Wkadk

Hvordan at være en dame

Som manerer, holdninger og stilarter kjole ændre sig over tid, har så den konventionelle forståelse af, hvad det vil sige at være en "dame." Selvom udtrykket kan virke forældet, der er visse aspekter af ladylike adfærd, der er udødelige: elegance, finjustering, og en følelse af respekt overfor sig selv og andre. Læs denne artikel for at lære at være en sand moderne dame.

Steps

Hvordan at være en dame. Foretag introduktioner.
Hvordan at være en dame. Foretag introduktioner.

Første del: opfører sig som en dame

 1. 1
  Foretag introduktioner. Hvis du taler til en person og en anden person nærmer sig, introducere den person, du var oprindeligt at tale med den person, der netop er ankommet.
  • I erhvervslivet, afhænger den rækkefølge, som introduktioner er lavet på en persons niveau af "betydning," med andre ord, på hans eller hendes anciennitet i virksomheden. I et sådant eksempel, ville du først introducere den person af større betydning for en person af mindre betydning, og derefter omvendt. Husk, at kunden altid er af højeste anciennitet, uanset hans eller hendes titel.
  • Tilføj en tankevækkende detaljer om den person, du er ved at indføre, når det er muligt. Snarere end blot med angivelse af personens navn, introducere også hans eller hendes titel, eller hvordan du kender denne person.
 2. 2
  Sige venligst og tak. Selvom det kan lyde som en etikette kliché, glemmer at sige disse ting (selv på uheld) vil ikke gå ubemærket hen, og kommer på tværs som meget uhøfligt.
  • Sig tak anytime nogen gør dig en tjeneste, men stort eller lille, det vil vise ham eller hende, at du værdsætter det.
  • Altid takke en vært / værtinde efter deltage en part eller andre særlige lejlighed på hans eller hendes hjem. Overveje at sende en "tak" tekst, telefonopkald eller e-mail den følgende dag.
  • Altid takke folk for gaver, de har givet dig. Du ønsker måske at overveje at skrive den person et notat takke dem.
  • Må ikke misbruge ordene "please" og "Tak." Bruge dem overdrevent vil blottet dem deres mening, og gøre dig ser svag. For eksempel, hvis en tjeneren trækker din stol ud for dig udfolder din serviet, og så hælder du et glas vand, og derefter takke ham / hende en gang i slutningen af ​​handlingen, snarere end en gang efter hver gestus.
  • Tilføj detaljer, når takke andre. Snarere end blot at sige "Tak" til en ven for at tale dig igennem et problem, siger "Tak for at være så forstående. Det betyder virkelig meget for mig." Dette vil komme på tværs som mere oprigtig.
 3. 3
  Vide, hvornår at sige nej. At være høflig betyder ikke at være passiv og lade andre drage fordel af dig. Det er vigtigt at lære, hvordan man høfligt fortælle folk nej.
  • Hvis nogen tilbyder dig alkohol eller en cigaret, og du er ikke interesseret, så venlig at takke den person, og afvise. Giver i mod din vilje sender det indtryk, at du er let påvirkelige.
  • Tilsvarende, hvis en mand forsøger at "samle dig op" eller bliver fysisk aggressiv med dig, så stå op for dig selv og fortælle ham at bakke ud. Hvis det er nødvendigt, skal du ringe eller bede om hjælp.
 4. 4
  Uddan dig selv. En dame er veltalende og kan bære en samtale. Dette kræver at være belæst og opholder up-to-date på aktuelle begivenheder i verden. Selvom dette ikke nødvendigvis kræver formel uddannelse, nå det højest mulige niveau af uddannelse, som du kan være til din fordel.
  • Hvis du ikke er indskrevet i skolen, så finde alternative måder at uddanne dig selv. Læs masser af bøger (både fiktion og non-fiction), læse nyheder og deltage i seminarer og / eller diskussioner.
  • Takket være internettet, har de fleste mennesker fri adgang til en endeløs række af videnskabelige artikler om forskellige emner med et tryk på en knap.
  • Mange universitetsområder tillade folk at sidde i på forelæsninger uden at modtage akademiske kreditter. Sørg for at rydde dette med instituttet, før slippe på klasser, dog.
 5. 5
  Har en god kropsholdning. Stående og siddende ret op er tegn på en ægte dame. Som en ekstra bonus, er at have en god kropsholdning bedre for din ryg, og vil bidrage til at styrke din kerne! Det vil tage nogen uddannelse for at vænne sig til dette, især hvis du er vant til ludende.
 6. 6
  Vær respektfuld over for andre. At være en dame er ikke kun om at se eller opfører korrekt på ydersiden, det indebærer at være en god person på indersiden.
  • Når du taler med en anden person, give ham eller hende din udelte opmærksomhed. Det er høflig, og vil gøre for en mere stimulerende samtale for begge parter.
  • Må ikke afbryde eller tale over andre.
  • Tilbyd din hjælp til dem i nød. Dette kan være så simpelt en handling som at hjælpe en ældre person bære hans eller hendes dagligvarer, eller en mere generøs handling som frivilligt arbejde på en hjemløs eller dyr husly.
 7. 7
  Være charmerende. En sand lady ikke bare sidde der stille og lade verden passere hende. Hun engagerer med andre mennesker, bærer stimulerende samtaler, og er en subtil flirt.
  • Hvis du ikke ved, hvordan man kan være charmerende, starter ved at smile mere på folk, når du taler til dem, og komplimenterede folk mere. Gør dine komplimenter personlige, for eksempel, i stedet for at komplimentere en persons sko fortælle dem, at du tror, ​​de har upåklagelig sans for mode.
 8. 8
  Brug ikke bandeord, spise eller drikke for meget. At være en dame kræver at have selvkontrol og viljestyrke, og hver af disse aktiviteter er et eksempel på frådseri.
 9. 9
  Være respektfulde, når du besøger andres hjem. Når du er en gæst i en andens hjem, lade vært / værtinde for at fortælle dig, hvor at sidde, hvor at forlade din pung, om ikke at tage skoene, og så videre.
  • Husk, at nogle mennesker er mere beskyttende over deres hjemlige omgivelser end andre. Brug din sunde fornuft til at afgøre, hvordan man opfører sig.
 10. 10
  Hold døren åben for andre. Det er ligegyldigt, om du er en mand eller en kvinde, der tilbyder at holde døren åben for andre mennesker er respektfuld og venlig.
 11. 11
  Bevar roen, cool, og indsamles. Undgå lange ud efter andre, hvis du er irriteret, vred eller ked af det. Forbliv klar og håndtere situationen rationelt og roligt. Dette vil forhindre dig i at gøre eller sige ting i varmen i det øjeblik, du vil fortryde senere.

