Wkadk

Hvordan at være en kandi kid (piger)

Kandi Kids eller slik ravers er nok den mest elskelige mennesker, du er tilbøjelige til at mødes på et rave. Den "Kandi" refererer til både sukkerholdige behandler disse ravers som til fest på, og smykker, de pryde sig med. Her er en guide til at være en del af de lykkeligste subkultur!

Steps

Hvordan at være en kandi kid (piger). Vedtage Kandi attitude.
Hvordan at være en kandi kid (piger). Vedtage Kandi attitude.
 1. 1
  Vedtage Kandi attitude. Være begejstret (uanset hvor meget dine fødder gør ondt fra at danse hele natten), uddele knus ligesom der ingen i morgen (inden for rimelighedens grænser) og aldrig mister troen på beæret tradition PLUR (R) (Peace, Love, Unity, Respekt, Ansvarlighed ).
 2. 2
  Komme ind EDM og glade hardcore. De er temmelig meget hver Kandi Kid foretrukne form for musik. Dens sjovt, tempofyldt og optimistisk. Det hjælper dig med at få glæde og gør du danser!
 3. 3
  Revidere din garderobe. Candy ravers er berømt for dressing i lyse, punchy, neon farver. Når rablende, så prøv at være praktisk og ikke bunke på tøj, fordi det kommer til at få VARMT. Tutu nederdele er en god mulighed. Theyre søde og give ur ben masser af frihed til at flytte. Cargo bukser (bukser) er en anden rave afgørende, da de store lommer på dem kan holde flasker vand, slik og alt andet du sørge for at snige i. En farvestrålende tee og et par skræddersyede jeans er en fantastisk look. Detaljer tendens til at være fluffy, eller har tilknytning til børnenes karakterer såsom Care Bears eller Hello Kitty.
 4. 4
  Fluffies er fabelagtig og nemme at lave. De er tilgængelige online så godt.
 5. 5
  En fjerboa gør en stor tilbehør.
 6. 6
  Bære rundt en ipod for at komme i "rave" stemning.
 7. 7
  Hamstre sukker. Candy er en afgørende, når rablende og Kandi Kids synes at være konstant hyper. Candy halskæder er store, som de opfylder begge definitioner af raver candy. Lollipops (suckers), er et andet væsentligt.
 8. 8
  KANDI TIME! Gå til en legetøjsbutik eller håndværk butik og købe en børns smykker-making sæt (helst en, der har masser af pony perler i det. Pony perler er et dagligt syn i kandi). Lav så mange elastiske armbånd (catagorized som singler - enkelt streng armbånd, fordobler - en dobbeltstrenget armbånd, phatties - triple strandede armbånd, manchetter - x base, ufo, bur, episk og dem, der display billeder er alle subcatagories i manchetten, osv.) og halskæder som du kan, og læg dem på før gå ud. En stor prioritet for dem er at gøre dem i stand til at lave larm, når du danser. Prøv at tilføje klokker, søde charms, eller legetøj til dem. Sutter er også almindelige, men vær opmærksom på at de betragtes narkoudstyr som de er beregnet til at forhindre tænderne formaling mens x. Ofte er kandi lavet i dag-glo farver, sammen med andre farver for at gøre dem pop (tidl.: baby pink og grøn på marineblå og baby blå.. rød, cyan og gul på sort og hvid.. regnbue på hvidt n glo i mørke... osv.). Vær kreativ og have det sjovt med ur perler.
 9. 9
  Alter din makeup lidt, hvis du ønsker. Prøv at sætte på neon farver og kontrast dem med sort eyeliner.
 10. 10
  Leg med dit hår - Glitter og farve sprays er billige og nemme at arbejde med, plus giver gode resultater, og kommer i mange forskellige farver! Party Pig Superstore har tonsvis af hårspray, Halloween og glød-in-the-dark makeup og det er billigt.
 11. 11
  På rave, give væk dine Kandi armbånd og slik til alle, der er rart for dig, eller handel armbånd med en anden kandi kid - Dette er en af de grundlæggende elementer i at være en Kandi barn. Dette kaldes en Kandi handel. Den nemmeste og mest almindelige måde at gøre det er at interlace fingrene med den anden person, og skub det over din hånd og på deres håndled.
 12. 12
  Nyd atmosfæren, og bo lige kant, hvis du vil. Efter alt, har du slik!

