Wkadk

Sådan gendannes din tro på menneskeheden

Vi er alle født modtagelig for kærlighed, venlighed og håb. Efterhånden som vi vokser op, vi støder på de mindre håbefulde, mere udfordrende aspekter af at være menneske, herunder at opdage, at de ting, mennesker gør til tider kan være hadefulde, beregning og uvenlige. Selv om dette kan slå os kynisk eller forlade os følelsen hjælpeløse, mennesket er lige så meget i stand af de mest utrolige, fantastiske og vidunderlige venlighed og kærlighed. Og ud over den heroiske og frygtløs handlinger, der lejlighedsvis ramt overskrifterne, er det virkelig den daglige, ofte oversete handlinger dyb venlighed og omsorg, der genoprette vores tro i menneskeheden - dagligdags kindnesses som omsorgsfulde ord, et beroligende knus, en hjælpende hånd-up i tider med problemer og ubetingede accept af vores værd ved en komplet fremmed. Hvis du føler dig lidt slidte om, hvor menneskeheden er overskriften, her er nogle aktive måder at genoprette din tro.

Steps

Sådan gendannes din tro på menneskeheden. Tilbring tid på at hjælpe folk mindre heldige end dig.
Sådan gendannes din tro på menneskeheden. Tilbring tid på at hjælpe folk mindre heldige end dig.
 1. 1
  Tilbring tid på at hjælpe folk mindre heldige end dig. Et reality check kan komme i form af at kigge på mennesker, der oplever tingene 10 gange eller 100 gange værre end du er, og alligevel formår at mødes hver dag med lidenskab og positivitet, tro, at være i live er sin egen belønning. Snarere end blot at læse om sådanne mennesker, blive involveret igennem, så du kan se ansigt til ansigt de prøvelser opleves af andre. For eksempel kan du overveje at frivilligt arbejde på et hospice, et hospital for børn med terminal sygdomme eller i en katastrofehjælp samfund, hvor mennesker har mistet hjem og levebrød. Men dårlige ting kan synes for dig, se plukke og bestemmelse af dem, der gennemgår svære prøvelser kan hjælpe dig til at indse, at mennesket virkelig er forbløffende, robust og dybt dyb. Det kan også hjælpe dig med at afbalancere dine egne problemer og holde dem i perspektiv.
 2. 2
  Bede folk om at fortælle dig om de lykkeligste øjeblikke i deres liv. Hvor ofte har du bede folk om at huske de glade minder, og hvad der gør dem glade nu? Folk elsker at tale om, hvad de bekymrer sig om, hvad der motiverer dem, og hvad der gør dem glade og alligevel er det ikke altid en indlysende emne for almindelig samtale. Det er virkelig vigtigt at give plads til folk til at åbne op om deres lykkelige øjeblikke - det hjælper dem til at formulere foran et publikum, hvad der betyder mest for dem (og kan derved inspirere dem yderligere), og det vil hjælpe dig til at se lettere, lysere og gladere side af de mennesker i dit liv.
  • Læs offentlige taknemmelighed tidsskrifter tilgængelige online (bare søg efter "online taknemmelighed tidsskrifter"). Læse om, hvordan andre mennesker finder taknemmelighed i dagligdags ting kan inspirere dig til at føle mere håbefuld generelt og til at se, at mange, mange mennesker virkelig pleje til skønhed og ærefrygt af denne verden og dens skabninger.
 3. 3
  Tænk på de ting, som folk gør, som du er dybt taknemmelig. Hvis du begynde at lede efter grunde til at være taknemmelige, er der en stor chance for, at du vil finde dem i andre folks handlinger hver eneste dag. For eksempel, som chaufføren venligt lader dig ind i vognbane i stedet for at fremskynde, at shopper, der bølger dig foran deres plads i køen, fordi du har mindre poster, stipendiaten ansøger, der hjælper dig med at udfylde en formular, du finder virkelig udfordrende eller den fremmede, der lægger mærke dine tårer i offentlige og blidt spørger dig, hvad der er galt. Så er der de lejligheder af utrolige heltemod, ligesom når nogen skærer dig fra en bil vrag, dyk i og redder dit druknende barn eller løber ind i dit brændende hus og trækker ud af dine kæledyr. Hvorvidt aktionerne er små eller store, mærke til, hvad andre gør og fejre mælken menneskelige venlighed. Untold kindnesses sker hver dag, der kunne kaldes "folk bare gør deres arbejde" eller virkelig ses for den omsorgsfulde og tilslutning adfærd, som de er.
 4. 4
  Fokus på de gode nyheder, historier om stor venlighed og dydige handlinger. Der er et væld af positive, inspirerende og opløftende historier om det gode, at folk gør hver dag. Alligevel bliver meget af denne positive nyheder begravet under den sensationelle, negative dækning, nyhedsmedier synes at foretrække. Alle de samme, er det muligt aktivt at vælge at øge din eksponering til positive nyheder. For eksempel kan du abonnere på nyheds-feeds på nettet, som kun fokusere på positive historier. Og du kan selektivt følge sociale medier netværk venner og fans, der bevidst vælger at dele gode nyheder end dårlige og der er jævnligt deler inspirerende ting.