Del to: dressing som en dame

 1. 1
  Vedligehold din personlige hygiejne. Dette vil holde dig at se og lugte dit bedste, og endnu vigtigere, at forebygge infektioner og andre sygdomme.
  • Brusebad dagligt. Hvis du ikke ønsker at vaske dit hår hver dag, så bære en badehætte og stiger din krop med sæbe og vand.
  • Børst dine tænder hver morgen og aften. Børstning i mellem måltiderne kan yderligere forbedre sundheden og udseendet af dine tænder og tandkød.
  • Bær deodorant. Lugte din bedste er lige så vigtigt som at se dit bedste.
  • Vedligehold din voksning, barbering, og / eller pincet regime. At komme af med uønsket hår på kroppen kan straks gøre dig se og føle sig mere attraktiv og efterlade dig med glat, touchable hud.
 2. 2
  Klæd elegant. Det betyder, at være passende klædt til lejligheden, din krop type, og din alder. Brug din sunde fornuft til at afgøre, hvad tøj er mest hensigtsmæssigt for dig.
  • Forsøg ikke at presse ind tøj, der ikke passer dig.
  • Vælg en enkel kjole over bukser, når det er muligt. Mens der er intet galt med iført bukser, kjoler og nederdele bringe ud af din kvindelighed og vise dine kurver bedre end bukser gør.
  • Vælg bukser løbet jeans når det er muligt. Når du gør bære jeans, være sikker på at de ikke er revet eller på anden måde ødelagt.
  • Må ikke bære sweatpants eller træningsdragter, medmindre du er i fitnesscentret eller motion. Iført disse rundt hele dagen tyder på, at du betaler meget lidt opmærksomhed til din fysiske fremtoning.
 3. 3
  Hold dit tøj rent og presset. Stryge dit tøj for at fjerne eventuelle rynker, og sørg for at vaske dit tøj, hvis de er plettet.
 4. 4
  Må ikke bære overdreven makeup eller afslørende tøj. Elegance kræver minimalisme, bære makeup til at fremhæve din skønhed, ikke at dække det op.
  • Vis ikke overdreven kavalergang eller bære bare-bar mave toppe. Disse typer af afslørende tøj foreslår, at du ikke er dressing til dig selv, men snarere, at tiltrække mænd.

