Wkadk

Hvordan at være en scene barn i en ung alder

Du har set masser af scene kids her og der og har besluttet, at du gerne vil prøve den stil for dig selv. Der er bare synes at være et spørgsmål: er du meget yngre end dine andre scene kolleger. Frygt ikke - dette vil ikke være et problem. Sure, de fleste scene børn er i alderen 13 og 22, men det betyder ikke, at du (være 9-12 år gammel) ikke kan trække det ud! Da du søger bistand med denne lille indsats, her er hvordan man kan være en scene barn i en ung alder.

Steps

Hvordan at være en scene barn i en ung alder. Har en diskussion med dine forældre om muligheden for at du iført makeup.
Hvordan at være en scene barn i en ung alder. Har en diskussion med dine forældre om muligheden for at du iført makeup.
 1. 1
  Har en diskussion med dine forældre om muligheden for at du iført makeup.
  • Hvis de siger nej: Bare rolig - der er stadig måder at se smuk og scene uden makeup. For eksempel, investere i en øjenvippe curler (eller bare spørg dine forældre for én), curling dine øjenvipper vil give dine øjne et uskyldigt, barnlig udseende uden brug af kosmetik. Også, hvis du ønsker for dine vipper til at se lidt mørkere og mere mærkbar, sætte en lille smule vaseline eller klar lip gloss på enderne af dem før og efter curling. Apropos klar lip gloss, det ser godt ud på alle, og er en acceptabel og forældre-venligt alternativ til over dramatiske lip gloss eller læbestift. Hvis det er muligt, så spørg dine forældre, hvis de kan tage dig til en salon for at få dine øjenbryn professionelt vokset (det er, hvis du har tykke, mørke, øjenbryn). Hvis dine forældre ikke kan lide den idé, måske få dem klippet.
  • Hvis de siger ja: Gør det en subtil, gradvis og omhyggelig ændringer; når det kommer til levende scene makeup, er det meget nemt at overdrive det. Prøv at starte ud med en lille smule mascara på spidsen af ​​dine vipper og nogle tonede lip gloss. Når du har gjort det et stykke tid, eksperimentere med et par rødmer, øjenskygge og læbe nuancer og eyeliner (neon eller neutral), startende med lysere pasteller og i sidste ende går videre til den tunge neon stuff. Selvfølgelig dække op acne med foundation / concealer. Sørg for at dit ansigt ser naturligt og ikke for hvide - eller for appelsin!
 2. 2
  Køb masser og masser af skinny jeans. Start ud med grundlæggende, neutralt farvede jeans. Ved første shopping for skinny jeans, så prøv at købe et par ensfarvet blå-denim par og måske en sort eller hvid pair, efter et stykke tid at vænne sig til pasformen af ​​jeans, fri til at forgrene sig til lysere farver og mønstre føler (men det er helt valgfrit). Hot Topic, rue21, Pac Sun, Justice og de fleste stormagasiner sælger skinny jeans (men ikke altid på det mest overkommelige priser), og hvis du leder efter en billigere aftale, prøv et sted som TJ Maxx, Ross, eller måske endda den lokale genbrugsforretning. Dog kan dine forældre være imod dig iført skinny jeans. De kan sige, at de er alt for afslørende eller stram, som i nogle tilfælde er meget vigtige og sande. Hvis du er ung (og udvikling), behøver du ikke huden stram noget! Men frygt ikke. Bare prøv nogle neon-farvet knælange shorts eller nogle capris og markere det med en sød besat bælte. Du kan også bære en sød tutu nederdel med eventuelle leggings (skævt, sort, osv.) eller bare jeans, der er lidt mere boot-cut. Prøv farver som guld, sølv, eller andre lyse neon farver. Hvis jer forældre er okay med skinny jeans, så go for it!
 3. 3
  Bær nederdele. Disse er et godt alternativ til at bære skinny jeans i tilfælde af dine forældre ikke vil have dig til at bære stramme jeans, behøver du ikke finde dem behageligt, eller hvis du blot ønsker at ændre din stil! Sørg for, at de er ikke så længe de er næsten rører knæet (bemærk, at over knæet nederdele kan gå mod nogle skolens dresscode), eller ikke for kort, at folk næsten kan se dit undertøj! Bær knæhøje sokker med skørterne for en meget ungdommelig og meget scene look.
