændt og er alvorligt ulykkelig, så spørg dine forældre, hvis du kan tage hele sommeren fra.
 • Der vil være mennesker og begivenheder, der vil synes at stoppe dig i dine mål og drømme. Hvis du vil have det dårligt nok, vil du blive en succes.
 • En typisk dag i en klog pige er hård. Du har måske AP eller ære klasser at studere for derefter en sport praksis eller en klub session. I løbet af sommeren prøve svømning og cykling til at opbygge din fysiske udholdenhed. Det hjælper hjernen fungere bedre.
 • Når du går til en fest drikker ikke. Alkohol ødelægger hjerneceller ikke at nævne din lever. Mange børn, der er under pres eller stress fra skole drink til at glemme deres problemer-ikke være en menneskemængde follower-det gør man ser og handle dumt og du kan gøre ting, du vil fortryde. Må ikke komme væk fra dit mål orienteret spor. Bedre endnu, bare drikke sodavand i stedet, alkohol er forfærdeligt for dig ikke at nævne ulovligt, hvis du er en mindreårig.
 • For at gøre dette skal du være stabil og konsekvent. Din adfærd og dit sprog skal være blødere og ikke aggressiv.
 • Lad ikke den dag, kollegiet indlæggelser kontorer frigive deres resultater gør dig alt for ked af. Konkurrencen i disse dage at komme ind i visse universiteter er næsten umuligt. Må ikke tage det personligt!
 • Altid gør dit og vende alt til tiden. Det er temmelig meget en given, at smarte piger er ansvarlige over deadlines, og det er afgørende for dit billede af intelligens.
 • Hvis dine forældre begynder at lægge pres på dig om karakterer, etc. fortælle dem, du arbejder på dig selv og vise forbedring. Hvis de er besat om dig og alt hvad du gør i skolen-du har et stort problem, hvis de ikke vil bakke ud. Fortæl dem meget pænt og forsigtigt, at de har brug for at få en ny hobby udover dig. Smil på dem og give dem et knus.