Wkadk

Hvordan til at være sød

Du kan virkelig lide den pige, som har den "girl-next-door 'livsstil. Hår, makeup.... du får point. Hvordan du begynder at blive ligesom hende? Læs mere her!

Steps

Hvordan til at være sød. Have så lidt makeup, hvis nogen.
Hvordan til at være sød. Have så lidt makeup, hvis nogen.
 1. 1
  Få holdning! Alle søde folk er meget rart og venlige over for andre. Det kan betyde, når du ser nogen drop noget eller har problemer du går over og hjælpe.
 2. 2
  Have så lidt makeup, hvis nogen. Søde piger bære meget lidt makeup. En lille lys øjenskygge og lidt lys eyeliner er god, og concealer, hvis du har brug for det. Pale pink eller klar lip gloss er sød og lidt mascara-bare ikke bruge for meget.
 3. 3
  Groom dig selv hver dag. En god grooming rutine hverdagen er ved at tage et brusebad og barbering, børste dine tænder, og anvende bodylotion. Det sidste trin er parfume. Vælg en brugerdefineret duft til dig selv at være dit varemærke.
 4. 4
  Bær pasteller. Vi taler pink, lilla, baby blå, etc.
 5. 5
  Hold dig til flotte farver, intet også voldelig eller noget, der skiller sig ud for meget. Nice farver ville være noget lys, ren og frisk leder. Dejlig outfits-jeans og skjorter, der passer dig, nederdele og tank toppe, den slags ting, leggings er også nice. Par tingene op med et par sko, der passer og gå med tøj, og måske en enkel, almindelig kæde og armbånd. Øreringe kan være lidt lang, hvis du ønsker, men intet, der er for voldsom.
 6. 6
  Dybest set, slid ting, der er ren, ikke afsløre for meget, passer og passer dig, og ikke er for hård. Lyder kompliceret, men det er ikke. Du kan også prøve at bære en rigtig lys og ren top over en langærmet hvid top. Hvis den øverste du iført over det er meget smuk, og giver den "baby dukke" tema, får du den perfekte, søde look. Eksperimentere og lege.
 7. 7
  Afstå fra stutterier, læder og spikes. Ikke mange søde piger bære ting som det! I stedet bære smykker og tilbehør, symbol sødme. For eksempel, cupcakes, ispinde, isvafler, etc.
 8. 8
  personligheden. Ingen bande eller forbandelse eller noget lignende. Flirte er tilladt, men ikke gå over toppen.
 9. 9
  Aldrig forbande eller være uvenlig. Vær søde og venlige, hvis nogen forbandelser eller siger uhensigtsmæssige ting - foregive du ikke forstår eller ikke høre dem.
 10. 10
  Handler som du er uskyldig. Udvikle denne slags attitude.
 11. 11
  Har god hygiejne. Husk altid at være ren: køre en kam gennem håret, holde dine negle snavs-fri og pæne, børste dine tænder og bade / brus. Ved sprøjtning parfume, sørg for at bruge lige nok, men ikke for meget. Overdreven brug af parfume er ikke attraktivt, og ikke forbedre dit hygiejne, trods folketroen. Være ren er vigtigt, at være snusket er ikke sød og absolut ikke lady-like. Aldrig har fedtet hår. Det er grov og meget tarvelige.
 12. 12
  Lad aldrig nogen rod med dig. Hvis nogen er mobning dig i alle spørgsmål, behøver du ikke stille op med det. Det er ulækkert adfærd, og du behøver ikke lade nogen gå hele over dig. Dette er det tid til at frigøre de grimme.
 13. 13
  Har et par mulige kommentarer til at reagere med, hvis nogen er fornærmende dig. Hvis du ikke kan tænke på noget, vil fornærmelser kommer afhængig af personen. Altid være rart at andre mennesker, med mindre du har noget imod dem.
 14. 14
  Må ikke fornærme, sladder eller bagvaskelse. Når det er nødvendigt, stemme dine meninger hensigtsmæssigt og konstruktivt. Dette tilskynder dit publikum til at lytte opmærksomt, når du taler. Men hvis nogen er mobning dig, at du har ret til at fornærme.
 15. 15
  Opbevares i tip-top form. Spis ikke for meget dessert. Det ville være smart at spise fedtfattige (eller fedtfri) fødevarer. Motion dagligt. Men det betyder ikke sulte dig selv. Du behøver ikke at være stick tynde. Så længe du er rask, er du fint!
 16. 16
  Må ikke kram dit ansigt med mad - Tyg din mad og gør ikke nogen lyde eller gulp det ned. Tag ikke store bidder enten - blot normale. Undgå at spise noget, der kunne få rodet og klistret. Læn dig ikke, når du sidder i en stol-tryk ryggen imod det, og tryk på fødderne mod gulvet. Undgå at folde armene også-det giver off en "Get lost" vibe, og kan gøre dig se usikker om, hvem du er, og hvor du står. Prøv ikke at lægge dine hænder i dine lommer for meget heller. Bare øve holde dem ved din side. Det føles akavet, men faktisk ser helt normal.
 17. 17
  Sørg for, at dine ejendele er pæne. Sørg for at navngive og dækker alle dine skole og lærebøger. Prøv bare dække dem med klare kontakt papir det ser meget pænere. Hvis du virkelig gerne mønstret papir, idet du prøve de metalliske udseende dem, der kommer i rød, sølv, blå og guld. Mærk dine ting og se efter dem for at sikre de ikke bliver tabt eller beskadiget. Køb nogle gode blyanter og kuglepenne, fancy pen eller en sød farveblyant. Sørg for at du altid har nok af alt-tiden beder om at låne ting er ikke meget dame som eller sød. Når du køber en skoletaske, gå til lyse og neutrale farver og posh brands-ting, der er god kvalitet. Må ikke købe noget i mørke farver som navy blå eller sort.
 18. 18
  Pas på mere end blot dit udseende. Forældre vil sætte pris på en pige, der bekymrer sig mere om hendes uddannelse og hendes arbejdsmoral end hendes negle. Dette vil afspejle i, hvordan du bliver set af dem i myndighed. Hvem tror du får pause, når hendes lektier er ikke tændt på én dag? Lærerne er hårdere på en pige, der indrømmer at have tilbragt to timer at gøre hendes negle, end den, der normalt er konsekvent.
 19. 19
  Være rart! Søde piger er rart at alle, selv at snob for enden af ​​vejen.
 20. 20
  Kompliment alle, men ikke for meget. Du ønsker ikke at komme ud som uhyggelig. Kompliment mennesker, du normalt ikke ville tale med, det er en god måde at få nye venner