 4. 4
  Køb så mange t-shirts, som du kan, når du går på indkøb. Sørg for, at de er ret stramme, og har enten tegnefilm, tilfældige ord, grafisk print, eller et band på dem. Enhver farvede grafiske t-shirt, sort eller hvid tank toppe er også rigtig scene. Striber er acceptable. Må ikke bære en skildpadde hals! I stedet bære en langærmet skjorte med en sød tørklæde.
 5. 5
  Få flere par sko-to par varevogne, én tern, et par high-top converse, et par af lave top airwalks, og lige så mange lejligheder, som du ønsker. Derefter udfylde de tomme felter nogen måde du ønsker.
 6. 6
  Gå til en butik og købe så meget "barnligt" smykker, som du kan. Chunky, lyse farvede halskæder og tiaras er meget sød og populære, men de ser bedre med opblæst hår. Claires tilbehør er stor, og du kan få nogle meget scene elementer fra der, især billige tiaras. Prøv at lokke ud linser af 3D-briller og dækker logo med akryl maling til dorky briller - de er populære på scener nu. Du bør også bære nogle hår buer, hårspænder, chunky halskæder og muligvis nogle store solbriller for at opnå en rigtig scene look.
 7. 7
  Få scene hår. Spørg dine forældre, hvis de kunne tage dig til en frisør for at få en klipning. Husk, at stylist sandsynligvis ikke vil vide, hvad du taler om hvis du bare bede om "scene hår". Prøv at spørge for masser af urolig, razored lag og pandehår. Bedre endnu, bringe et billede for at vise dem, hvad du ønsker. Når du har din frisure, beslutte din frisure. Hvis det er fint, hvordan det er, så skal du ikke røre ved det. Hvis du har lyst til det kunne være bedre, så ved alle midler, er du velkommen til at tilpasse det! Dette kan opnås med alt fra en Flatiron og enkle hårspænder til extensions, hårspray, og en drillende kam. Men medmindre du ønsker at ligne du har en rotte reden på dit hoved, praksis drille dit hår og få det lige højre før de går ud i offentligheden med det. Må ikke farve dit hår ekstreme farver, medmindre dine forældre er okay med det. Hvis du farve dit hår, farve det med en midlertidig farvestof først. På den måde kan du beslutte, om du kan lide dit hår farvet og tage hårfarve ud hurtigt, hvis du ikke kan lide det. Vær forsigtig med at vælge hårfarver, der bruger kemikalier i det! Din hovedbund vil absorbere de kemikalier, og det vil komme ind i din blodbanen, muligvis forårsage fremtidige sundhedsproblemer!
 8. 8
  Bær scene makeup, hvis du er tilladt. Hvis du er ung, holde det simpelt. Bare en lille sort eyeliner på bunden af ​​dit øje, og mascara vil gøre. Men hvis dine forældre er okay med scene makeup, gå videre og eksperimentere lidt med det. Se YouTube tutorials. Lær hvordan du gør specielle effekter: regnbuens øjne, kat øjne osv.
 9. 9
  Kun få en myspace, twitter, facebook eller en TSK konto konto, hvis dine forældre lader dig. På nogle hjemmesider, ville du nødt til at være 13 +. Tal det igennem med dine forældre / værger og sørg for du er tilladt på webstedet.
 10. 10
  Hav en god scene attitude. Være selvsikker, lad ikke nogen få dig ned. Men ønsker du ikke at blive betyde for nogen enten. Prøv at være så godt som muligt, men lad ikke nogen såre dine følelser. Hvis nogen siger, at du er goth eller emo scene, bare sige, "Etiketter er for suppedåser" eller bare ikke sige noget. Være den modne én.
 11. 11
  Kom op med din egen scene stil. Følg en tendens og tilføje en lille smule af dig selv i det. Vigtigst er det, husk at scene kids er rart, undertiden genert, omsorgsfuld, til tider tilfældige, men de har tillid til. Må ikke give dem et dårligt navn ved at gøre grin med andre. Være original. Det er alt originalitet. Denne side er kun en guide til at hjælpe dig i gang med at være scene. Du behøver ikke at følge alt på denne side. Anvend de ting du ønsker og gøre din scene style dit eget. Vær dig og have det sjovt!

