Wkadk

Hvordan at være en guldgraver

Gennem en stor del af vor civilisations historie og i forskellige dele af verden, dem med begrænsede muligheder (historisk kvinder) har søgt velhavende partnere, som kan give dem, prioritering økonomisk sikkerhed i forhold til andre faktorer, såsom romantik, kærlighed, ser, og / eller kompatibilitet. Udtrykket "guldgraver" blev populær under den europæiske Gold Rush.
Tiderne har ændret sig, men konceptet er det samme. Hvad enten vi kan lide det eller ej, mange mennesker stadig ønsker (nogle gange ubevidst eller stille) for at finde nogen, der kan være en "forsørger" af forskellige årsager - så de kan blive hjemme for at opdrage børn, fokus på en drøm karriere, der har endnu til at producere pålidelig indkomst, eller blot for materiel komfort. Men bare fordi du søger finansiel præstation og generøsitet i en partner betyder ikke, du ikke kan falde i kærlighed med eller dybt værdsætter denne person for hvem de er. Over tid, vil du komme til at elske, respektere og omsorg for den mand eller kvinde, du har valgt. Efterhånden som flere kvinder bliver økonomisk succes, færre af dem er interesseret i "gold grave", men mandlige "guldgravere" bliver mere almindelige. Hvis du føler, at finansiel sikkerhed er den vigtigste faktor i at vælge en partner til at dele dit liv med, her er, hvordan man griber sagen med sensibilitet og charme.

Steps

Hvordan at være en guldgraver. Tænk på de omkostninger og fordele ved denne fremgangsmåde.
Hvordan at være en guldgraver. Tænk på de omkostninger og fordele ved denne fremgangsmåde.
 1. 1
  Tænk på de omkostninger og fordele ved denne fremgangsmåde. Hvis du forventer, at din partner til at være en udbyder, kan de have unikke forventninger til dig, også. For eksempel kan de ønsker for dig at opdrage deres børn, ser attraktivt på alle tidspunkter, deltage i mange sociale arrangementer, eller være underdanige til deres ønsker. Det er meget muligt, at en person, der giver dig økonomisk kan føle ret til at fortælle dig hvad du skal gøre, hvordan de skal handle, hvordan man klæder, hvordan man taler, og så videre - da de regningen. Velhavende familier er ofte meget vanskeligt at håndtere. Hvis du er helt afhængige af deres indkomst, kan du nødt til at vælge mellem din uafhængighed og dine finansielle stabilitet. Det er noget, du bør være forberedt på, hvis du ønsker at afhænge af nogen for deres rigdom.
  • Også overveje, hvad du vil gøre, hvis de mister deres rigdom. Hvad hvis personen kommer ind i en ulykke? Eller deres lagre styrtdykke? Eller deres forretning mislykkes? Vil du lade dem, fordi de ikke længere kan levere, og det ville være i overensstemmelse med din moral?
 2. 2
  Kig på andre i skolen eller på arbejdet. Bemærk hvilke køber eller gå ud ofte til frokost. Når de køber, de normalt har penge. Sidde ved samme bord som de gør på frokost tidspunkt. Bringe ud af din lille sandwich, i en almindelig papirpose. Vær så lykkelige, som de kan, og de vil opdage, at du virkelig er ikke tilfredse. Når de ser hvor ked du virkelig er, vil de tilbyde at købe dig frokost.
 3. 3
  Fortæl dem, hvor glad de gjorde du, og at du er taknemmelig de købte dig frokost. Være koket, og fortælle dem, sødt, at du vil være glad for at betale for dem næste gang. Sørg for at gøre dette.
 4. 4
  Tal om det faktum, at du elsker og nyder, musicals eller operaer. Fortæl dem om stykket, at dine venner så, men at man ikke kunne se, fordi du troede, at spillet ville komme i vejen for dit arbejde, og hvordan du kan ikke råd til det. De kan snart tilbyde at tage dig, så vær klar til at have en stor stor smil på dit ansigt, som du fortælle dem, du ville elske at gå.
 5. 5
  Undskyld dig selv som du trækker ud af din, vises at være travlt med kontrol beskeder. Husk, at de ikke har dit telefonnummer endnu, så virker det som om du pludselig huskede denne kendsgerning. Spørg dem pænt, hvis de gerne vil have det, så skriv det ned for dem.
 6. 6
  Sørg for at du ikke tager penge med, når du går i biografen. Ræk ikke for kontrollen, når de tager dig Tak dem venligt dog, og holde dem blidt. Smil på dem og gøre dem glade. Tal pænt og dele samtalen. Sommetider taler om penge, når du går ud, vil ødelægge en romantisk tid, især når man spørger hvem vil afhente fanen. Lad dem betale regningen og nyde at blive forkælet.
 7. 7
  Tag dem ud, shopping. Gå rundt og vinduet butik på hver butik. Blive ophidset, når du finder noget du kan lide. Fortæl dem desværre som du ønsker du havde råd til at købe det. Sigh og begynde at gå væk. De kan tilbyde at købe det for dig, men ikke sige "ja" med det samme. Fortæl dem "Jeg kunne ikke lade dig gøre det. Når de insisterer, give efter og tillade dem at købe det. Næste gang du både shoppe, se på endnu dyrere varer.
  Med tiden vil du ikke nødt til at bemærke om dem. Bare se! Snart vil du forstå, at alt, hvad de ønsker at gøre, er at tage sig af dig. Lær at værdsætte dette som et tegn på, at de bekymrer sig om dig og ønsker at gøre dig glad.
 8. 8
  Lære at respektere succes. Hvis du søger en person til en udbyder, vil du nødt til at finde nogen, der nyder at levere, hvilket betyder, at de er stolte af deres arbejde og deres deraf følgende rigdom. Vis den person, hvor meget du sætter pris på deres evner og deres gaver.

Tips

 • Være rart for dem. Må ikke misbruge eller kræve noget fra dem. Være venlig, respektere dem, og tilbyde dem opmuntring, når de ønsker at forkæle dig. Men listigt.

Advarsler

 • Der er mange dokumenterede tilfælde af mænd, bliver rasende, og til tider voldelige efter at indse at de har været brugt til deres finanser. Guldgravning er en fælles "con" anvendes af svindlere at stjæle penge.
 • Sørg for, at de ikke er gift, og sørg for at de ikke har en familie at forsørge. Du ønsker ikke at såre nogen, du bare ønsker at finde dit eget "sukker-daddy 'eller' sukker-momma 'for at gøre jer begge glade.
 • At være en guldgraver anses af mange for at være lav og moralsk berøvet. Er du positiv det er den vej, du ønsker at tage i livet? Du kan opleve, at over tid, du bliver mindre tilfreds med dig selv og materielle elementer. Andre vil dømme dig og kan sætte dig ind i et negativt lys. Vær nøje gennemgå dine muligheder og værdier, før du foretager en sådan beslutning.