  • Tjek sådanne sites som den gode News Network ved, Happy News http://www.happynews.com/, The Huffington Post Good News på eller Daily god til http://www.dailygood.org/. Disse former for sites fokuserer på positive nyheder og samle mange slags, omsorgsfuld og varm historier om de gode ting, at mennesket gør. (For flere af disse steder, skal du blot søge efter et udtryk som "gode nyheder" -. Dem valgt her er simpelthen af ​​hensyn til eksempel)
  • Fejr disse ærefrygtindgydende øjeblikke, når folk gør noget utroligt, såsom afkald et løb vinde for at hjælpe en såret kollega atlet, redning et kæledyr fanget i en brændende hjem, rystende hænder med en fjende under en afspænding i fjendtligheder, osv. Ved at fejre og deling historier, billeder og kreative værker, at foråret op omkring heroiske og altruistiske handlinger af menneskelig omsorg og kærlighed, bliver du en del af at sprede magt og værdighed af anstændigt, venlige og omsorgsfulde handlinger.
  • Tjek dine favorit velgørenhedsorganisationer online og rent faktisk læst, hvad deres ansatte og frivillige gør. Uanset om det er Røde Kors, Læger Uden Grænser, den lokale zoo forsøger at spare dyr eller en tro-baserede velgørenhed, informere dig om deres aktiviteter, vil minde om, at folk er aktivt involveret i at hjælpe andre, bevare miljøet, genoprette den jord, omsorgsfulde for dyrevelfærd og lobbyvirksomhed regeringen til at foretage ændringer, der vil forbedre liv og levebrød.
  • Gennemse din lokale boghandel eller et bibliotek hylder for fantastiske historier om folk i branchen verden, der ændrer samfundet på samme tid som at køre en virksomhed. Sådanne virksomheder er ved at ændre den måde, vi "gør business" og se verden, herunder på områder såsom udveksling af oplysninger, lave spil, der uddanner såvel som bringer glæde, der sælger fair trade eller temmelig fremskaffede produkter, der producerer miljøvenlige elementer og finansiel projekter, der hjælper folk til at låne til eller investere i små projekter, der gavner mange mennesker i lokalsamfundene. Sociale iværksættere fokuserer stærkt på at sikre, at deres virksomhed gør en positiv forskel i verden.
  • Hold en liste over personer, der inspirerer dig. Lav et bogmærke på din sædvanlige browser og start oplagring mennesker, der inspirerer dig gennem deres handlinger. Check tilbage jævnligt for opdateringer, de laver, når de videre i deres bestræbelser. Og tilføje personer, som ikke længere med os også - tidligere bestræbelser er lige så værdifulde for de gjorde det muligt menneskelige samfund til at være så avanceret som det er i dag.
 5. 5
  Tilbring tid med børnene. Hvis du ikke har børn i dit liv regelmæssigt, er du glip af vidundere at se verden gennem nye, nysgerrige og kreative øjne. Børn er mindre tilbøjelige til forsætlig blindhed eller manglende evne til at se uretfærdigheder og problemer. Børn kan skære gennem lagene af formørkelse, som voksne bruger til at undskylde dumme beslutninger, tøven og passivitet. Børn har også ikke noget imod at vise en følelse af ærefrygt om verden omkring dem, konstant glæde i nye opdagelser og gøre fantastiske nye forbindelser - mellem ideer, mennesker og resten af ​​verden. Blot ved at være omkring børn mere, og virkelig lytter til dem, og opmærksom på, hvad de gør, kan du begynde at uncurl fra din sprøde skallen af kynisme og lad dig blive mere, legende og kreative.
  • Genkend i din tid med børnene, at vi er født som blanke tavler, ikke for at forårsage skade eller ulejlighed at andre. At have en fast opfattelse af mennesket som grusom, smålige og selvisk overholde kun hvad der er bedst for hver person er både uhensigtsmæssigt og generelt usandt. Mahatma Gandhi opsummerede det godt, da han bønfaldt, at: "Man må ikke miste troen på menneskeheden Menneskeheden er et hav, hvis et par dråber af havet er snavsede, er havet ikke bliver snavset.". Mens grusomme og nasty ting sker hver dag, så gør mange handlinger af venlighed og glæde.
 6. 6
  Tilskynde tro på dine medmennesker gennem dine handlinger. Prøv at se verden i en mere tillidsfuld, mindre krævende måde. Og implementere Gandhis berømte linje til "være den forandring, du ønsker at se i verden." Når du modellere slags forandring, du ønsker at se sprede sig, du gnist dydige krusninger, at selv om de ikke åbenbart gavne dig personligt flytter ud for at gavne andre, og derved hele tiden at forbedre det samfund, man er en del af. I sidste ende er tro i menneskeheden ikke baseret på, hvad du får tilbage - det handler om at vide, at du gør livet lidt bedre, lidt lettere og lidt mere beboelig for alle, du forbinder med.
