Wkadk

Hvordan at få nogen til at dumpe dig

Når du føler, at den person, du er dating ikke interesserer dig mere, er det tid til at afslutte forholdet. Du ved, du skal dumpe hende, men du kan bare ikke synes at gøre det. Løsningen ville være for dig at få hende til at dumpe dig!

Steps

Hvordan at få nogen til at dumpe dig. Kjole og handle helt anderledes end hvem du virkelig er.
Hvordan at få nogen til at dumpe dig. Kjole og handle helt anderledes end hvem du virkelig er.

Den afstumpede / jerk rute

 1. 1
  Være rethaverisk! Forlange at vide, hvem han / hun går ud med, når de ikke er sammen med dig. Gør ham / hende lægge deres mobile højttaler, så du kan høre præcis, hvad der foregår i samtalen. Få elendige og beskylder ham / hende for at flirte med andre, hvis de taler til andre.
 2. 2
  Kjole og handle helt anderledes end hvem du virkelig er. For eksempel, hvis du er virkelig optimistisk og kjole med din egen stil kjole alle preppy og være virkelig uhøfligt og og skadelige. Hvis du er mere støjsvage, slid masser af lilla og orange, og taler virkelig højt over andre.
 3. 3
  Handle som en gris! Glem alt om manerer! Når de inviterer dig ud at spise, spise messily, spytte din mad hele bordet, spise med fingrene og tale med munden fuld.
 4. 4
  Prøv at være virkelig irriterende og aldrig lade ham / hende gøre noget. Lad dem ikke gå ud med sine venner, og hvis han gør, ikke tale til ham / hende i dagevis, nægter hans / hendes opkald og låse døren, når han / hun kommer rundt!
 5. 5
  Kig på andre fyre / piger i deres tilstedeværelse. Vær sikker på at dreje hovedet for at beundre en rigtig varm fyr / pige. Tal om tidligere relationer og hvordan du ønsker du ikke ville have ødelagt en "god ting" med en tidligere elsker.
 6. 6
  Skamløst flirte med andre fyre / piger, når han ser, ikke engang mærke din kæreste er der.

Den wussy rute

 1. 1
  Begynd at bruge masser af tid sammen med ham / hende og lod hende vide, de har vundet dig over for godt!
 2. 2
  Lad ham / hende vide, at de let kan få fat i dig når som helst, giv ham / hende alle dine numre og e-mail-adresse, og fortælle dem, du ikke ønsker at gå glip af hans / hendes opfordring til noget!
 3. 3
  Kald ham / hende mindst en gang om dagen, og sige, at du savner dem, og kan ikke vente med at mødes med ham / hende.
 4. 4
  Køb hende blomster (ikke dyre) og små gaver, og når at give det til hende, handle ægte og sige "Jeg kan ikke tro, hvor heldig jeg er at være sammen med en som dig." Dette er kritisk! Brug nøjagtigt disse ord.
 5. 5
  Hvis hun ønsker at gå et sted for sig selv, beder hende til at tage dig sammen, fortæl hende at du ikke ønsker at gå glip af tid med hende (du får min drivgarn).
 6. 6
  Hvis to af du går ud, skal du altid spørge hende, hvor hun ønsker at gå (de fleste kvinder hader at beslutte). Fortæl hende meget sødt "Vi kan gøre, hvad du vil gøre." Hold nagende indtil hun endelig kommer op med en destination / aktivitet.
 7. 7
  Giv hende en massage uden at hun beder om det og fortælle hende "Jeg vil beholde min pige glad". Mød op på hendes arbejdsplads og tage hende på en overraskelse frokost dato. (Undtagen det ikke er en overraskelse, fordi du gør det for ofte!) - Får den idé? Ideen er at du får hende condition at forvente, specielle ting let - uden at give noget tilbage til gengæld.
 8. 8
  Hvis du har sex, spørge hende "var jeg god nok?". Dette vil være det sidste søm i kisten. Hun vil have mistet al tiltrækning til dig og vil bryde op med dig.
 9. 9
  Sørg for at du siger (virker samtidig utrolig skuffet) "godt, kan vi stadig være venner - Jeg synes, du er en stor person - Det bliver hårdt, men jeg vil hellere være en ven end ikke have dig i mit liv på alle "- Denne lille linje er en vinder. Hun vil gøre dig til en ven, og på denne måde, har du stadig adgang til hendes ressourcer og social cirkel! Måde at gå - du er en fri mand! Nu glemmer alt, hvad du gjorde i wussy rute og gå finde dig selv en kvinde, der intriger dig.

