Wkadk

Hvordan bliver en naturlig skønhed

Vi prøver at se smukke, men nogle gange ende med at se en smule kunstig. Denne artikel fremhæver ikke blot idealer en naturlig skønhed, men afspejler også på at forbedre sig selv, krop og sind.

Steps

Hvordan bliver en naturlig skønhed. Tro på, at du er smuk.
Hvordan bliver en naturlig skønhed. Tro på, at du er smuk.
 1. 1
  Tro på, at du er smuk. Der er intet smukkere - Den mest effektive måde er at spise en varieret kost og også få masser af motion. Start med at gå med venner, der tager op dans eller begynde at jogge rundt om blokken hver dag.
 2. 2
  Ryd op i din hud, og selv tonen. Embrace dit ansigt. Lær at acceptere og elske din hud, selv om det ikke er klart, eller endda tonet. Du kan bruge naturlige produkter såsom shea smør til mere jævn hudfarve, rosmarin olie til acne, tea tree olie til betændte acne, og troldhassel for en beroligende effekt på rødme. Bare tilføj et par dråber til din nattetid fugtighedscreme. Tillæg ved at tilføje flere grøntsager og frugt til din kost og få masser af vitaminer D og C. Husk at exfoliere din hud ikke mere end 3 gange om ugen. Må ikke over exfoliate men fordi det vil gøre dit ansigt gå flaky og rød. Skyl dit ansigt om morgenen med koldt vand og bruge en sæbe, der ikke indeholder alkohol. Placer sæbe i en lille spray flaske til en lys dug som du kan bruge hele dagen og følg med en fugtgivende ansigtscreme med en solcreme.
 3. 3
  Få smuk, sundt hår. Hvis du ønsker at farve dit hår (som altid gør dit hår skiller sig ud og er en fantastisk måde at ændre din look) vælger ammoniak gratis kits, eller spørg din kolorist eller stylist på din salon til at bruge ammoniak gratis eller "blide" sammenblandede. Spørg efter en semi eller demi-permanent farve og altid omfavne din hårfarve og tekstur. Ingen hår type er uinteressant. Ikke blot vil dette afbøde den tid, du tilbringer med flatiron eller krøllejern, vil det også øge styrken af ​​dine Lokker. Hvis du skal bruge varme-værktøjer bruger en varme beskyttende spray, før du stil eller føntørre at holde dit hår skinnende og sundt. Vask dit hår jævnligt så sin nice og ren ellers vil det gå fedtet og det vil begynde at lugte.
 4. 4
  Børst dem perlemorsfarvet hvide. Børst dine tænder mindst to gange om dagen, skal du følge med en genoprettende munden vask. Floss natten, før du går i seng, og tygge sukkerfrit tyggegummi efter måltider for at fremme spyt flow, som i sidste ende mindsker sandsynligheden for hulrum, fordi det forhindrer plak syre. Vær sikker på at se din tandlæge to gange om året for eftersyn og en rengøring. For at holde tænderne hvide drikke stærkt sure drikke som kaffe og sodavand gennem sugerør for at forhindre korrosion af emalje.
 5. 5
  Må ikke gøre makeup indlysende. En god tonet fugtighedscreme, brun mascara, nøgen eller pink lip gloss, og et strejf af rosenrødt creme blush er alle de naturlige skønhed behov. Men hvis du ønsker at spille op dit look til aften, en stor foret cat-eye i en kul eller bronze ser utroligt.
 6. 6
  Få noget motion. Være krop bevidst, men aldrig besætte. Du behøver ikke fancy kost programmer annonceres på TV eller har du brug for at tilhøre de sundheds-klubber, der dukker op overalt. Bare gør dig. Øvelse, hvad du nyder. Det er derfor, det hedder øvelse, som oprindeligt betød "den handling at ansætte eller sætte i spil." Så hvis du kan lide at gå din hund, løbe, vandre, cykle, dans eller endda se Richard Simmons. Gør hvad der gør dig flytte og hvad du kan lide. Motion også gør du føle sig mere trygge og glade, fordi det frigiver hormoner kaldet endorfiner.
 7. 7
  Få nok søvn. Sove! Sove! Sove! Det er vidunderligt, og vi gør det ikke nær nok. Sigt efter minimum 6 og en halv timers søvn og skyde for 9/10 timer. Sæt en regelmæssig sengetid, såsom 9:00 og ikke spise to timer før seng, holde sig væk fra koffein, som har en halveringstid på ca 4,9 timer. Det betyder, at hvis du drikker en kop kaffe, halvdelen af ​​koffein i at kop kaffe er ud af kroppen i 4,9 time. Hvis du har en kop kaffe en time før sengetid... godt du er i en urolig nat. Hvis du har svært ved at falde i søvn, systematiske afspændingsteknikker er vidunderligt. Start ved dine fødder og spændte muskler i dine fødder for en optælling af 5 sekunder, og slappe af. Fortsæt kroppen op spænde og slippe benet, balder, mave, arme, hænder, hals og ansigt muskler gennem tællinger af 5 sekunder. Hvis du har racing tanker forestille sig, at dine tanker er fisk og du fange dem i en langsom bevægelse stream. Erkend, at de er der, og derefter sende dem på deres vej, Afslappende meditation musik på YouTube er meget nyttigt at. Endelig melatonin er et naturligt supplement, der hjælper i afslapning og søvn. Dette bør være forbeholdt personer, der har en meget vanskelig tid med søvn og overvejer at gå på medicin. Prøv at melatonin først. Det er naturligt forekommende og ikke-vanedannende.
 8. 8
  Færdig.

