Wkadk

Hvordan at være mystisk og skiller sig ud

Vil du have en luft af mystik om dig? Det kan hjælpe dig med at få eller interesseret i dig. Lær at udstråle en gådefuld holdning og forblive autentiske.

Steps

Hvordan at være mystisk og skiller sig ud. Må ikke afsløre alt.
Hvordan at være mystisk og skiller sig ud. Må ikke afsløre alt.
 1. 1
  Må ikke afsløre alt. Folk er interesseret i mysterier, fordi de ønsker at vide mere. En af nøglerne til at blive mystisk er at holde en snor i dine personlige oplysninger. Del dine tanker kun de mennesker tættest på dig, det kommunikerer til alle andre, der er mere til dig, end de kender.
 2. 2
  Tal omhyggeligt. Vejer dine ord og ikke altid springe til at sige alt, hvad der kommer til at tænke. Dette vil ikke blot gøre dig synes mystisk, men også tankevækkende og well-spoken.
 3. 3
  Reager blidt og høfligt, når folk taler til dig. Du kan være fristet til at forbedre din luft af uudgrundelige ved ikke at reagere, men det vil kun gøre dig synes snobbet. Talking tilbage i en rolig, velovervejet trækker folk ind og gør dem ønsker at engagere dig mere.
 4. 4
  Være en god lytter. De fleste mennesker naturligt lide at tale om sig selv. Styre samtalen i den retning, og du kan stadig interagere med mennesker uden at afsløre for meget om dig selv.
 5. 5
  Må ikke prale. Talking dig op for meget, vil gøre dig virke ledige og selvoptaget. I stedet lade andre folk mærke dine resultater og talenter. Når de kompliment dig eller bringe det op, smile og sige tak-ikke gå på og om det.
 6. 6
  Må ikke sladder. Taler om andre mennesker gør dine interesser synes overfladisk og kedeligt. Undgå sladder signalerer, at du er til dybere, mere interessante emner og forbedrer din aura af mystik.
 7. 7
  Overhold folk med en lidt fornøjet, men godgørende look, som hvis du finder deres adfærd interessant.
 8. 8
  Smil, men ikke grine af folks vittigheder. Dette viser folk, at de har brug for at imponere dig for dig at sætte pris på deres humor.
 9. 9
  Lad dem der ønsker mere. Når du taler med nogen eller deltage i en begivenhed, undskylde dig bare en lille smule, før den anden person ønsker du at. Det gør dem ivrige efter at fortsætte, hvor du slap sidste gang, og efterlader dem spekulerer på, hvor du skal være.

Tips

 • Glem ikke at. At være mystisk betyder ikke at være gnaven.
 • Øjenkontakt er vigtigt, så viser tillid, men ikke stirre på folk, eller du vil komme ud som underligt.

Advarsler

 • Være mystisk men.
 • Sørg for at du altid forblive tro mod dig selv.
 • Må ikke svare ja / nej spørgsmål med et "måske" hele tiden. Hvis du gør det, kan det bare irritere folk.