Wkadk

Hvordan at være engleblid (for piger)

Ønsker du at blive vist angel-lignende og uskyldige, men ikke så angel-lignende folk stirrer på dig? Hvis du vil have balancen mellem normal engel indarbejdet i dit daglige tøj, så dette er for dig.

Steps

Hvordan at være engleblid (for piger). Bær lys, uskyldige farver, ligesom lyserød, baby blå, lavendel, hvid, sølv og guld.
Hvordan at være engleblid (for piger). Bær lys, uskyldige farver, ligesom lyserød, baby blå, lavendel, hvid, sølv og guld.
 1. 1
  Har en smuk, engel-lignende look. Ideelt set, holde dit hår sin naturlige farve, være, at blonde, sort, rød eller brunette. Hvis der er noget, kan blondiner får gyldne eller jordbær blonde striber, hvis de er godt vedligeholdt. Har dit hår længe, ​​og hvis du ønsker, bølget. Som for styling, er nede og fri passer, men elegante fletninger og stilarter arbejde så godt. Hold dit ansigt relativt naturligt udseende. En engel ikke bære lyse rød læbestift og sort øjenskygge! En god makeup regime bør omfatte: Light foundation, lidt støvede blush, fersken, guld eller lys rosa øjenskygge, mascara, og måske en lille smule brun eyeliner (men kun hvis du virkelig god til at gøre tynde linjer). Bo frisk og ren ved at tage et brusebad hver dag, og holde sig i form ved at udøve regelmæssigt og spise naturens bedste fødevarer, såsom frugt og grøntsager.
 2. 2
  Bær lys, uskyldige farver, ligesom lyserød, baby blå, lavendel, hvid, sølv og guld. Sørg alt er velsiddende og ikke prangende eller sexet. Også bære ikke-prangende smykker såsom små sølv og guld halskæder og Lockets, perler og øreringe nitter med en svag gnist. Også, hvis du kan, slid masse hvide og blot et strejf af guld.
 3. 3
  Walk yndefuldt. Engle ikke spankulere! De glider. Tage små yndefulde trin. Dybest set, gå så hvis du har vinger.
 4. 4
  Lov delen. Engle er søde og rare for alle, og aldrig komme i problemer. Perfektion er umuligt, men du kan prøve at være perfekt!
 5. 5
  Være uskyldig. Aldrig sværger, og ikke kalde folk navne. Dette går tilbage til at være søde og rare.
 6. 6
  Være yndefuld og høflig. Handler som du er en prinsesse, men uden narcissisme.

Tips

 • Prøv at gøre noget rart for en anden. Det kan være noget så simpelt som at holde en dør åben for nogen eller hjælpe på en eller anden måde, såsom at sætte en tabel eller at hjælpe en ven / forældre / søskende med en akkord.
 • Vær venlig at folk rundt omkring dig, da der tiltrækker god energi, hvilket er engleagtig.
 • Prøv at ikke forårsage en ballade eller lave en scene, når det ikke er absolut nødvendigt.
 • Engle er ikke vulgært, så huske dit sprog.
 • Smil så ofte som muligt. Ikke for stor et smil, bare en subtil lille en.
 • Vær så yndefuld og delikat som muligt.

Advarsler

 • Folk kan gøre grin med din nye livsstil, men det er bedst at bare ignorere dem.
 • Husk, at engle er ikke meningen at misbruge noget, uanset om det er mennesker, narkotika, alkohol eller andet.