Wkadk

Hvordan man laver en midlertidig tatovering

Hvis du ønsker at eksperimentere med kropskunst uden permanent at ændre din hud, en midlertidig tatovering er vejen at gå. Du kan lave din egen midlertidig tatovering med blot et par husholdningen og elementer fra håndværk butik. Lær tre teknikker til at gøre midlertidige tatoveringer: ved hjælp af en eyeliner blyant, ved hjælp af en stencil, og udskriver en på papir.

Steps

Hvordan man laver en midlertidig tatovering. Tegn design på din hud med eyeliner blyant.
Hvordan man laver en midlertidig tatovering. Tegn design på din hud med eyeliner blyant.

Realiseringen en eyeliner tatovering

 1. 1
  Design tatoveringen. For at gøre en stor tatovering, sætte nogle tanker i sit design, før du anvender det til din hud. Brug en almindelig blyant og papir til at skitsere nogle ideer, holder følgende pejlemærker i tankerne:
  • Din eyeliner tatovering vil se bedst med dristige, enkle streger. Finere linjer og mere komplicerede motiver kan være mere tilbøjelige til at plette og blive uigenkendeligt. Stick med klare former.
  • Beslut hvor stort du ønsker det skal være. En større tatovering kan være mere tilbøjelige til at synes at være håndtegnede, mens en mindre tatovering kan se mere "autentisk". Design din tatovering i henhold til den effekt, du ønsker at opnå.
 2. 2
  Pick ud af eyeliner. Gå til apotek og købe en simpel eyeliner blyant, den type, der skal slibes. Vælge en, der ikke er beregnet til at være skinnende eller fedtet, en blyant, der gør en glat, tør mærker vil gøre en længerevarende plamage-fri tatovering.
  • Jet sort eyeliner gør for en slående midlertidig tatovering, men der er ingen grund til ikke at vælge mere end én farve. Prøv smaragd, lilla og safir til at oprette dit design eller tilføje en lille accent.
  • Undgå flydende eyeliner. Det er mere vanskeligt at holde denne form for eyeliner på plads på dele af kroppen end dine øjenlåg.
  • Øv tegning din design med dit valgte eyeliner blyanter på papir. Får brug for det tryk, du har brug for at øve til at skabe bløde strøg.
 3. 3
  Tegn design på din hud med eyeliner blyant. Tag din tid og sørg for designet anvendes præcis, hvordan du vil have det til at se ud. Hvis du ikke kan lide det, kan du vaske det ud og starte forfra.
  • Du kan tegne din tatovering på nogen del af din krop, men områder uden en masse hår kan være lettere at arbejde med. Sørg for, at huden er ren og tør, når du tegner dit design.
  • Brug en vatpind til at blande farver og skabe skygge.
 4. 4
  Spray design med hårspray. De samme kemikalier, der hjælper holde håret på plads fungere som et tætningsmiddel til tatovering at holde det fra at komme ud for et par timer. Der er ingen grund til helt at suge det, bare give området et let program.
 5. 5
  Vaske det. Denne tatovering vil vare omkring en dag, før det begynder at plette. Det vasker off nemt med varmt sæbevand. Du ønsker måske at fjerne det, før du går i seng for at undgå at få eyeliner på dine plader.