  • Stol mere. For eksempel kan du tage en person på hans eller hendes ord, at han vil betale dig for en brugt vare, han eller hun har købt fra dig. Du kan låne en nabo eller ven dine værktøjer eller DVD-serien uden at angive en hjemrejsedato, have tro, at tingene vil vende tilbage, når de har brug for. Måske har du bekymret i fortiden til, hvor din velgørenhed donation ender, eller du bekymret for, at hjemløse vil løbe ud og købe øl snarere end et sted at hvile sit hoved for natten, få dig til ikke donere noget overhovedet. I stedet for at påtvinge din vilje, giver bare. Hav tro på, at denne donation vil gøre, hvad det skal gøre. Sommetider mennesker vil gøre de forkerte ting af dig, men i det hele, er det meget mere sandsynligt, at du vil blive overrasket over, hvordan folk tilbagebetale din tro på dem positivt, returnere tillid med tillid - og taknemmelighed. Gennemførelsen af ​​denne omfanget af tro på andre kan være meget skræmmende i starten, især hvis du har været meget knyttet til ting / penge, men når du har nået dette stadie, vil du have rejst langt i at genskabe din tro på menneskeheden.
  • Øv tilfældige handlinger af venlighed, såsom topping din nabo førerens parkometer, når du ser det er næsten tomt (ADVARSEL: det kan være ulovligt,) råbe en fremmed en ekstra kaffe, mens stå i kø eller aftørring ned den offentlige bruser ved poolen efter du har brugt det i stedet for at overlade det hele mudret. For flere ideer, se Sådan praksis tilfældige handlinger af venlighed.
  • Betale det fremad. I stedet for at spørge, at din gode gerning tilbagebetales på nogen måde, bede om, at afkastet fordel være "betalt frem" til en anden person i nød. For eksempel, du måske har råd til at hjælpe en elev deltage i et kursus, som han eller hun ellers ville være i stand til at betale. Til gengæld beder studerende at gøre ligeså i fremtiden for en anden elev, han eller hun kommer på tværs ikke har råd til et kursus.
  • Være medfølende. Mens den indre godhed hvert eneste menneske du kommer på tværs kan ikke altid tydeligt hele tiden, er det medfølelse, der gør det muligt at grave under overfladen af ​​de problemer, skader og dårligdomme af dine medmennesker. Ved at kigge dybere, vil du ofte opdage, hvad der motiverer eller tvinger uvenlige, hensynsløs eller tankeløs adfærd. Det er i søger at bedre at forstå, hvorfor folk opfører sig som de gør, at du kan føle med dem og lære tolerance. Det er i tilgive folk for deres mindre self adfærd, at du lærer at stoppe såre og give dem den gave frihed til at helbrede sig selv fra smerte og frygt samt at blive den bedste, de kan være.
  • Find så mange måder som muligt at samarbejde og samarbejde med dine medmennesker. Reducere konflikter og konkurrence ved at tilskynde til og lette samarbejde måder at få tingene gjort - på arbejdet, i hjemmet, i skolen eller college, i den lokale park, hvor du kan være.
  • Gør plads til andre, selvom du ikke kender dem. Når trafikken er tykke eller køen er lang, lad andre i. De er mennesker også, de føler som du gør, og hvad en dejlig chok at erfare, at en anden bekymrer sig om dem. Din eftertænksomhed vil give genlyd så mange af dem, du lader i vil føle behov for at lade en anden person i en anden tid. Og det går.
  • Fortæl historier om menneskelig godhed til andre mennesker, du kender, med henblik på at inspirere dem til at se det gode i menneskeheden også. Når du har cottoned på at finde positive historier om menneskelighed, dele dine erfaringer med andre til at hjælpe inspirere deres positive handlinger og tanker. Hvis du har din egen blog, eller du opdaterer et socialt netværk stream med historier, dele flere historier, der er positive og opløftende. Hvad kan du gøre lige nu, i dag, til at videregive de historier, der viser folks velvilje, deres heltegerninger og menneskelige dyder?
 7. 7
  Husk, at du også er en del af menneskeheden. Din foretrukne verden vil ikke komme omkring ved at distancere dig selv fra dine medmennesker, eller ved konstant at beklage dem.
  • Gendan din tro på dig selv. Hvis du føler, at størstedelen af ​​menneskeheden er dømt eller letkøbt, måske problemet ligger inden for. Henry Miller sagde engang, at "Den mand, der er evigt forstyrret om tilstanden af ​​menneskeheden enten ikke har nogen problemer med sin egen eller har nægtet at møde dem." Hvis du har haft et hårdt liv, stoppe med at være hård ved dig selv. Lær at og tro på dig selv mere. at lære nye ting og til at presse dig selv til at gøre ting, som du er bekymret, du måske ikke ved. Vær modig - verdens fortjener dine talenter.
  • Hvis du foretrækker fortvivlelse over håb eller klager i løbet af handling, så vil du finde negativitet uanset hvor du ser. På den anden side, kan du vælge at have tro på menneskeheden, i mange af de ovennævnte måder. Desuden kan du vælge at være venlig som en form for at tage kampen op mod den uretfærdighed, vold, spild og sult i verden. Du kan føle sig magtesløs over for, hvad der synes forfærdeligt til tider, men er du ikke. Venlighed er stille, diskret empowerment af hver enkelt, ved at være venlig, bekræfter du den slags verden, du ønsker at være en del af.