Del tre: ordentlig bord etikette

 1. 1
  Må ikke begynde at spise før måltidet er startet. Hvis du er på en restaurant, vent til alles måltid er ankommet, før du begynder at spise. Når ved et middagsselskab, vent for værten / værtinden at udfolde sin serviet og begynde at spise.
 2. 2
  Må ikke tale med mad i munden. Det er ikke kun uhøfligt, kan det faktisk ødelægge andre folks lyster.
  • Også undgå bøvser, afklapsning dine læber eller nervøsitet ved middagsbordet.
  • Hvis du nødt til at hoste eller nyse på bordet, skal du sørge for at dække din mund med en serviet.
 3. 3
  Undskyld dig selv, når det er nødvendigt. Hvis du har brug for at komme op fra bordet for at gå på toilettet, så lad andre vide, hvor du skal hen.
 4. 4
  Må ikke tekst eller tale i telefon. Ikke alene vil det forstyrre andre lånere, hvis du er i en restaurant, er det respektløst til den person / personer, du spiser med, især hvis en af ​​dem har kogt et måltid for dig. Vente til slutningen af ​​måltidet til at foretage telefonopkald.
  • Sluk eller tavshed telefonen under de formelle middage.
 5. 5
  Lad dine albuer ud af bordet. Denne regel gælder kun, når du rent faktisk spiser. Hvis maden endnu ikke er ankommet, eller hvis du sidder ved et bord drikkevand eller andre drikkevarer, så er det acceptabelt at hvile albuerne på bordet.
 6. 6
  Skær din mad i mundrette portioner. Ikke alene er det sundere end at tage enorme bider, vil det give dig mulighed for hurtigt at tygge og sluge maden, hvis nogen stiller dig et spørgsmål, når du har mad i munden. Intet er mere frustrerende (og pinligt) end at have nogen stille dig et spørgsmål lige efter du har taget et stort bid mad!
 7. 7
  Kun fat om ting på bordet, som er inden for din rækkevidde. Ellers spørg nogen til at behage hånd det til dig.
  • Altid passere salt og peber shaker sammen, selv hvis personen beder kun om én af dem. Disse elementer er beregnet til at blive holdt sammen på alle tidspunkter.
 8. 8
  Husk at bruge din serviet. Rens dine fingre eller duppes dine læber, når det er nødvendigt.
 9. 9
  Gøre ordentlig tak. Vær sikker på at takke tjener / servitrice, hvis du er på en restaurant, og tak vært / værtinde, hvis du er ved et middagsselskab. Komplimenterer maden når spisning med den person, der har kogt det.

Tips

 • Husk, at være en dame ikke betyder at kompromittere din personlige stil eller kreativitet. Må ikke holde sig til regler eller retningslinjer, som du ikke virkelig tror i.
 • Watch klassiske film for at finde inspiration til, hvordan at handle som en dame.
 • Overveje at tage en formel etikette uddannelse klasse.