Wkadk

Hvordan at være scene uden at være en poser

Dette er ikke "hvordan man kan være", men hvordan man passende pull off Scene udseende og attitude uden at fremlægge det stereotype scene etiket. Dette er, hvordan ikke at blive en poser, og hvordan man rent faktisk være unik.

Steps

Hvordan at være scene uden at være en poser. Vælg hvilken type hår du ønsker.
Hvordan at være scene uden at være en poser. Vælg hvilken type hår du ønsker.
 1. 1
  Vælg hvilken type hår du ønsker. Farverig med udvidelser er god og ser scene. Hvis du skriver på Photobucket de fleste af dem er farverige med en god frisure.
 2. 2
  Få dit hår klippe professionelt. Gør hvad du vil med det, men husk på, at for at se "scene" er det bedst at få razored, urolig, korte lag på toppen af ​​dit hår, så du kan drille den, eller spyd det, eller gel det alligevel, du ønsker. Den typiske puffy-top hår er, hvad mange scene piger stræber efter at have. Så hold en temmelig god længde, men tilføjer masser af lag, uanset hvad hver enkelt scene personen derude har.
 3. 3
  Klæde den del! Bær skinny jeans. Hold dem temmelig lang, men sørg for at de ikke er for stramme. Må ikke være bange for at bære skøre, tilfældige, lyse jeans! Få nogle med print på dem! Vær modig! Det samme gælder for T-shirts. Scene børn er kendt for at være tilfældige og højt og for at have en Væsentlige give-a-lort attitude. Tegnefilm og tegn som Hello Kitty er virkelig store i scene verden, men ikke begrænser dig selv.
 4. 4
  Tænk uden for boksen: Bær spaghetti-stropper, tank toppe, lagdelte tees. Hold dem simple op øverst selv. Dens acceptabelt at bære korte shorts! Bare sørg for du føler dig tryg iført them.Be skøre og uventede
 5. 5
  Accessorize! Keep it simple, men hvis din gå til accessorize lad det være bælter, navle ringe, armbånd og søde halskæder!
 6. 6
  Hold dig ren. Pas godt på dit hår og hud og negle. Male dine negle forskellige farver, nogle gange flerfarvede. Igen, lyse og fed, er gode farver til at prøve.
 7. 7
  Gør din makeup ret! Start med en god, ren foundation, der passer til din hud tone.The mere jo bedre. Nogle scene kids ligesom den blege udseende, men ikke gå så langt du ligner en klovn! Bær sort eyeliner, eller andre mærkelige farver på toppen og bunden øjenlåg, men kun gøre linje om 3 mm tykt på toppen, og omkring 2mm tyk på bunden. Dække hjørner af dine øjne, foran og bagpå og slutter med en lille cat-eye. Eyeshadow er fint. Dens også fint at bære to eller flere farver på én gang, og dens cool at tilføje små mønstre er kanten af ​​dig øjne som en lille stjerne eller tre prikker eller noget lignende.
 8. 8
  De siger lip gloss, men hvis du er for rigtige nøgen farvet lip gloss er den bedste, men hvis noget bare chapstick vil gøre
 9. 9
  Kun få en myspace eller facebook, hvis du ikke kommer til at indsætte sig selv overalt som en scene kid, vil du kun se ud som en poser. Hvis du gør, gør ikke kedelig det med dumhed. Keep it simple og personlige. Også, ikke forsøger at hårdt, da dette vil gøre dig virke som en poser. Du kan også prøve thescenekidz.webs.com. Hvis du beslutter at bruge nogle specifikt scene ord (såsom uber, stjernernes, legende, vilde, rawr eller barn, eller tilføje ekstra bogstaver til enderne af ordene ex: kidd) ikke overdrive det og ikke begynde at bruge scene lingo bare ud af det blå.
 10. 10
  Den bedste ting at gøre, er aldrig nogensinde sige højt du er en scene kid, der bare pisser ppl fra.
 11. 11
  Endelig, hvis du følger alle disse trin, vil du ikke være unik, fordi de tusindvis af mennesker, før du også gør dette for at være "unik" den eneste sande måde at være unik, er at være dig selv på enhver mulig måde. Du er den eneste, du derude. Unikke mennesker er bare folk, der ved, hvem de virkelig er. Langt størstedelen af ​​mennesker forsøger at hårdt at være unik, så størstedelen bliver størstedelen. Aldrig glemme dig kan være fantastisk, hvis ikke allerede.

Tips

 • Tøj eller tilbehør med søde og cool tegnefilm er altid et ja. (Dvs. Hello Kitty, Gir, Gloomy Bear, etc.)
 • Bare vær dig selv.
 • Lyse eller vildt mønstrede hættetrøjer er cool også.
 • Bright / neon leggings under rippede jeans eller shorts ser cool og unikt.
 • Scene kids who du kan tage inspiration fra: Katie Skadoske Brookelle Bones, Luke Nugent, Sam Llansing, Chris Dakota, Johnny Rockett, Zui Suicide, Raquel Reed, Sam Skeleton, Alex Roste, Hanna Beth, Audrey Kitching, Jac Vanek, Charlotte Destiny Mel. hates.you. Sez Suiicide, Boxxy etc.
 • Være rart at alle, uanset hvad folk siger, er scene! Det er en stil, ikke en personlighed.

Advarsler

 • IKKE kopiere andre scene kids, fordi hele punkt for at være scene er at være anderledes. Du kan tage dele af andre børn stil, men ændre det og gøre det unikt!
 • Må ikke stjæle ideer fra andre mennesker, se hvad andre mennesker gør, men gøre det anderledes.

Ting du behøver

 • Bright, fed tøj og sko.
 • Make up.
 • Hår
 • En holdning
 • Confidence
 • Nogle penge til makeup