Tips

 • Hvis du læner dit ansigt på dine hænder, det strækker vores hud gør den tør og giver dig rynker tidligere. Derudover hælder på dine hænder er et tegn på svag kropsholdning, fortsætter med yoga og dyb vejrtrækning i morgen, men også arbejde på at styrke din kerne og udvide rygsøjlen gennem ordentlig kropsholdning. Overarbejde din kropsholdning musklerne i ryggen som erector spinae vil blive styrket, og du vil ikke nødt til at stole på at hvile på dine hænder. Dette følger:
 • Du kan bruge makeup, men sigter mod at holde det så let som muligt. Påfør jævnt og sparsomt, behøver du ikke ønsker nogen at vide, at du er iført det. Makeup bør altid forbedre dig og aldrig maskere dig. Dette er kernen i den naturlige skønhed. Påfør en tonet fugtighedscreme med SPF 15 eller højere over det hele, brun curling mascara på vipperne, gyldne eller tawny øjenskygger på låg, rose farvet rødme på æbler af kinderne og chapstick på læberne.
 • Vær positiv og forsøger at leve hver dag til fulde. Elsk dig selv og være sikker!
 • Hvis du vil have naturligt bølget hår, bare vaske det og flet, fletning, eller sikre i løs bolle og lad det tørre natten over. Om morgenen skal du have dejlige naturlige bølger uden at skulle bruge nogen hårprodukter. Hvis dit hår er stadig fugtigt i morgen, blast med en føntørrer og bruge en bølge øge spray at indstille krøller.
 • Drikke omkring 64 ounce vand om dagen. Det er en vidunderlig sæbe. Du kan også drikke juice, men ophold væk fra sukkerholdige eller diæt sodavand og sportsdrikke. I stedet gør en kande ice grøn te og tilføje citron eller enhver frugt du kan lide (jeg er en mango pige selv).
 • Husk at være aktiv, sund og glad og naturlige skønhed vil følge.
 • Husk: spaltede spidser, tørt hår, skæl, og urene hår er ALDRIG attraktiv. Du skal dog ikke overdrive shampoo. Shampoo (specielt dem med sulfater) kan fratage de naturlige olier af dit hår. Kig efter en udrensning shampoo, der er sulfat fri og bruge en DAB af det, koncentrere på hovedbunden. Formål at shampoo ikke mere end tre gange om ugen og føntørre og varme stil ikke mere end to gange om ugen. Hvis du har fedtet hår at finde en tør shampoo til at opdatere tråde mellem shampoo og forlænge levetiden på din blæse tør. Spray på hovedbunden og lad indstillet.
 • Gør 10 minutter af pilates eller yoga hver morgen før andet arbejde. Pilates og yoga arbejder kroppen og stimulerer blodgennemstrømningen i sidste ende fremme sundhed og vitalitet. Alt du behøver er en mat eller blød tæpper. Vejrtrækning er afgørende. Start med en inhalere og ånde gennem næsen, suger maven i. På den udånder, åndedræt ud gennem munden, pustede maven ud koncentrere sig om åndedrættet. Dyb vejrtrækning er en vidunderlig spændingsudlignende teknik samt. Prøv at udvide inhalerer og udånder til tællinger af 8..
