Wkadk

Hvordan at være chill

Bliver 'Chill' er som at være cool, men uden nogle af de fornødenheder af at være 'cool'. Chill er meget mere afslappet.

Steps

Hvordan at være chill. Må ikke gøre et stort nummer ud af noget.
Hvordan at være chill. Må ikke gøre et stort nummer ud af noget.
 1. 1
  Må ikke gøre et stort nummer ud af noget. Nogle gange er det svært at være chill, især hvis der sker noget alvorligt [såsom ægteskab, død eller fødsel, ikke haircuts.] Også, ikke gøre et stort nummer ud af andre folks problemer eller nyheder. Hvis nogen har problemer med en lillebror, prøv afspejler personens humør med "Det er cool" eller "Jamen, det er ikke enden af ​​verden," i stedet for spazzing. Altid være der for at tilbyde støtte.
 2. 2
  Være meget behændigt om ting, men stadig betale opmærksomhed. Bliver nonchalant bør ikke forveksles med handler stenet.
 3. 3
  Du behøver ikke en masse venner til at være chill, men jo flere jo bedre!
 4. 4
  Chill mennesker kan lide at, ja, chill. Nedkøling er stort set det samme som at hænge ud, når du er 'nedkøling' dine aktiviteter er som regel meget mere afslappet. For eksempel ville du ikke gå skydiving, når du nedkøling. Prøv også at invitere chill folk til at chill med dig fordi normalt hyper mennesker kan ødelægge chill humør, og så er det ikke nedkøling, er det?
 5. 5
  At være chill betyder virkelig ikke at pleje hvad andre mennesker tænker. Hvis nogen ikke kan lide dine sko, betyder det virkelig noget? Nej Så bare ikke fortælle en person off for ikke at kunne lide den måde, du kjole. Virkelig, det kun betyder noget, hvad du synes om dig selv.
 6. 6
  Må ikke være bange for at handle vanvittigt hver gang i et stykke tid. Nogle gange (især hvis du er yngre) får du en tilfældig udbrud af hyperaktivitet. Forsøg ikke at begrænse det af hensyn til at ville handle chill. Chill mennesker ikke rigtig ligeglad med, hvad folk tror, ​​så det betyder at du kan handle dum tider. Må ikke tvinge dig selv til at handle på en måde, der føles unaturligt. (Dvs. at være en kat, hund eller en livløs genstand)
 7. 7
  Chill mennesker er også kendt for at lytte til god musik, ligesom "chill" musik. Denne chill musik omfatter normalt, hver sang som "lussinger" (sange, der appellerer stærkt til dig). Hvis du skulle se en chill persons iTunes for eksempel, kan du normalt opdage en bred vifte af alle genrer af musik.
 8. 8
  Prøv dit bedste for at holde sig væk fra hverdagens drama. Det er ikke det værd, skal du bare lade folk, der er som at være sådan. Hver gang i et stykke tid, måske nogen kunne forklare en vis form for drama for dig, give dem nogle råd om, hvordan man løser drama. Og give dem flere råd om, hvordan man kan forhindre dette drama sker.
 9. 9
  Må ikke kritisere folk, nogensinde. Det er virkelig repræsenterer en "non-chill" stemning, når du forsøger at ændre en person fra den måde, de er, nogen, du tror, ​​de skal være. Fordi al kritik er din mening, og ikke alle vil være enig, hvilket medfører drama. (Læs afsnittet ovenfor)
 10. 10
  Chill folk lytter til en bred vifte af musik. Men hvis du ønsker at være garanteret en chill stemning hele din dag, så prøv at lytte til reggae musik. Det er virkelig sætter en chill stemning. Hver morgen jeg lytter til reggae kunstnere, og det giver mig en chill humør hele dagen. (Kunstnere som Dio, Black Sabbath, AC / DC og bestemt ikke Blink 182). Jeg har også piske ud min iPod og sætte nogle reggae, når der sker noget slemt, og jeg bliver vred eller frustreret, det virkelig genskaber chill stemning.
 11. 11
  Lav nogle venner! Chill folk nødt til at have en masse venner, så du kan være komfortable omkring nogen. Hvis du går op til en gruppe af personer, du ikke kender, skal du normalt kinda nervøs og genert. Men hvis du var venner med dem alle, kan du tale med dem og være mere rolig og chill omkring dem. De behøver ikke nødvendigvis at være bedste venner. Bare venner. Det er også godt at have nogle af de bedste venner også selv.
 12. 12
  For at opsummere forsøge at være stoisk og nonchalant til uanset hvad der sker omkring dig.

Advarsler

 • Må ikke over gøre det. Bliver 'Too Chill' kan påvirke dine venner, din familie, og endda hvordan du gør i skolen eller på dit job.