Wkadk

Hvordan at gøre dit hår punk

"" Begyndte i slutningen af ​​70'erne som en musikgenre, men snart udvidet til en genkendelig mode, herunder læder jakker, kæder, slidte jeans og skøre hår. Punk hår kan være noget, der går imod mainstream, men her er nogle forslag til at få dig i gang.

Steps

Hvordan at gøre dit hår punk. Overveje at dø dit hår en ny farve.
Hvordan at gøre dit hår punk. Overveje at dø dit hår en ny farve.

Døende dit hår

 1. 1
  Overveje at dø dit hår en ny farve. Punk hår er ofte identificeres ved høje eller unaturlige farver, såsom blå, grøn, rød, pink eller sort, blandt andre. Du absolut ikke behøver at farve dit hår til at gøre det punk og nogle punkere vælger at holde deres hår så usoigneret som muligt og som omfatter undgår hårfarve. Dog kan en ny farve tilføje en anden anti-mainstream facet til din overordnede look.
 2. 2
  Kend ulemper. Farvet hår kan være høj vedligeholdelse. Ud over at trække væk fra indledende farvestof job, du måske nødt til at gøre touch-ups. Endvidere er de fleste farvestrålende farvestoffer er semi-permanent, hvilket betyder, at de i sidste ende vil fade ud efter et vist antal vaske. For at mindske denne effekt, kan du ønsker at investere i en shampoo og balsam specielt sammensat til at beskytte farvet hår, samt at oprette en tidsplan, hvor du kun vaske dit hår en gang eller to gange om ugen.
 3. 3
  Vælg en stylist (ekstraudstyr). Normalt punk stil trives på en gør-det-selv attitude, og dette inkluderer hår nedskæringer og farver. Men hvis dette er din første gang at dø dit hår, kan du overveje at gå til en professionel kolorist på din lokale salon. Når du se, hvordan processen er færdig, vil det være lettere at farve dit hår selv.
 4. 4
  Køb farvestof. Du vil være i stand til at finde en bred vifte af farver på en skønhed levering butik. Hvis der ikke er en tæt på dit hus, kan du prøve at bestille online. Bemærk, at hvis du allerede har brun til sort hår, og du ønsker at farve det en lys farve, skal du bruge blegemiddel først. Køb en blegemiddel kit på samme tid som din farvestof, og blege dit hår først ved at følge anvisningerne. (For at minimere skader på dit hår, et par dage venter efter blegning at tilføje den næste farve.) Mens du bestiller din farvestof, købe en billig farvestof pensel for at gøre processen går hurtigere.
  • Pas på billige farvede farvestoffer. Nogle skønhed levering butikker sælger små aerosol farvestoffer til særlige lejligheder, såsom grøn for St. Patricks dag. Dette kan være en god måde at afprøve din tiltænkte farve, men ikke købe disse produkter til en langsigtet dye - de vasker hurtigt ud og anrette skade på dit hår.
 5. 5
  Saml dine materialer. At farve dit hår, skal du hårfarve, et lille glas eller metal skål, en kam, gummi eller latex handsker, en gammel T-shirt, vaseline og en hånd spejl. Strimler aluminiumsfolie er valgfri, hvis du planlægger at tilføje striber eller højdepunkter.
 6. 6
  Opsæt dit område. Arbejde i badeværelset foran spejlet og samle dine værktøjer på tælleren. Sat på gammel T-shirt, og tør vaseline på din hud i nærheden af ​​din hårgrænse (dette vil holde farvestoffet fra at komme ind på din hud og farvning det.). Fejle på siden af ​​at bruge for meget gelé over alt for lidt. Derefter sætte på din gummihandsker og presse farvestof i skålen.
 7. 7
  Del håret i sektioner. Dette trin er særligt vigtigt, hvis du laver højdepunkter eller striber.
 8. 8
  Børst farvestoffet på dit hår. Dyp farvestof pensel i hårfarve. Snup en del af hår, og starter ved dine rødder, børste farvestof på det strøg, indtil du når til slutningen af ​​håret. Gentag på alle de dele af håret, du ønsker at farve. Tjek dit arbejde med hånden spejl.
  • Hvis du laver striber eller højlys, brug folier. Riv en strimmel af aluminiumfolie, der er lidt bredere end den del af håret, du ønsker at farve. Klip ethvert hår over låsen, så det er af vejen, og træk i håret, så det er på en 90 graders vinkel fra dit hoved. Sæt folie strimler nedenunder, derefter bringe håret ned igen. Børste farvestoffet med håret over folien, derefter folde folien - først i halve, så ved lukning af siderne med små folder. Gentag om nødvendigt. Start striber eller højdepunkter på toppen af ​​dit hoved og arbejde ned og tilbage.
  • Hvis du laver en all-over dye job for første gang, så spørg en ven til at hjælpe dig. Han eller hun kan tjekke for stykker, som du har savnet, og hjælpe dig med at nå bagsiden af ​​dit hoved.
 9. 9
  Lad farvestoffet sidde for mængden af tid angivet på æsken. Dette kan variere fra 20 minutter til en time eller to. Prøv at fejle på siden af ​​at vaske for tidligt - du kan altid tilføje flere farvestof senere, men voksende tilbage enhver hår, du måske steger off vil tage betydeligt længere tid.
 10. 10
  Udvaske farvestof. Stå under et koldt brusebad, indtil vandet er klart. Tørt hår med en gammel håndklæde og lad det lufttørre. Efterfølgende vaske dit hår i vand, der er så koldt, som du kan stå - farvestoffet vil vare længere.
  • Hvis du får farve på din hud,