 • NO ludende! Slouching aldrig gør nogen ser selvsikker og det orienterer rygsøjlen i en vinkel, komprimere de dyrebare kropsholdning muskler og i sidste ende fører til rygsmerter. En naturlig skønhed vil ikke føle eller se så smuk, hvis de er i smerte.
 • Se en hudlæge årligt og bringe deres opmærksomhed alle områder af inflammation og eventuelle nye modermærker eller modermærker, der har ændret sig.
 • Rør ikke dit ansigt for ofte at hvile dit ansigt på dine hænder, og prøv at altid huske at vaske dine hænder før du rører dit ansigt. Dine hænder indeholder naturlige sebaceous olier, som kan tilstoppe porerne, kombineret med bakterier på dine hænder, som du samle op fra dag til dag aktiviteter... godt der i ligger en perfekt storm til en grim breakout.
 • Endelig smiler! en masse. Glade mennesker er sexet, smuk og fyldt med selvtillid. Bare husk at børste dem pearly hvidvinene mindst to gange om dagen, tygge sukkerfrit tyggegummi efter måltider, tandtråd regelmæssigt og ikke overdrive de kridtning produkter. 3 gange årligt burde være nok til en god otc kit.
 • Spis en sund, afbalanceret kost med masser af protein, fuldkorn og grøntsager. Derudover kan frugt være yderst gavnlig for huden og er fyldt med vitaminer. Målet for mørke frugter som blåbær, brombær og jordbær. Men du behøver ikke gå overbord med "superfruit" modefænomen. Bare fordi du betaler 20€ dollars for en flaske pomwonderful, betyder ikke, du høster flere fordele end at spise en 10 cent æble.
 • Hav en dejlig attitude. Hvis folk kan lide din holdning, vil det gøre dig endnu smukkere. Du ønsker at være temmelig inde og ude. Må ikke sladder, være falske, eller gøre noget, der vil få folk tror, ​​du er ikke rart. Må ikke gå rundt som om du er noget særligt enten. Nogle mennesker vil ikke lide dig, og det er ok. Det er deres problem, ikke dit. Må ikke ændre dig selv for at behage dem.
 • Når condition og indsæbning, skylles håret med koldt vand, ikke varmt eller varmt. (Skylning med koldt ikke beskadiger håret som varme gør, og det også udglatter ydersiden af ​​hvert hår, hvilket gør det skinne).
 • Står højt og glemme dit udseende. Være selvsikker, og gå på tværs af rummet, som du ville gøre derhjemme, i dit eget tempo. Må ikke køre. Bare slip skulder / nakke spændinger, trække vejret dybt, og gå. Smil, eller brummen. Humming kan gøre dig mere selvsikker.
 • Prøv at tage tid ud af dit job stress er ikke godt for din hud.
 • Drik masser af vand. Det vil ikke kun gøre dig sundere, men det vil give din hud en sundere glød.
 • Få din fysiske færdig! Det kontrollerer din fuldstændig fysisk helbred og er altid en god ide at have gjort årligt. Sørg for at fortælle din læge, hvis du har en historie af enhver betingelse i din familie, så de bedre ved, hvad man skal kigge efter.
 • Hvis du har bumser, dens virkelig nemt. Alt hvad du har at gøre, er at holde dit hår ud af dit ansigt.