Tips

 • Være meget bevidst om ikke at forveksle dysfunktionelle sociale systemer med den indre essensen af ​​mennesker eller menneskelige værdier. Systemer og institutioner kan sætte sig fast i tid og uhåndterlig. Selv om det vel kan være, at nogle mennesker egoistisk forfølger deres egne formål, er mange andre mennesker sandsynligvis blot forsøger at "gøre det rigtige", men tankeløst. Ofte tager det udenforstående at påpege, hvad der ikke fungerer længere, og over tid, stigende pres for forandring normalt lykkes at løsne sådan en monolit, så friske nye måder kan tage over. Dette kan igen frit alle fra at skulle "gå gennem beslutningsforslag" at støtte noget, der ikke længere er nyttigt for samfundet på en sådan måde, at det var engang.
 • Hvis du ville være interesseret i at kvantificere effekten af ​​hver handling af venlighed og påskønnelse, kan du lide at udforske The Newton Project, en non-profit projekt med henblik på at passere rundt et armbånd til folk, der har gjort en betydelig indvirkning på dit liv og så videre, med mulighed for at spore det gode, at din gestus har sat i toget. Se også: https://thenewtonproject.com/Home/FAQ.

Advarsler

 • "Stol More" betyder ikke, bør du åbenlyst tillid alle. Tillidsbrud, der blev givet kan forårsage en til at miste endnu mere tro i menneskeheden.
 • Klamrer sig til snæversynede og partisk synspunkter kan føles som et tilflugtssted eller en sikker position under hårde tider, men i sidste ende gør det får dig til at atrofi som verdens ændringer omkring dig, paradoksalt nok gøre din personlige verden lidt mindre sikker, end hvis du nå ud og forbindelse til personer, som du ikke nødvendigvis se øje-til-øje.
 • Selvcentreret, voldelige og fordomsfulde måder at se vores verden sky vores evne til at se andre mennesker i en venlig måde.