Skæring dit hår

 1. 1
  Overvej dine muligheder. Du kan klippe dit hår selv, eller du kan besøge en stylist. Derudover kan du modellere din frisure efter en andens stil, eller frihånd det i øjeblikket. Beslut, hvad der virker bedst for dig.
 2. 2
  Indkøb hår skære saks (valgfrit). Saksen hår stylister bruger er skarpere og nemmere at håndtere end almindelige saks. Hvis du foretager en kompliceret frisure, købe et par sakse på din lokale skønhed levering butik.
 3. 3
  Køb en elektrisk barbermaskine (ekstraudstyr). Mange punk frisurer har et barberet del af hovedet. Hvis du planlægger at barbering del af dit hår ud, og du planlægger at fastholde den stil over en lang periode, købe en anstændig elektrisk barbermaskine. Find en indstilling, du kan lide og røre op dit hår hver uge eller to.
  • En elektrisk barbermaskine er også en bekvem måde at trimme fuzzy hals hår, som kan være synlige, når du sætter dit hår i en mohawk. Holde dit hårgrænse ren vil sørge opmærksomheden forbliver på din frisure.
 4. 4
  Trim spaltede spidser, før du rører op hårfarve. Hvis du kommer til at re-do din farve, og du bemærker dine ender ser lidt laset, trim dem. Beskadiget hår vil absorbere mere farvestof og kan være et væsentligt anderledes farve, end du havde tænkt dig.

Styling dit hår

 1. 1
  Go høj eller lav vedligeholdelse. Punk frisurer kan køre farveskala fra omhyggeligt konstruerede liberty pigge til dreadlocks. Vurdere, hvor meget tid du er villig til at investere i at gøre dit hår hver dag, og stil i overensstemmelse hermed. Surf på internettet for nogle stilarter, der kunne interessere dig.
 2. 2
  Vide, hvordan at style en Mohawk. En mohawk er en ikonisk punk stil. Her er hvordan man laver en.
  • Føntørre hår med en pagaj pensel. Hæng dit hoved op og ned, og blast hår med et slag Dyer på høj varme.
  • Anvend fiksativ. Gnid den nødvendige mængde gel, lim, gelatine, hårvoks eller andet fiksativ på hænderne. Med dit hoved stadig på hovedet, lægge dine hænder sammen med dit hår i midten og træk nedad for at skabe spikes.
  • Brug en flad jern. Gå over din mohawk med en tynd flad jern, hoved stadig på hovedet. Bevæg dig i langsomme strøg. Gelen kan syde på varmen, men dit hår vil faktisk ikke brænde, hvis du holder bevægelse fladjern.
  • Anvend hårspray. Køb den stærkest mulige hårspray kan du (tjek flasken for en "hold"-nummer) og bruge det liberalt på din mohawk. For ekstra hold, igen fladjern, derefter sprøjte en sidste gang.

Tips

 • Hvis du plet din hud, mens dø dit hår, bruge nogle bagepulver og vand som en slibende sæbe til at få farvestoffet fra.
 • Holde en masse gel og hårspray på hånden, hvis du rutinemæssigt gør komplicerede frisurer, såsom en mohawk.
 • Hvis du afblege dit hår hvidt, kan du farve det med Jello pulver opløst i varmt vand. Du bliver nødt til blege ud den farve, hvis du ønsker at ændre det.
 • Vælg din hårfarve omtanke. Normalt er den eneste måde at skjule levende farver er at gå med en mørkere farve.
 • For at rense en flad jern, tørres af med sæbevand klud, når strygejernet er afkølet. Pladerne på den flade jern kan plette, men det vil fungere fint. Invester i en ekstra flad jern til at arbejde på farvet hår, især hvis du deler en.
 • Hvis du ønsker at skifte tilbage til en normal farve, er det bedst at besøge en professionel.

Advarsler

 • Permanente farvestoffer kan skade dit hår, sammen med blegning / pre-lynnedslag.
 • Sommetider farven vil køre, når det bliver vådt eller vaskes de første par gange, så bruger mørke farvede håndklæder eller gamle.
 • Vær forberedt på at tørre bruser ned efter at bruge det hvis farven løber for at undgå farvning af bruser / bad.
 • Nogle mennesker er følsomme over for hårfarver og blegemidler. Vær på udkig efter udslæt eller hovedbund irritation.
 • Vær forsigtig, når du bruger en saks eller en flad jern.
 • Nogle mennesker kan opleve en let brændende fornemmelse, især når blegning hår ud. Dette er almindeligt og normalt stopper, når kemikaliet er fjernet.

Ting du behøver

 • Hårfarve
 • Dye børste
 • Kam
 • Vaselin
 • Handsker
 • Røreskål (lille)
 • Aluminiumsfolie (ekstraudstyr)
 • Fixative (hår lim, regelmæssig lim, gelatine, hårgelé)
 • Hairspray
 • Fladjern
 • Hårtørrer