Wkadk

Hvordan at være kawaii

Har du nogensinde ønsket at være sød eller unik? Hvis det er tilfældet Kawaii kan være den perfekte stil for dig. Kawaii betydning sød eller barnlig på japansk, er det en stil, der bruger lyse farver og figurer såsom Rilakkuma eller kun lidt Twin Stars at gøre en person ser mere barnlig og sød. Det er populært blandt japanske piger i alderen fra 15 til 18, og det er den perfekte stil for dem, der gerne skille sig ud blandt andre mennesker.

Steps

Hvordan at være kawaii. Hold dig opdateret med de nyeste trends ved at gøre nogle forskning på internettet.
Hvordan at være kawaii. Hold dig opdateret med de nyeste trends ved at gøre nogle forskning på internettet.
 1. 1
  Hold dig opdateret med de nyeste trends ved at gøre nogle forskning på internettet. Læse blade med ting, der interesserer dig, er en god start, kan du også tjekke sjove blogs for idéer.
 2. 2
  Må ikke være bange for at skille sig ud og blive bemærket. Må ikke bekymre dig om, hvad folk tænker om dig. I virkeligheden er ikke omsorgsfuld essential.But ikke være kawaii bare så du kan fange opmærksomhed fra andre, fordi nogle gange kan det være indlysende.
 3. 3
  Lag godt - dette er vigtigt slid søde mønstre og lyse farver. Nederdele og kjoler er yndig, også, og det er en god idé at bære stribede og / eller farvestrålende leggings, strømper, eller strømpebukser med dem.
 4. 4
  Smil og / eller fnise en masse. Ikke til et overskud, gerne bare fnisende at høre din latter, men når nogen siger noget rart. Også vide, hvornår for at være alvorlige. Det kan få virkelig irriterende, hvis du har brug for nogen til at falde til ro og være alvorlige, og de bare ikke. Det er ikke at være kawaii-det er at være en irritation. Må ikke være bange for at tone det ned, hvis nogen synes at være en smule kryds ved (uanset på dig eller noget andet).
 5. 5
  Bær interessante, unikke stykker. Der er en masse af søde t-shirts derude, og de kan se yndig, når parret med det rigtige tilbehør og whatnot.
 6. 6
  Medbring en totalisatorspil taske rundt med dig! Messenger poser er de bedste, og du kan tilføje lidt pins og kæder til det at gøre det mere interessant. Tjek Target, de er rimeligt prissat og har nogle alvorligt søde ting.
 7. 7
  Accessorize! Cute, fuzzy tilbehør er absolut kawaii. Så er alt andet farvestrålende eller med søde 'chibi "ting på det.
 8. 8
  Hvis du bruger makeup, holde det lys. Må ikke bunke på fundamentet, please, og undgå røgfyldte øje ser, der er mere "sexet" end "kawaii". Hold eyeliner til et minimum (væske er en bedre kawaii udseende) og enten bære lyst (ALDRIG DARK) øjenskygge eller slet ingen. Læbestift bør altid være pink eller koral, aldrig mørkt (igen), og lip gloss bør anvendes sparsomt.
 9. 9
  Lyt til j-pop og nightcore musik. Nightcore kaldes også Hardcore Lykke og er virkelig optimistisk. Et eksempel på en sang "Turn the Beat Around"! Caramelldansen og Boogie Bam Dance er store danse, og er populær blandt de fleste "kawaii" mennesker.
 10. 10
  Hvis du ikke har noget imod, at holde en sød Tamagotchi eller udstoppede dyr med dig hele tiden. Dette viser, at du elsker søde ting som kæledyr. Tamagotchi kan knytte til nøgleringe eller halskæder, og udstoppede dyr kan kigge ud af poser (nogle har endda velcro puder på de endelige lange lemmer, så de kan hænge omkring din skulder). (Du kan eller ikke kan lide Tamagotchi, fordi de har irriterende bip / tage tid / etc. Hvis du ikke er klar til at drage omsorg for en, skal du ikke købe en.)
 11. 11
  Nu til personlighed! En klog person engang sagde: "Du blev født en original, ikke dør en kopi!" Så LIVE dette! Kan du ikke lide noget, bare fordi en anden kan lide det! Også altid have en positiv holdning. Altid se på den lyse side, og lad ikke nogen fortælle dig andet! Smiler meget og sætter en ære i at være rart at andre, selv når det er svært!
 12. 12
  Internettet har overtaget. Du ved, at det kun vil tage 5 sekunder for at fortælle din BFF fødselsdagen gennem Facebook, men det ville være meget sødere at give hende et kort med en sød ordsprog og billede. Også bagning cupcakes og bringe dem i skole automatisk giver dig en GIANT kawaii løft. Må ikke sige, at du vil og ikke selv, fordi det er bare uansvarligt.
 13. 13
  Dybest set, slid ting, der er ren, ikke afsløre for meget, passer og passer dig, og ikke er for hård. Lyder kompliceret, men det er ikke. Du kan også prøve at bære en rigtig lys og ren top over en langærmet hvid top. Hvis den øverste du iført over det er meget smuk, og giver den "baby dukke" tema, får du den perfekte, søde look. Eksperimentere og lege.
 14. 14
  Har god hygiejne. Husk altid at være ren: køre en kam gennem håret, holde dine negle snavs-fri og pæne, børste dine tænder og bade / brus. Ved sprøjtning parfume, sørg for at bruge lige nok, men ikke for meget. Overdreven brug af parfume er ikke attraktivt, og ikke forbedre dit hygiejne, trods folketroen. Være ren er vigtigt, at være snusket er ikke sød og absolut ikke er ladylike. Aldrig har fedtet hår. Det er grov og meget tarvelige.
 15. 15
  Folk siger, at du er nødt til at være sund og i perfekt vægt. Men det er falsk. det er ligegyldigt, hvordan du bliver gjort på alle, så længe du er meget selvsikker.
 16. 16
  Må ikke bande. De fleste mennesker vil være enige, at bruge bandeord henkastet udviser en inkonsistent tilstand af karakter. Du vil være langt mere imponerende og påvirker mod andre, når du bruger bandeord sjældnere, eller fjerne dem fra dit ordforråd helt.
 17. 17
  Du behøver ikke at ende dine sætninger med "desu", der er en anden ting. Du kan hvis du ønsker at men ikke gør det hele tiden. Det vil gøre dig til at ligne en weeaboo.
 18. 18
  Ved udførelsen en side taske, prøve at bruge en messenger taske. Det ser meget sofistikeret, og du kan holde benene på håndtaget. Også bære ting i tasken som en tegning pad, bog, spil, bærbar computer, eller noget andet for at holde dig travlt.
 19. 19
  Find en hobby. Uanset om det er tegning, læse, se anime, lytte til musik, blogging, fotografering, teater, sport eller bare hænge ud med vennerne, SKAL en kawaii pige har en form aktivitet at gøre i sin fritid

