Wkadk

Hvordan til at gøre dine ben skinnende

Under glatte, skinnende ben henleder opmærksomheden på kroppens konturer uden tilsyneladende at forsøge at hårdt. For dine ben til at se attraktive, er det dog vigtigt at passe godt på dem, især når vejret er rart og du iført shorts og nederdele!

Steps

Hvordan til at gøre dine ben skinnende. Tag dig tid til at tone dine ben, ved at gøre en masse af muskel øvelser foruden løbe eller gå.
Hvordan til at gøre dine ben skinnende. Tag dig tid til at tone dine ben, ved at gøre en masse af muskel øvelser foruden løbe eller gå.
 1. 1
  Tag dig tid til at tone dine ben, ved at gøre en masse af muskel øvelser foruden løbe eller gå. Det første skridt til at have store ben er at have tonet ben. Men vær forsigtig med ikke at bygge for meget muskel! Under veludviklede lægmuskler kan gøre dine ben ser mandig. Prøv i stedet at gøre dine ben ser sund og slank.
 2. 2
  Tan... hvis du kan lide at se. Tan ben kan se meget smuk, men det virkelig kommer ned til personlige præferencer. Hvis du kan lide udseendet af bronze ben, go for it! Hvis du foretrækker at gå naturlige, det er fantastisk, også!
 3. 3
  Barbering, og barbere godt, tager tid at få dine ben så glat som muligt. Prøv at bruge en multiple barberblad eller endda en elektrisk barbermaskine, for at få en tæt og glat barbering. Du er også nødt til at opretholde en meget tæt barbering. For nogle kvinder, vil det betyde barbering hver dag. Andre kvinder oplever, at deres hår ikke vokse tilbage meget hurtigt, og de ​​er fint at barbere en gang hver par dage.
 4. 4
  Eller voks! Voks er en fantastisk måde at få glatte, skinnende ben, og resultaterne vil vare meget længere end barbering. Voks er kendt for at være smertefuldt, men over tid, faktisk voksbehandling fjerner hårsækkene fra dine ben, hvilket betyder at du er nødt til at vokse mindre ofte. Selv hvis du normalt barbering, kan du ønsker at få en voks og næ for ultra glatte ben.
 5. 5
  Fugter, fugter, fugter. Dette kan ikke siges nok! Der er mange måder at fugter dine ben, og alle har forskellige fordele. Prøv et par og se hvilke du kan lide!
  • Lotion - Der er bogstaveligt talt hundredvis af mærker og sorter af lotion på hylden. Tage lidt tid til at undersøge masser af typer og vælge en, du tror vil arbejde for dine behov. Du ønsker måske at se, om der er en rejse størrelse flaske lotion, du ønsker, fordi du måske ikke kan lide det nok til at bruge hele flasken.
  • Moisturizer - Der er også forskellige produkter, der markedsføres som fugtighedscreme. Disse er ofte længerevarende end almindelige cremer, men kan ikke være så behagelige at have på din ben dag ud og dag ind. Hvis du ønsker at bruge fugtighedscreme, så prøv at sætte nogle på benene om natten før sengetid. Det vil suge i natten, så du kan starte dagen med allerede silkeagtig ben!
  • Baby olie - Måske en af ​​de bedste fugtighedscreme kan findes med børnenes produkter. Baby olie, hvis det anvendes som en daglig regime, vil give dig silkeglat, baby blød hud over tid. Baby olie er mere behageligt at have på end fugtighedscreme, men kan se meget skinnende på huden. Hvis du ønsker at undgå højglans look, så prøv at sætte baby olie på dine ben, når du får ud af bruseren om morgenen. Ved den tid, du går ud af døren, vil dine ben have absorberet den helt op. Brug Vaseline hvis du er i en fart. Hvis du ikke har tid til at indarbejde en daglig regime for at opnå skinnende ben gælder vaseline på din shin knogler-det vil give dig en hurtig gloss. Dette fungerer bedst, hvis dine ben er garvet eller naturligt mørkere, og kan se lidt fedtet på lysere hudfarver. Sørg for at gnide det godt ind, eller risikerer grimme globs vaseline på dine smukke skinnende ben!

Tips

 • Når barbering, ikke sjuske med kvaliteten. Amatør barbermaskiner med flere blade vil normalt få jobbet gjort bedre.
 • Baby olie kommer i mange forskellige former, herunder olie, gel, og skum. Olie kan være rodet til at anvende, men som regel giver de bedste resultater. Skum, på den anden side er den nemmeste at anvende, men uden strøm af olien. Din bedste chance er nok den gel, det er en gylden middelvej med det bedste fra begge verdener.
 • Bland skinnende guld eller sølv pulver øjenskygge i med lotion (bare en lille smule, være forsigtig med ikke at lægge for meget) for en interessant glans.
 • Nogle barbercreme markedsføres som fugtgivende. Mens disse kan hjælpe dine ben føles blødere, de er ikke nok i sig selv til at give dig virkelig silkeagtig ben.
 • Vis dine nye, udsøgte glat og sødmefyldt bløde ben! Må ikke dække dem op med jeans eller slacks! Ifør dig dit bedste nederdel og lade verden se, hvad killer ben du har!
 • Du kan finde en god lotion på dit lokale apotek, men hvis du har følsom hud, du måske ønsker at spørge din læge, hvad de anbefaler.

Advarsler

 • Som altid, være omhyggelig med din barbermaskine. Scars gør ikke sexede ben.
 • Påfør ekstra fugtgivende produkt med sæsonen. Når vinteren sætter ind, er det tilrådeligt at anvende mere fugtighedscreme til at bekæmpe tør hud.
 • Det kan tage et stykke tid for permanent blanke ben.

Ting du behøver

  • Tonet ben
 • Barbering produkter eller Voks produkter
 • Lotion og fugtighedscreme
 • Shimmery Eyeshadow
 • Baby olie