Tips

 • Må ikke bekymre dig om, hvad folk siger. Hvis du er en ægte Kandi Kid du vil lære at ignorere dem og gøre dem til din ven.
  1. PLUR - PLUR er, hvad mange Kandi børn leve efter. Det står for: Peace (IKKE forsøge at starte en kamp eller noget INGEN værdsætter det vil du blive smidt ud...) Love (<3), Unity (Ravers i et område og i virkeligheden på verdensplan udgør et fællesskab) & Respect (respekt dem omkring dig). Nogle gange en ekstra R vil blive tilføjet til Ansvar.
 • Hold dig i form. Det er nemmere at bevæge sig i overfyldte steder, når du er tynd.
 • Hver raver har brug for en rygsæk til at trække alle deres sukker, vand og andre redskaber rundt. Få et dyr rygsæk eller en designet til et barn. De ser søde og gå godt med neon. Tjek Toys-R-Us, de har tonsvis.
  1. Kandi Handel: Præcis hvad det lyder som. En kandi handel bruges til at fejre gamle venskaber, markere nye, og også for at udtrykke beundring for en persons evner på gulvet.
 • Space det ud. Må ikke bare dukke op på arbejde / skole en dag og være iført en crap-load af Kandi og skrige "Lad os gå til et rave, venner!" Bare dukke op med gradvist lysere og fluorescerende tøj og mere og mere Kandi.

Advarsler

 • Når man giver væk din Kandi armbånd, være omhyggelig med ikke at miste nogen, der er af sentimental værdi for dig.
 • Altid, altid, altid har en kammerat til at se din ryg. De fleste mennesker er fint, men vær forsigtig.
 • Kandi børn og scene kids er ikke det samme! Må ikke få dem blandet sammen.
 • Så lykkelig, som du kan være, du ikke gå rundt at tilbyde alle knus. De kan ikke være venlig.
 • IKKE købe dit kandi på plads ligesom Hot Topic - ravers vil vide. Og forsøger at handle, der er en tabt mening og respektløst.
 • Du kan blive gjort nar af eller stirrede på.
 • Hvis du får involveret med narkotika, brug din sunde fornuft. Sørg for at du kender de umiddelbare og langsigtede virkninger, eventuelle risici (herunder ting, der kan ikke være den oprindelige stof), og hvad man skal gøre i tilfælde af en dårlig tur. Sørg også for, du har en ven til at se ud for dig. Nogle mennesker vil blive irriteret og ikke have noget at gøre med en person, der bruger narkotika, men en rigtig ven, eller enhver, der følger den anden R i PLURR, vil sørge for du er sikker.
 • Prøv at holde sig til én farveskema - alt for mange neons alle sammen gøre dig til at ligne du prøver for hårdt at ligne en klubkid.
 • Tjek ecstasydata.org, pillreports.com eller andet pilletests site for oplysninger om, hvad din pille kunne indeholde. En masse piller du køber på gaden i disse dage er forfalsket med andre lægemidler, du måske ikke ønsker at tage. Imidlertid er disse hjemmesider normalt ikke vil have nøjagtig den samme pille du gør, og den eneste reelle måde at vide, hvad du putter i din krop er ved hjælp af en pille test kit, såsom fra eztest.com. Husk: hvis du vælger at gøre narkotika, er du altid tage en risiko!

Ting du behøver

 • Animal rygsæk
 • Kandi
 • Masser og masser af skøre øjenmakeup
 • Klistermærker
 • Candy: ringpops, bubblegum, gummiworms, noget du gerne.
 • Neon neglelak
 • UFO bukser, ladninger eller andre farverige bukser, fluffy nederdele, fluffy benvarmere
 • Bright t-shirts med tegneseriefigurer eller noget, der gør dig glad.
 • En computer er uvurderlig. Du kan forske i musik og dans, kontakt med andre Kandi børn over hele verden, og selv sørge for at handle kandi med folk i andre lande via mail.
 • En ven til at bruge 'buddy-system "med på et rave.
 • Ophold glad: d