Tips

 • Må ikke bekymre dig så meget om, hvad andre mennesker tænker om dig. Alle disse preppy piger vil sikkert tror du er helt vanvittigt for blot at udtrykke dig selv, eller de kan endda være jaloux på din tillid! Ignorer dem, du er bedre end det.
 • Må ikke stoppe lide ting, fordi de ikke er scene. Se nogle virkelig søde sorte spændt støvler? Ikke særlig scene? Må ikke bekymre dig. Du kan være scene og stadig være dig. Du er scene. Scene er dig.
 • Scenen stil er berygtet for at have meget stramt tøj. Når du køber tøj, huske på, at "tight" betyder ikke "for lille" eller "ubehageligt". Find hvad der rent faktisk passer og gøre det arbejde for dig. Din krop er stadig under udvikling, og du behøver ikke noget prangende eller stram.
 • Du kan male dine negle sorte, eller nogen neon farver. Du kan gøre alle dine negle en farve eller gøre en, en farve, en, anden farve. Vær kreativ. Endnu vigtigere er, være dig selv.
 • Må ikke bekymre dig om at få piercinger, indtil du er ældre. Ikke alene vil de fleste forældre være imod tanken om deres 10-13 år gamle barn med piercinger, men også, i nogle stater, er det ulovligt for en professionel til at gennembore en person under 16 år (selv med forældrenes tilladelse).
 • Må ikke bekymre dig om at være ung, og tror ikke, at du ikke kan være scene på grund af det. Du kan ikke blive en berømt scene queen på en dag.
 • Hvis du kender den "populære" / Mean Girls, der spiste smuk og gøre grin med du får et nyt udseende og virkelig vise dem, at der ikke er de eneste kønne piger i skolen!
 • Kun gå så ekstreme som dine forældre vil tillade og ikke får alt for ekstreme med din scene stil, hvis du ikke føler sig tilpas med det.
 • Når styling dit hår, så husk at drille den og bruge hårspray. Jo større jo bedre!
 • Hvis dine forældre siger nej, de mener det. Må ikke skubbe det, og ikke snige bag deres ryg til at gøre noget. Vent, indtil du er ældre, du har masser af tid til at forpligte sig til denne stil.
 • Gør dit hår store men husk, kan de større jo flere jævnaldrende gøre grin med dig.

Advarsler

 • Må ikke fortælle nogen, du er scene - det er den ene ting posers gøre.
 • Når du har forpligtet sig til scenen stil for så lang tid, kan det være yderst vanskeligt at un-scene selv. Sørg absolut sikker på, at dette er hvad du ønsker at gøre.
 • Grund af at have den scene stil på så ung en alder, vil du blive kaldt en poser mindst én gang. Lad det ikke komme til dig, og lad det stå i vejen for at omfavne din sande lidenskab.
 • Du kan miste venner, som ikke kan lide din stil, men ændrer ikke bare for at behage dem. Hvis de ikke kan acceptere dig for hvem du er / hvad du vil, så chancerne er, at de ikke var din ven i første omgang.
 • Hvis du farver dit hår for meget du kan beskadige den.
 • Forsøg IKKE at klippe dit eget hår. Hvis du laver lagene alt for urolig og korte, og du vil ligne din lillesøster besluttede at hjælpe. Også, da det er lag, vi taler om, vil du blive hængende med en forfærdelig skåret i meget lang tid.
 • Hvis du har scene hår, vil det sandsynligvis blive beskadiget. At hjælpe denne, dyb tilstand dit hår regelmæssigt.
 • Hvis du er tilbøjelige til at komme ind i problemer for at bære makeup i skolen, ikke bære for meget eller ikke bære nogen. Gør det ser naturligt!
 • Websites som Formspring.me, vampirefreaks.com eller stickam.com er typisk beregnet til ældre brugere, fordi de kunne meget nemt være hadefulde, sårende og grafik. Hvis du ikke er gammel nok til at have en konto på en hjemmeside, skal du ikke lyve om din alder bare så du kan lave en.

Ting du behøver

 • Penge nok til at tilbringe en smule på dit look
 • Plastic Smykker
 • Grafiske skjorter
 • Bows
 • Skinny / stramme jeans (du kan få gode danner H & M eller nogen billig butik)
 • iPod eller anden form for musik-afspiller (ekstraudstyr)
 • Mobiltelefon. Motorola backflip det har en musikafspiller som en iPod bare i tilfælde af du ikke ønsker at købe en eller ikke har råd til det.
 • En ven / venner, der forstår dig.
 • Billeder til at sætte på tonsvis af dine personlige emner!
 • ! Musik som Brokencyde, 3OH 3 All Time Low, NeverShoutNever, The Devil Wears Prada, Bring Me The Horizon, Underoath, Family Force 5, Scene Kidz, LMFAO, jeg mit Friends On Fire, Forever The Sickest Kids, Dot Dot Curve: ), Mayday Parade, Secondhand Serenade, Dear Juliet / Chase Coy, Sunset Shootout, Paramore, Skillet og / eller anden scene, musik, som du gerne vil lytte til
 • Musik kategorier, der er OK:
  • Hip-Hop (afhænger)
  • Pop (afhænger også)
  • Acoustic
  • Trance
  • Screamo
  • Crunkcore
  • Punk
  • Rock
  • Death Metal / Metal
  • Techno
  • Alternative
 • Tonsvis af profiler med billeder af dig overalt. (Facebook, Twitter og så videre. Spørg dine forældre, før du sender nogen billeder!)