Wkadk

Hvordan man kommunikerer med en fyr, efter han afviste dig

Du kunne lide ham, og han talte med dig en hel masse. Så du gav det en chance, tænkte han aldrig ville såre dig. Men du var forkert. Du kan stadig lide ham, og måske stadig ønsker at tale. Det kan være akavet, men hvis du forsøger dette, det skal nok blive godt.

Steps

Hvordan man kommunikerer med en fyr, efter han afviste dig. Vente på det rigtige tidspunkt.
Hvordan man kommunikerer med en fyr, efter han afviste dig. Vente på det rigtige tidspunkt.
 1. 1
  Vente på det rigtige tidspunkt. Vente, indtil han er komfortabel. Det kan tage uger eller måske måneder at samle dit mod, så vente så længe. Når du føler dig okay, kan du gå videre.
 2. 2
  Gør en indsats. Langsomt begynder at sidde tættere på ham i klasser. Stå af ham i linjer. Tal med sine venner. Sørg for at du kaste et blik på ham i klasser. Og hvis han stirrer tilbage, det er en temmelig god chance for at han måske ønsker at snakke. Så gør ham tror, ​​du er ikke bange for at tale med ham. Nu, gå videre.
 3. 3
  Spørg dine venner til at sidde ved dig og snakke med dem som en sindssyg. Det vil fange hans blik. Være sjovt og pleje-fri. Derefter kan du sige noget virkelig ditzy, og ramte det off. Når han ser på din måde, begynde at grine og sige "Nå, det var virkelig dumt!" og han vil sandsynligvis grine. Eller du kan synge en sang han kender. Gør ham synge også.
 4. 4
  Begynde at kigge på ham mere. Tal med ham. Gør en indsats. Handle som han er en af ​​dine venner.
 5. 5
  Vær dig selv! Du kan klæde pænere og alle, men bare huske på, kunne han lide dig for dig mere end du tror!
 6. 6
  Må ikke ser det som en mulighed for at vinde ham over, ser det som en mulighed for at genetablere kommunikationen og / eller venskab.
 7. 7
  Efter noget så hårdt, giv dig selv tid og ham, så du kan slippe af med kejtethed. Når du er klar, bare komme til at kende ham bedre, som en ven. Send ham små beskeder som "hvad sker der?", Og det vil vise ham, at du fyre er cool. Og hvem ved? Måske forsøger at være ven med ham en dag vil gøre ham falde for dig, og se, hvad han gik glip af.
 8. 8
  Når du har startet sms'e ham regelmæssigt, satte kys i slutningen af dine tekster til at vise dig som ham.
 9. 9
  Hvis alt dette ikke virker, så find en anden fyr du har masser til fælles med, måske begynde at bruge tid sammen med ham på pause og frokost.

Tips

 • Han er en person også. Bare behandle ham som du ville en ven.
 • Husk! Være komfortable med ham, men ikke går over bord.
 • Bare være venlig. Til sidst, hvis han giver antydninger af, at han kan lide at være venner med dig, kan du tage det op et skridt.
 • Prøv ikke at vise dig som ham, behandle ham som en af ​​dine veninder!
 • Må ikke være for venlig mod ham, kan han tror, ​​du er underlig.

Advarsler

 • Hvis du er venner med fyr eller blev venner med ham, ikke bringe op afvisningen igen. Det gør kun tingene en smule ubehageligt, og du vil fortryde det. Det bare gør ham til at føle dårlig, at han måtte afvise dig, fordi du ikke var hans type og gør det ud som om du ikke kan give slip på fortiden.
 • Prøv ikke at give ham for meget af din tid. Når nogen afviser dig, er det fordi de ikke er interesseret, og du er nødt til at acceptere det. Det kan gøre ondt en masse, men bare huske på at han er den ene mangler ud, ikke dig.

Ting du behøver

 • Humor
 • Et smil
 • Confidence
 • Yourself
 • Nære venner
 • Evne til at klare følelser