Advarsler

 • Moderere drikke. Lad os se det i øjnene, vi alle gerne have cocktails med venner og deltage i fester, men druk kan skabe ravage på huden og organer. Prøv at have mindre end en drink om dagen og aldrig har så meget, at du ikke kan huske begivenheder fra natten før, kaster op eller besvimer. At være en naturlig skønhed betyder at være i kontrol og bevidst om din krop og sind.
 • Endelig, være glad! Depression påvirker mere end 21 millioner europæere om året og er den førende årsag til invaliditet for enkeltpersoner aldre 15-44. Hvis du føler at du kan være kæmper med depression søger hjælp, enten i form af rådgivning, medicinering, meditation eller selvhjælp litteratur. Ressourcerne er derude.
 • IKKE røg! Effekterne er absolut forfærdelige. Men for rygere, der ønsker at blive naturlige skønheder, er der næsten tusindvis af behandlingsmuligheder derude til at hjælpe dig sparke vane. Start med at konsultere din praktiserende læge, og han / hun kan pege dig i retning rigtige for dig.
 • Bære solbriller! Ligesom du beskytte din hud, er det vigtigt at beskytte dine vinduer til verden. Kig efter nuancer, der beskytter mod både UVA-og UVB-stråler.
 • Være krop bevidst, ikke krop besat. Ligesom overvægt kan have negativ sundhed påvirker, slankekure modeluner, og over bekymring for kropsbillede kan være lige så skadeligt for dit mentale og fysiske velvære. Begynd med at være bevidst om dit kalorieindtag, mål for omkring 2.000 om dagen, men ikke ærgre sig, hvis du går over en gang eller to gange om ugen. At være en naturlig skønhed betyder forståelse, at ingen er perfekt!
 • Hvis du har brug for at tabe et par pounds, forstå den energi balanceprincip. At tabe vægt, du skal forbrænde flere kalorier end du tage i. Vid, at i 1 pund fedt der er cirka 3500 kalorier. At miste to pounds en uge, er du nødt til at skære 500 kalorier om dagen. Den nemmeste måde at gøre det er at stoppe med at drikke så meget sodavand! 1 8-ounce dåse cola har omkring 105 kalorier og en fastfood "medium" size cola har 250. Bliver den smarte naturlige skønhed, som du er... du gør det math.
 • Bær solcreme hver dag! Selv om vinteren, trænger solen stråler skyer og kan forårsage skader. Det er vigtigt at bruge en bredspektret solcreme, der beskytter mod både UVA-og UVB-stråler, og for Guds skyld, solariet slukker. Hvis du skal tan, tan før særlige lejligheder, ferier, eller vigtige livsbegivenheder. Alternativt er der store selvbrunende bronzers og produkter derude, der gør du ser glamourøse og sunkissed uden skælde banken og din hud. Men husk, vi går efter et naturligt look, så bland selv-tan produkt med dine foretrukne fugtgivende bodylotion til en subtil effekt.
 • Hvis du har brug for at tabe mere end 20 pounds, er det bedst at tale med en praktiserende læge, life coach, motion fysiolog eller diætist. De kan se på hele smukt billede af dig og ordinere den bedste og sikreste metode til vægttab for dig.

Ting du behøver

 • Bredspektret solcreme
 • Chapstick
 • Moisturizing lotion lavet af hovedsagelig naturlige ingredienser (starte med at købe små flasker af forskellige høj kvalitet dem fra gode virksomheder. Når du finder den ene eller to, som du virkelig gerne, købe større flasker. De kan være dyrt, men så er prisen, når du ikke behandler din hud godt.