Realiseringen af ​​et stencil tatovering

 1. 1
  Lav en stencil. Du kan oprette professionelt udseende midlertidige tatoveringer ved at lave en stencil, som hjælper dig styre tatovering design snarere end at lægge din tegning færdigheder til at udføre opgaven. Beslut hvad form du vil have din tatovering til at være, tegne det på et kartotekskort, og skåret ud formen ved hjælp af en kniv eller et par lille saks.
  • Enkle, fed figurer er de nemmeste dem til at skabe med denne metode. Prøv diamanter, cirkler og andre geometriske figurer.
  • For en mere detaljeret tatovering, kan du oprette en stencil baseret på en eksisterende billede. Check out [Lav en Graffiti Stencil | Hvordan man laver en Graffiti Stencil] for mere information om denne metode.
 2. 2
  Køb permanente markører. Vælg ét eller flere markør farver til brug med din stencil. Sort er en klassisk mulighed, og kan være den mest sandsynlige til at hjælpe din tatovering pass som en rigtig én. Brug en anden farve kan være lige så sjovt.
  • Permanente markører indeholder kemikalier, der ikke er beregnet til at blive brugt på huden. Kig efter markører, der er mærket som sikkert for denne type brug.
  • Hvis du hellere vil ikke bruge permanente markører, vaskbare markører er også fint. Den tatovering bare ikke vil holde helt så længe.
  • Et andet godt blæk valg stempling blæk, som kommer på våde stempling pads. For at bruge denne type blæk til din tatovering, skal du trykke et stykke vat på stempelpude og bruge den til at tørre blækket over stencil og på huden.
 3. 3
  Påfør tatovering. Placer skabelonen mod den del af din krop, hvor du vil have tatoveringen skal være. Brug den ene hånd til at holde det fast mod huden, så skåret ud figurer liggende fladt. Brug den anden hånd til farve i figurerne med markørerne du valgte. Når du er færdig, skal du løfte stencil væk og lade markøren blækket tørre.
  • Sørg for at du anvender tatovering til ren, tør hud. Barbere håret i området for en mere jævn påføring.
  • Hvis du har problemer med at holde stencil på plads, så prøv at bruge tape til at anbringe det til området. Du kan også prøve at anvende tatovering til en del af din krop med en fladere overflade.
 4. 4
  Fjern tatovering. Når du er færdig sportslige din midlertidige tatovering, kan det vaskes af med varmt sæbevand.

Realiseringen af ​​et papir tatovering

 1. 1
  Køb vandrutschebane papir. Har du nogensinde købt en midlertidig tatovering fra en fjerdedel maskine eller legetøjsforretning? Disse midlertidige tatoveringer er trykt på vandrutschebane papir, et specielt papir foret med lim på den ene side. Den tatovering design er trykt med blæk på limen.
  • Vandrutschebane papir er tilgængelig [eller håndværk butikker.
 2. 2
  Design tatoveringen. Himlen er grænsen, når du bruger vandrutschebane papir, enhver form, farve eller mønster udskriver smukt på papiret, og dukke op tydeligt på din hud. Brug eller et tilsvarende edb-program beregnet til at skabe billeder til at komme op med en tatovering design.
  • Beslut, om du vil have tatoveringen være i sort-hvid eller farve. Hvis du har en farveprinter, kan din design omfatter så mange farver, som du ønsker.
  • Vælg farver, der vil dukke op godt mod din hud.
  • Husk, at når du anvender tatovering, vil billedet blive vendt på din hud. Det betyder, at hvis din tatovering indeholder et ord, det skal vendes i design, eller det vil læse baglæns, når du sætter det på.
 3. 3
  Udskriv tatoveringen. Indfør vandrutschebane papir i handleren i din printer. Kontroller, at papiret er placeret korrekt, så billedet vil blive trykt på limen, ikke mat papir. Klip tatovering med en saks, når du er færdig.
 4. 4
  Påfør tatovering. Placer tatovering blæk nedad på din hud. Dæk den med en fugtig klud eller køkkenrulle. Tryk ned på klud eller køkkenrulle og hold den i 30 sekunder. Fjern klud eller køkkenrulle og skræl tilbage papiret. Afdæmpningen proces medfører limen "glide" fra papiret til din hud.
 5. 5
  Fjern tatovering. Denne type tatovering kan vare en uge eller mere, før det begynder at skalle af. Hvis du ønsker at fjerne det, før det kommer ud på egen hånd, krat det ud med sæbevand og en neglebørste.

Tips

 • Vent til hårspray til at tørre, før du rører designet.

Ting du behøver

Eyeliner tatovering

 • Eyeliner blyant
 • Hairspray

Stencil tatovering

 • Kartotekskort
 • Saks
 • Markør eller stempelpude

Paper tatovering

 • Vandrutschebane papir
 • Printer
 • Saks
 • Fugtig klud