Wkadk

Hvordan til at være mere som en fransk kvinde

Franske kvinder er mærkbart anderledes end europæiske kvinder - både fysisk og i holdning. Hvis du ønsker at have den nåde, stil og transport af vore franske kolleger, holde læsning. Du vil være lummer og stilfuld på ingen tid.

Steps

Hvordan til at være mere som en fransk kvinde. Franske kvinder er normalt feminine.
Hvordan til at være mere som en fransk kvinde. Franske kvinder er normalt feminine.
 1. 1
  Franske kvinder er normalt feminine. Dette betyder ikke, at du altid nødt til at bære en kjole eller en nederdel. Det betyder blot, at du hver dag omfavne din kvindelighed. Sørg for at dit hår er vel-condition og fugtes. Uanset hvilken stil dit hår er i, vil det se fantastisk, fordi det er blødt og skinnende. Sørg negle er rene, pæne og skinnende.
 2. 2
  Gør alt, hvad du kan for at sikre stor hud. Exfoliate mindst to gange om ugen (tre gange på kroppen huden). Fugter. Fugter. Fugter. Prøv at holde makeup til et minimum. Som helhed, franske kvinder ikke ser så konfektionerede og perfekt anlagte som deres europæiske kolleger. De går efter en mere naturlig og sofistikeret skønhed. Prøv foundation, mascara, og en god lip gloss til hverdag.
 3. 3
  Komfort er vigtigt, men europæerne og fransk gøre komfortable på helt forskellige måder. Spring tennissko og sved jakkesæt. I stedet gå efter en komfortabel par skinny sorte bukser og søde par lejligheder. Eller en komfortabel silke eller cashmere kjole. Franske kvinder normalt accessorize med små stykker, der gør store udsagn. En sød silke tørklæde, eller en dejlig broche. etc.
 4. 4
  Være lidt gådefuld. Europæerne har en dårlig vane med at fortælle deres livshistorier til folk de næppe kender. Øvelse lidt tilbageholdenhed. Må ikke være så ivrige efter at lade folk ind i dit liv. Vogt dit personlige liv, som om det er en kronjuvel! Hold tingene privat for kun dine kære og nære venner. En lille mysterium er attraktiv!
 5. 5
  Gå overalt! Din talje og lår vil takke dig en million gange. Det er ikke nødvendigt at svede det ud i et motionscenter hverdag, hvis dit daglige liv omfatter en af ​​de bedste øvelser i verden! Opholder tynd vil ikke være et problem. Også, ikke snack. Tre måltider om dagen, og det er det. Det virker for dem, og det virker for os. Alt, hvad vi skal gøre er at prøve det.
 6. 6
  Den franske kost er forskellig fra den europæiske kost. Den franske har en lille morgenmad, en stor frokost og en lille sen middag. Spis langsomt! De fleste butikker / arbejdspladser lukker i Frankrig i omkring tre timer i løbet af frokost tid, for at tillade alle at have tid til at spise. (Restauranter og caféer er åbne, selvfølgelig)
 7. 7
  Ikke smiler, medmindre du mener det. Den franske kan komme ud som uhøflig, men det er simpelthen deres kultur. En fransk kvinde vil kun smile, når hun virkelig betyder det, og når der er virkelig noget at smile af.
 8. 8
  Altid være høflig. Det er sund fornuft for alle, men den franske er ikke uhøflige eller krævende. De er generelt venlige, velopdragne mennesker. Men du behøver ikke forveksle at være høflig med at være en folk-pleaser. Gør hvad der er rigtigt for dig. Lev dit eget liv og være glad! Lykkelig er sexet!