Wkadk

Sådan farve dit hår med citronsaft

Ønsker du at lysne dit hår eller bringe ud højdepunkter "naturligt"? Ønsker at ligne en californisk pige, med solbeskinnede låse, der skinner, når de rammer lyset? Må ikke ærgre sig, det er nemt. Du skal blot følge de korte anvisninger nedenfor for et hoved af smukke, lysere hår!

Steps

Sådan farve dit hår med citronsaft. Kombiner citronsaft og vand.
Sådan farve dit hår med citronsaft. Kombiner citronsaft og vand.
 1. 1
  Kombiner citronsaft og vand. Bland 1/4 kop varmt vand med 1 kop citronsaft, friskpresset. Kombiner dette i en sprayflaske.
 2. 2
  Til tørt hår, kombinere citronsaft og hårbalsam. Dette kan tørre hår, som er grunden hårbalsam er nødvendig. Bland 1/4 kop balsam med 1 kop citronsaft, friskpresset. Du ønsker måske at piske denne blanding sammen i en lille skål og sæt til side.
 3. 3
  Beskyt din hud med et lag af. Du kommer til at være "aktivere" den lysne virkninger af citronsyre i solen, så du vil være sikker på, at din hud er beskyttet mod skadelige UVA-og UVB-stråler.
 4. 4
  Påfør citron Lightener til dit hår. For fuld dækning, spray blandingen over alt dit hår og give det et par lette pensler.
  • Hvis du leder efter mere for højdepunkter, tage et stykke vat dyppet i citron blandingen og skub det ned trådene, du ønsker fremhævet. Prøv at holde styr på, hvilke strenge blev lettet, fordi processen tager et stykke tid, og du bliver nødt til at genanvende Lightener flere gange for det kan træde i kraft.
  • Hvis du bruger citron balsam blandingen til tørt hår, tage en wienerbrød børste eller lignende element og børste håret, du ønsker lettet med blandingen. Denne blanding vil have mere krop og være slicker end citron vand blandingen, så det bliver sværere at få højdepunkter med det.
 5. 5
  Find et behageligt sted. Du bliver nødt til at sidde udenfor i direkte sollys i mindst 60-90 (1 time-1hr30min) minutter til at begynde at se nogen farveændring.
 6. 6
  Genanvende citronsaft efter 90 minutter. Fortsæt sidder i solen i yderligere 30 minutter.
 7. 7
  Giv dit hår en dyb konditionering når du er færdig lynnedslag. Vask dit hår, og derefter med en generøs mængde hår balsam eller en anden fysisk stof.
 8. 8
  Giv processen tid til at arbejde. Må ikke forvente at se pludselige ændringer lige med det samme, aflastningsmuligheder med citronsaft tager tid! Forvent følgende farveændringer i 3 til 4 uger:
  • Dark Brown til: Lysebrun eller Ecru
  • Lysebrun til: Golden Blonde
  • Mørk Blonde til: Light Blonde
  • Dark Red til: Dark Blonde
  • Lys Rød til: Lys Brun / Blonde
  • Sort: Vil ikke vise de store ændringer på alle.

Andre lynnedslag metoder til at forsøge

Du kan bruge disse metoder i kombination med citron for bedre resultater.

 1. 1
  Prøv at lysne dit hår med Cassia obovata. Cassia er en plante, der indeholder en svag gylden eller svagt gult farvestof. Det er også kendt som "neutral henna," og vil give dit hår en gylden tone.
 2. 2
  Brug kamille te at lysne til dit hår. Kamille te virker bedst på lys brun eller blond hår, og du sprøjte det på samme måde, du ville citronsaft eller hydrogenperoxid.
 3. 3
  Bruges til at lysne dit hår. Det kan ikke være "naturligt", men det virkelig virker. (Lightening dit hår med citroner, selvom de er "naturlige", stadig skader dit hår på samme måde hydrogenperoxid gør.)
 4. 4
  Prøv lidt af kanel at lysne disse låse! Kanel fungerer fint på mørke hår, og det er sikker lugter bedre end hydrogenperoxid. Giv det en chance!
 5. 5
  Giv lidt af en prøve. Honning er en anden god lettelse agent. Det er naturligt, betyder det ikke tørre ud dit hår som citron eller peroxid, og det virker!

Tips

 • Fortsæt denne proces på flere dage, hvis du ikke har meget tid det første møde.
 • Hvis du anvender saft til kun dine naturlige højdepunkter, vil du få striber. Hvis du dybt mætte hele dit hoved, vil det lysne fuld farve.
 • Vær tålmodig! Du bliver nødt til at gøre det mange gange for at få en stor forskel.
 • Brug ikke flasker citronsaft.
 • For børn og unge teenagere, bede en voksen eller værge om hjælp.

Advarsler

 • Gør ikke dette for ofte, da solen kan alvorligt skade din hud over tid. Watch out for solskoldning, er det lettere at en solskoldning end behandle det.
 • Denne metode kan ikke være så effektiv, hvis du har mørkebrunt eller sort hår.
 • Må ikke overforbrug, hvis du bruger mere end én citron om dagen, kan det tilføje en brassy, ​​ulige farve til dit hår.