Wkadk

Sådan laver dit hår i en visuel kei stil

Tror du den stil af J-rock er awesome, right? Nå, i det mindste deres hår. Måske du gerne vil prøve og få "Miyavi" eller "Kyo" eller "Reita" hår. Dette bør være i stand til at hjælpe!

Steps

Sådan laver dit hår i en visuel kei stil. Vælg den typografi, du gerne vil have.
Sådan laver dit hår i en visuel kei stil. Vælg den typografi, du gerne vil have.
 1. 1
  Vælg den typografi, du gerne vil have. Hvis der er en vis frisure, du ønsker, og det er en frisure, at nogen (sandsynligvis en j-rocker) har allerede, udskrive eller tegne et billede af frisure.
 2. 2
  Vær sikker på at "studere" håret meget nøje. Du har brug for at vide, hvad det kommer til at se ud fra alle vinkler, og du har brug for at vide, hvad der foregår hvor.
 3. 3
  Sørg for at du har alle de materialer, du har brug for. Hvis du kommer til at farve dit hår, så sørg for at du får den rigtige form til din hårtype. Hvis du har extensions, sørg for at men du kommer til at sætte dem i, at du har fået, hvad du har brug for. Hvis du kommer til at klippe dit hår, så sørg for, at du har gode saks, hår buzzere, uanset hvad. Bare sørg for alt er der.
 4. 4
  Hvis du vil klippe dit hår, være positivt, at du er sikker på at du vil gøre det. Drapere noget rundt om halsen, ligesom et håndklæde eller en plastpose, og binde det ud med noget i front. Have et par forskellige børster omkring (2-3), og en kam. Hvis du er lagdeling dit hår, så sørg for at du adskilte dele af dit hår, og gøre dem forskellige længder. Brug kammen, så når du går til at skære, du børste uanset hvilken del af hår du skære (med kammen) helt ned til det sted, du vil have det skåret og støttehjul den med hånden, bør du skære det der. Gør dette med nogen del af dit hår, som du ønsker at skære, hvis du vil have de tråde jævnt gå sammen.
 5. 5
  Når du er færdig med at skære dit hår (hvis du har skåret det), nu det næste skridt, farvning det. Okay, så nu har du din frisure, men muligvis ville du gerne farve det. Hvis du vil have nøjagtig samme farve hår på den person, der er hår, du brugte til at basere din stil fra, så prøv at få det eller de pågældende farver. Sørg for, at du også har adskilt dit hår, hvor du ønsker at tilføje i forskellige farver. Følg farvning instruktioner. Dette ville også være tid til at sætte i dine extensions. Sørg for at du har dem den rigtige længde, som du vil have dem, og hvis du ønsker at farve dine udvidelser, dye dem på samme tid (eller på forhånd), som du farve resten af ​​dit hår. Sørg for at du ved, hvordan du ønsker at sætte i dine extensions.
 6. 6
  Når du er færdig med farvning det, og du har ventet (for dit hår til at tørre, eller bare et par dage), glatte det med en flad jern, før du style det.
 7. 7
  Visual kei hår er for det meste hår, der skiller sig ud en masse, undertiden til yderligheder. Dit hår skal ikke se kedeligt eller kedeligt, når du er færdig. Det bør være lyse, stilfuldt og unikt. Men for at komme dertil, kan du brug for lidt hjælp. Må ikke være bange for at gøre dit hår ser rodet ved at bruge hår lim og hårspray. Vær sikker på at gøre det stå lige op ved at gøre de forskellige dele i pigge, og hår sprøjtning dem til at gøre dem ophold på plads. Strittende hår er afgørende for VK udseende. Hvis du har problemer med at få dit hår til at stå op, med kammen, kan du bruge en teknik kaldet ratting. Træk streng udad som du gerne vil spike, og med kammen i bunden, børste op og ned i hurtige tag, hvilket gør håret rodet og mere omfangsrige. Gentag dette et par gange, indtil du får dit hår så rodet som ønsket (dette tilføjer en bedre base for at gøre håret stå op). Når du er færdig med ratting den streng, spike enden med enten nogle hår lim eller hårvoks, og hold håret op straight og højt, og spray det med hårspray for at holde det på plads.

Tips

 • Drille dit hår i sektioner. Sprøjt hver sektion af håret med hårspray før du drille den. Efter kæmning afsnittet ned, træk hurtigt, eller forme håret op i den ønskede form.
 • Vær sikker på at afskære alle spaltede spidser. De er døde, og de er nødt til at gå, ellers vil dit hår ser kruset og stegt.
 • Hvis du har krøllet, super-tykke eller grove hår, er det bedst, at du glatte dit hår, før du gør dette. Men bagefter, er du nødt til at rette det hele tiden, for hvis ikke, vil du sandsynligvis have nogle goofy-ser rodet op frisure.
 • Nogle gode hårspray er BIG SEXY HAIR Spray Harder Play Harder (eller mindre potent udgave Spray and Play), Got 2 B Limet Sprængning Freeze Spray, Garnier Fructis Hard Hairspray og Frys det! Mega Freeze Hairspray.
 • Du kan wrap dit hår om natten, så du ikke bliver nødt til at rette det med den flade jern for meget (dette medfører mindre skade).

Advarsler

 • Gå let på håret blegemiddel, hvis du bruger det, kan det virkelig skade håret.
 • Hvis du har en bestemt type af hår, som (for eksempel) Afrikansk europæisk, er du nødt til at vælge dine produkter grundigt. Nogle produkter kan faktisk gøre denne type hår frizz ud (tænk "afro-lignende") i stedet for at gøre det ophold i sted.Du måske bare ønsker at holde sig væk fra denne stil (for fyre).
 • Må ikke overprocess dit hår, kan det medføre beskadigelse eller værre, kunne det falde ud.

Ting du behøver

 • Hårfarve (valgfri)
 • Hair Extensions (valgfrit)
 • Hairspray
 • Hår Voks
 • Hår Lim
 • Hårbørste
 • Kam
 • Flat Iron Fladjern