Den "forsvinder handling 'rute

Det er virkelig mener, men det er også meget effektiv. Det kan også have en alvorligt negativ effekt din dating liv for et stykke tid efter (og i nogle det kan komme tilbage for at hjemsøge dig måneder eller endda år senere), så brug kun med stor forsigtighed. Brug kun hvis du er i en rigtig dårlig situation, har ikke noget imod et par rykvise telefonbeskeder, og der er ingen realistisk måde at redde venskabet efter at bryde op.

 1. 1
  Glip af et par af hendes opkald. Lige nok til at få hende virkelig ærgrede. For rethaverisk piger, kan dette være så lidt som mangler en samtale. For piger med mere selvværd, kan det tage op til syv, eller de kan simpelthen stoppe ringer helt. Mission fuldført. Dit mål er (a) at få hende til at hænge op på dig (b) ringe til dig nogle uhensigtsmæssige og sårende navne som 'a-hullers', 'd-taske', osv. (hun vil sandsynligvis kalde dig det Ucensureret udgave af disse), eller (c) holde op med at kalde dig helt.
 2. 2
  Hvis hun går med (c), tillykke. Mission fuldført.
 3. 3
  Hvis hun går med (a) eller (b), efter opkaldet slutter, simpelthen aldrig besvare telefonen igen. Du kan blive kaldt tilbage to eller tre gange. Du kan have til at blokere hendes celle telefonnummer, og du kan endda nødt til at blokere andre telefoner hun forsøger at ringe til dig fra når hun har regnet ud, du har blokeret hende.
 4. 4
  Teknisk hvis du går denne vej, er du faktisk dumping hende, men hun vil fortælle alle hendes venner, at hun dumpede dig, og sandsynligvis snakke noget smack om dig bag din ryg. Så det er virkelig den samme forskel, som at få dumpet. Og hvis hun var uforskammet eller stødende for dig, bør din samvittighed være klar alligevel.

Tips

 • Altid huske, at du har at gøre med læserens hjerte og at et hjerte er meget skrøbelig. I stedet for snyd på hende (som kan give dig en rigtig dårlig omdømme) bare prøve at fortælle hende: "Jeg kan ikke se vores forhold går videre" og / eller "Jeg er ikke lykkelig i vores forhold." Det er meget bedre end snyd eller ligne en gris.
 • Den bedste rute er altid at bryde op med hende først. Hvis du ikke kan lide hende, så slå op med hende! Der er ingen grund spille spil med hende. Det viser kun, hvad en elendig person du er. Der er altid mulighed for, at hun forsøger at finde en måde at få dig til at dumpe hende...
 • Hun kunne være en potentiel kilde til at opfylde dine fremtidige kæreste (r) - det er derfor, du har brugt wussy rute for at komme ind i en LJBF zone (Lad os bare være venner) - du vil blive dating hendes venner på ingen tid efter hun har gjort dig en "ven". Hendes venner vil holde undrende, hvorfor hun give slip på dig!
 • Mand op og fortælle hende, at du ikke tror det kan fungere til hendes ansigt. Hvis du ikke kan gøre det derefter langsomt begynde at ignorere hende.

Advarsler

 • Tag wussy rute, når du er dating en kvinde med højt selvværd. Hvis din nuværende kæreste er en usikker, trængende, clingy person tager wussy rute er selvmorderisk, som hun vil synes hun har fundet sin soulmate endeligt og tilbyde op et ægteskab date! Dårlig aftale! Så brug din anden hjerne gutter, det er nær dit hoved.
 • Pas på, hvis du bruger den "Forsvinder" rute, som hun vil tale trash om dig til sine venner. Dette er kun et potentielt problem, hvis du har fælles venner, især hvis hun vidste dem først. Brug denne rute kun med stor forsigtighed. Der kan være slør. Du kan også nødt til at få nogle af dine telefonnumre ændres, park under overvågningskameraer for et stykke tid, eller endda flytte til en anden del af landet, afhængigt af hvor hævngerrig hun er.
 • Må ikke bekymre dig om hendes følelser, hvis du er i en rigtig dårlig situation. Det er mere vigtigt, at du bekymre dig om din sikkerhed og tilregnelighed end hendes følelser.