Tips

 • husk sweeetness kommer fra hjertet og ikke ydre fyldes op, så husk skønhed er hud dyb...
 • Altid være virkelig rart at din familie, uanset hvor meget de genere dig. Det er virkelig vigtigt.
 • Bare sige nej til stoffer og andre grimme ting.
 • altid være venlig mod alle og blot følge ur mål for evigt og altid
 • Hvis nogen er for dig, så prøv at holde sig tilbage aggressiv adfærd. Du kan stå op for dig selv, men en masse søde mennesker er alt for mild manerer at få virkelig gal. Lad dem ikke trampe hele dig selv, kan du reagere pænt, men ikke for nice.
 • Være på god fod med alle. Du ved aldrig, hvornår du får brug for det.
 • Må ikke gøre noget for at få dig i problemer. Prøv ikke at bryde alt for mange alvorlige regler, og altid tænke over konsekvenserne af dine handlinger, før du rent faktisk udføre dem. Du ved aldrig, det kan bare gemme dig en unsweet tilbageholdelse.
 • Det er mere om din personlighed end dit tøj valg. Bære sort, hvis du vil - det er dine karaktertræk, der betyder noget.
 • Det er okay at være girly. Bare husk at være dig selv.
 • Har en udstoppet dyr enhjørning eller Hello Kitty. Det er cute.Try at hjælpe folk på hver lejlighed, kan du
 • Hvis du ikke ønsker at bære pastelfarver, behøver du ikke til. Du kan være en goth eller emo, men stadig har en sød personlighed.
 • Få en rigtig sjov hobby. Ballet er blot fabelagtig til dette, det er toppen af ​​søde og uskyldige.

Advarsler

 • Forvent ikke at dette sker natten over. Du er nødt til at arbejde på det, især "ingen forbandelse / bande 'bit. Det er meningen at ske over tid.