Wkadk

Hvordan til at glemme en person

Behov for at komme videre fra en smertefuld forhold? Her er hvordan man stoppe med at tænke på den person, der brød dit hjerte.

Steps

Hvordan til at glemme en person. Fjern alle påmindelser om denne person.
Hvordan til at glemme en person. Fjern alle påmindelser om denne person.
 1. 1
  Skær kontakt. Du kan ikke glemme en person, hvis du stadig ser ham eller hende hele tiden, eller hele tiden høre om hans eller hendes virksomhed. Overvej disse strategier:
  • Tage skridt til at sikre, at du ikke vil løbe ind i denne person i løbet af din dag-til-dag aktiviteter. Hvis du har tendens til at gå dagligvarer på samme tid, eller tage den samme rute hjem fra arbejde, tweak din tidsplan lidt, så et tilfældigt møde bliver mere usandsynlig.
  • For lige nu, undgå sociale sammenkomster, hvor du ved, at han eller hun vil være til stede. Høfligt forklare værten, at du håber, at arrangementet går godt, og at du opholder sig væk bare fordi du ønsker at undgå en smertefuld møde.
  • Fjern ham eller hende fra din elektroniske liv. Slet hans eller hendes kontaktoplysninger fra din telefon og e-mail-konto, blokere hans eller hendes Facebook-profil, og træffe andre foranstaltninger til at forhindre uønsket kontakt. Hvis det er nødvendigt, skal du ændre din e-mail-adresse.
  • Spørg dine fælles venner til at stoppe opdatere dig på denne persons gerninger. Noget frygteligt interessant kunne være sket, men du behøver ikke at høre om det. Hvis din ven glemmer og ved et uheld nævner denne person til dig, blidt minde ham eller hende om din anmodning, siger noget lignende, "Jeg er ked af, Jane, men det er også bittert for mig at tænke på Bill. Måske kunne vi tale om noget andet sted. "
 2. 2
  Fjern alle påmindelser om denne person. Purge dit liv for noget, der bringer op smertefulde erindringer om denne person. Ikke ser på disse ting hver dag vil hjælpe dig med at komme videre.
  • Hvis du ikke kan holde ud at slippe af visse poster, taske dem op og bede et familiemedlem eller en nær ven, hvis du kan gemme dem i deres hus, væk fra let adgang. Anmode om, at de punkter skal holdes ude af din rækkevidde i mindst 6 måneder.
  • Gå gennem din MP3-afspiller og slette de sange, der minder dig om ham eller hende. Erstat dem med opmuntrende, energiske numre, der tilskynder dig til at være selvsikker og mase.
  • Hvis du har et barn eller et kæledyr med denne person, selvfølgelig kan du ikke bare slippe af med dem. I stedet fokusere på de ting, du har gjort for at give næring til denne væsen og give den et godt liv.
 3. 3
  Stop med at tænke på ham eller hende. Når du har afskåret kontakten og fjernet synlige påmindelser om denne person, bør det være lettere at undgå at tænke på dine smerter. Hvis imidlertid en pludselig tanke gør trænge sig på, stop det i dens spor. Sig "nej" til dig selv eller højt, og straks flytte din opmærksomhed på, hvad der er foran dig. Modstå trangen til at svælge i selvmedlidenhed, og løse, at tænke på ham eller hende på nogen måde er off-grænser.
 4. 4
  Få over noget ønske om hævn. Erkend, at ønsker at tage hævn over nogen (ved at gøre ham eller hende jaloux, ked eller sorry) stadig kvalificerer som at tænke på dem. Du kan ikke komme videre og glemme, hvis du er besat af hævn, så lære at lade det gå.
  • Hvis du tror på en højere magt, karma, eller en form for kosmisk retfærdighed, grunden til, at han eller hun vil få en passende tilbagebetalingstid sidst.
  • Hvis du ikke tror, ​​at en anden vil uddele tilbagebetalingstid på dine vegne, slutte fred med det faktum, at livet ikke er fair. Denne person kan have såret dig uretfærdigt, men det giver dig ikke ret til at handle ud.
  • Husk det gamle George Herbert citat: ". Living godt, er den bedste hævn" Går videre med dit liv og nægter at synke til den anden persons niveau kommunikerer til ham eller hende, at du ikke vil blive påvirket af, hvad der skete, hovedsagelig gør det ubetydelige.
 5. 5
  Hvis du stadig har problemer, der er afsat tid til at udtrykke dine følelser. Hvis du har prøvet alt og stadig ikke kan modstå at tænke ham eller hende, kan du prøve en ny tilgang. Braklægning en begrænset mængde tid (såsom en time eller to) for at sætte sig ned og skrive alle dine følelser omkring, hvad der skete. Når tiden er gået, eller du har kørt ud af ting at sige (alt efter hvad der sker først), skal du lukke dokumentet og lægge det væk et sted. Næste gang du er fristet til at dvæle ved denne person, fortælle dig, "Nej, jeg har allerede givet udtryk for mine følelser om det. Jeg vil ikke spilde tid ved at gøre det igen."
 6. 6
  Find en sund distraktion. Hold dig på rette spor ved at erstatte den tid, du ville have brugt denne person (eller ville have brugt tænker om ham eller hende) med en ny aktivitet. Tag en hobby, du altid har ønsket at prøve, deltage i en intramurale sports liga, eller starte en ny form for motion. Uanset hvad det er, skal det være så interessant og fængslende, at du ikke kan klare at tænke på noget andet, mens du gør det.

Tips

 • Glemmer nogen kan hjælpe dig med at komme videre, men prøv ikke at glemme, hvad du har lært fra forholdet. Ingen tid er spildt, så længe du har lært noget.
 • Forsøg ikke at få dine ting tilbage. Medmindre det er en diamant ring eller noget, der er one-of-a-kind, er du bedre tjent med ikke at kontakte hende til at få det tilbage. Dvd'er, tøj, din ekstra tandbørste... bare lad 'em go. De er kun ejendele. Er det virkelig værd at smerten af ​​at være i hendes tilstedeværelse blot at genvinde et par boxershorts? Må ikke bytte din værdighed for underordnede ejendele.
 • Må ikke tanker om at få "lukket". Skær kontakt nu, og modstå trangen til at ty til theatrics (såsom at sende en langvarig "farvel email"). Bare stop.
 • Gør noget andet end hvad du måske har gjort med dem. Start forgrener sig ud i nye ting.
 • Hæng ud med dine venner. Lad dine venner give dig et reality check på, hvordan din ex var ikke alle, der til at begynde med, og at der er flere fisk i havet.
 • Må ikke være hurtig til at hoppe ind i et nyt forhold med henblik på at glemme sidst. Dette vil altid mislykkes.
 • Det er altid svært at glemme et langsigtet forhold, bare vide, at du fortjener bedre og ingen er perfekt. Forstå, at livet går videre, og det gør folk.

Advarsler

 • Hvis det har været måneder, og du stadig ikke kan stoppe tænke denne person, se en psykolog.
 • Må ikke ty til vold, nogensinde.