Tips

 • Må ikke blive forstyrret, hvis folk gør grin med dig, da kawaii stil er ikke ligefrem mainstream. Bare trække det ud med et smil.
 • Ordet "kawaii" på japansk har en bredere definition end det engelske ord "cute". Når de anvendes til popkultur, vil "cute" tilstrækkeligt, men "kawaii" refererer primært hengivenhed fra en forælder mod et barn kombineret med beskyttertrang for uskyldige og svage. Således vil en pop tegneseriefigur betragtes som "kawaii", fordi den er et eksempel uskyld af et barn, og fremkalder generelle beskyttende, omsorgsfuld instinkter i fremviseren. Andre oversættelser af "kawaii" kan omfatte "ædle", "elskelige" eller "uskyldig".
 • Udtal Kawaii "kah-wah-ee". Her er hvorfor: De japanske tegn for 'kawaii' er 可愛い består af か, わ og to い 's i træk. か udtales 'kah' わ udtales 'wah ", og いい er en lang» e «lyd. Når du udtaler det ligesom Hawaii med en K, vil du sandsynligvis lyde som du siger こわい eller Kowai, som betyder 'skræmmende'.
 • Bento bokse er meget kawaii! Hvis du kan lide ris og / eller asiatisk mad, kan du lide dem! Og de er de mest kawaii frokoster EVER! De kommer i alle forskellige stilarter og farver. Der er en bento boks derude for dig!
 • Tjek nogle Etsy butikkerne. Du vil finde en masse af søde ting!
 • Medmindre du har en god grund til at være ked af det, så prøv altid at være munter og optimistisk. Disse slags mennesker er ofte meget kawaii.
 • Når du skriver, skal du bruge søde små udtryk og brug altid masser af smiley ansigter.
 • Må ikke være ensbetydende med folk, selv om de gør grin med dig.

Advarsler

 • Igen, hvis du ændrer, hvem du er for andre mennesker, skal du oprette et falsk billede af dig selv.
 • Nogle mennesker måske ikke lide dig. Må ikke blive for arbejdet op om det! Du kan ikke behage alle! Hvem ved, din kommende mand kan være nogen, der kan lide kawaii piger!
 • Du må ikke ændre hele dit selv, sørg for at du altid er tro mod dig selv.