Wkadk

Hvordan at være en california girl

Så du ønsker at være en California pige? Der er mere til Californien end bikinier og strande. Er du klar til udfordringen?

Steps

Hvordan at være en california girl. Fyldes op dit eget sind og tænke selvstændigt.
Hvordan at være en california girl. Fyldes op dit eget sind og tænke selvstændigt.
 1. 1
  Find din egen måde. Californien mode spænder fra strand bums til hippier til kontor chic, og alt i mellem. Sigt efter et sofistikeret, men afslappet look. Californien er generelt kendt for en afslappet men sofistikeret stil.
 2. 2
  Nyd den udendørs. Hike, cykel, ski, snowboard, løbe, skate, svømme, og haven. Prøv beachvolley. Surfing er ikke kun for fyre, enten. Ikke alle Californien piger er friluftsmenneske, men hvis du forbinder slank, fit, og tan med Californiens, dette er grunden.
  • være sikker i solen. Solskadet hud og hudkræft ser ikke godt ud på nogen. Brug en hat og solcreme, og drikke vand for at holde dig sikker. Solen får blærer i Californien, så sørg for at bære en visir eller en solhat.
  • Sætter pris på naturen og tage sig tid til at gå ud i det. Californien er ikke alle stranden. Der er bjerge og dale, skove, ørkener, og moser alle med deres egne økosystemer. Tag en tur og sætter pris på dine omgivelser.
 3. 3
  Fyldes op dit eget sind og tænke selvstændigt. Californierne er meget påståelig, og mange af dem, især nær kysten og de større byer, er veluddannede om emner og synspunkter.
 4. 4
  Være aktiv i dit samfund. Du behøver ikke at gå ud at protestere alt som verden slutter, men gør stemmer ved valg, så snart du er gammel nok. Skriv til din lokale avis, melde sig frivilligt til en sag, der interesserer dig, og opfordre dine venner og naboer til at gøre det samme.
 5. 5
  Få en uddannelse. Californien er hjemsted for intellektuelle, tænkere, kunstnere, forfattere og erhvervsfolk af alle slags. Du vil synes mere californisk, hvis du kan relatere med en eller flere af disse grupper.
 6. 6
  Være og imødekommende. Hvis newyorkere har et ry for at være standoffish, californierne er den anden vej rundt. Giv retninger, hvis du bliver spurgt, hjælpe, og. Det er ikke underligt at blive smilede på en fremmed på gaden.
 7. 7
  Være en go-getter. Uanset hvad du vælger at gøre med dit liv, give det din alle. Sigt efter instruktørens stol, eller drømmer om at være CEO dag.
 8. 8
  Bly en miljøvenlig livsstil. alt, hvad du kan,.. Ride din cykel. Cykling er meget populær i Californien, især i områder, som er meget spredt ud. (Husk, at ud af døre del?) Californierne gør bruger en masse tid sidder i trafikken, men enkeltvis, mange tager de muligheder, de har til at skære ned på affald i dets forskellige afskygninger.
 9. 9
  Vær åben for mangfoldighed. Californien er hjemsted for en bred vifte af mennesker, klima, industrier, tidsfordriv, og lokalsamfund. Tag dig tid til at udforske andre kulturer og lære mindst lidt om alt, hvad du kan.
 10. 10
  Udfør. Hvis du ønsker at handle, skrivning, sang, musik, dans, kunst, eller enhver anden kreativ bestræbelse, komme ud og prøve det, og ikke give op på din drøm, selv om det betyder at forfølge det en hobby eller bibeskæftigelse for en tid. Californierne elsker at vise deres ting.

Tips

 • Besøg Californien, hvis du får chancen, og prøv ikke at tilbringe hele tiden på strandene. Californien har også gode byer, nationale og statslige parker og mange andre attraktioner at udforske.
 • Ikke alt her i Californien kredser Hollywood. Som allerede nævnt, er der andre steder i Californien for at besøge, der er endnu bedre end Hollywood.
 • Prøv at læse blogs skrevet af californierne at få mere af en idé om, hvad de konkrete byer eller byer, du planlægger at besøge, er virkelig gerne.
 • Overveje at leve i Californien, i det mindste for en tid. Mange af de mennesker i Californien ikke var født der, så du vil passe ret i.
 • Folk i Californien ikke konstant bruger ordet "fyr" og "lignende". Undgå venligst overusing disse, selvom du har gjort det hele dit liv og lever her. Folk i det nordlige Californien ikke overforbrug adjektivet "helvede-a" en masse. (Fx Det var helvede-en awesome). Det var et helvede af fantastisk

Advarsler

 • Det er okay at sige "som" en masse, men ikke forsøge at handle som en Valley Pige eller overforbrug det.
  • Ikke relevant: ". Så han er ligesom, virkelig, ligesom, cool, og vil, jeg tror jeg måske, ligesom ham"
  • Rimelig: "Så han er ligesom, virkelig cool, og jeg tror, ​​jeg kan lide ham."
  • Bedre endnu: "Han er virkelig cool, og jeg tror, ​​jeg kan lide ham."
 • Hvis du vil besøge området Bay, ikke kalde San Francisco "Frisco", når du er omkring dem, der bor der.
 • Være reel. Ingen kan lide en poser.
 • San Francisco er koldt, ligesom de fleste nordlige Californien strande, især om sommeren. Hvis du kommer, bringe mindst en lys jakke. Det gør sne i Californien, i det mindste i bjergene.