Wkadk

Hvordan man har en sød og perlende personlighed

Ønsker du at være en af ​​de søde piger med søde stil og en boblende personlighed? Din tid er kommet! Læs denne artikel og du vil være en af ​​dem snart!

Steps

Hvordan man har en sød og perlende personlighed. Hæng ud med alle til at tjene masser af cool venner.
Hvordan man har en sød og perlende personlighed. Hæng ud med alle til at tjene masser af cool venner.
 1. 1
  Bær søde tøj. Du kan bære neon farver, eller pasteller og andre boblende, søde farver! Har din egen entydigt søde look med ting, der gør du føler dig sikker inkluderet!
 2. 2
  Accessorize dig selv! Bær søde armbånd og øreringe og bære rundt på en stilfuld pung, der går med dit outfit. Pashminas er virkelig søde også! Find nogle tilbehør, der virkelig supplerer dit outfit, men ikke gå overbord med masser af tilbehør.
 3. 3
  Hæng ud med alle til at tjene masser af cool venner. Må ikke blive betyder, eller være irriterende. Du kan være venner med alle, du ønsker, og selv om nogen er ikke din ven, være rart. er gratis, så giver det ud!
 4. 4
  Giv dig selv en sød frisure. Du kan få dit hår klippe kort og venstre ned, eller du kan bære dit hår op i cute, lave rottehaler med en dejlig hår klippet. Husk, hår også matcher med outfits, så prøv at arrangere dit hår til at se godt ud med dit outfit.
 5. 5
  Må ikke forbande! Det gør du kommer ud som en uhøflig person! Sig ord som "Åh Poo!" hvis det er nødvendigt.
 6. 6
  En glad pige er en attraktiv pige! Når alle de ovennævnte kommer sammen, så husk at smile er næsten aldrig uhensigtsmæssig. Du ved ikke, hvor meget en god gerning kan lysere ved blot én ægte smil. Prøv at bære rundt på en åndedrag mynte eller gummi, når du kan, hvis du ikke kan børste dine tænder. At tale med nogen virkelig rart er betydeligt mindre en stor oplevelse, hvis der er hest ånde involveret med begge parter. Hvis du ønsker at forsigtigt foreslå en mynte, ikke bare gå op til den person, giv dem en super-stærk mynte og orlov. Tilbyd en til så mange mennesker som du kan, fordi det er fuldstændig-pinligt at være den eneste tilbudt en mynte eller gummi. (Bringe pastiller / tyggegummi et par gange om ugen, så længe de ikke begynder forventer du at bringe det, er altid en flot gestus, og det meget værdsat af alle).

Tips

 • Vær dig selv. Må ikke være en anden. Alle andre er allerede taget!
 • At være boblende kan få dig flere venner, når de ser du er altid glad og udadvendt, vil de ønsker at tilbringe tid sammen med dig.
 • Må ikke gå i skole / arbejde med en gnaven ansigt. Det er uinteressant, og ingen ønsker at tale med dig.

Advarsler

 • Nogle mennesker kan hade dig, fordi du er optimistisk og stilfulde, men ikke bekymre dig om det, bare undgå dem! Hvis de ikke kan lide dig, hvorfor det noget?
 • Prøv aldrig at sladder, det bare kommer tilbage for at såre dig i sidste ende.
 • Må ikke over gøre det, vil folk begynde at tænke du er irriterende, hvis du gør.