Wkadk

Sådan får du din betydelige andre til at stoppe iført grimme tøj

Det kan være overfladisk, men du hader den måde din partner kjoler. Her er nogle måder at tilskynde til udviklingen af ​​hans eller hendes garderobe.

Steps

Sådan får du din betydelige andre til at stoppe iført grimme tøj. Købe dem tøj, du tror vil se bedre på dem.
Sådan får du din betydelige andre til at stoppe iført grimme tøj. Købe dem tøj, du tror vil se bedre på dem.

Hvis de ikke bekymrer sig om deres tøj

 1. 1
  Købe dem tøj, du tror vil se bedre på dem. Må ikke bringe dem shopping med dig, hvis de hader shopping. Du behøver ikke at bryde banken enten, og du kan shoppe på. Bare holde tags på og få dem prøve tøj på derhjemme, men ikke nag. Hvis de ikke kan lide det, returnere den. Få en fornemmelse for, hvad tøj du begge kan lide dem (eller i det mindste du kan tåle).
 2. 2
  Fjerne kilden. Folk, der ikke bekymrer sig om, hvordan de klæder en tendens til at arve tøj fra andre mennesker, normalt er en relativ. Spørg den pågældende person, taktfuldt, hvis de kunne donere deres tøj til en velgørende organisation i stedet. Forklar, at din partner har en masse tøj nu, og du ikke vil have tøj til at gå til spilde ubrugt.
 3. 3
  Adresse din Styrmandens usikkerhed. Mange mennesker kjole til at dække op dele af deres krop, de er flov over, og i den proces vælger tacky og dårligt montering tøj. Mind din partner, at du kan lide dem bare den måde, de er, og hvis problemet er deres vægt, tilskynde dem til, så de tager mere stolthed i deres udseende. Hvis din partner ikke er overvægtig, og deres vægt er ikke en trussel mod deres generelle sundhed, sørg for at det er klart for dem, at deres kropsstørrelse / type er attraktiv for dig. Hvis det ikke er attraktivt for dig, kan du overveje, om ikke du er et godt match for hinanden i første omgang.
 4. 4
  Ros din partner, når de er iført pænt tøj. En lille ekstra hengivenhed vil ikke såre enten.
 5. 5
  Slippe af med deres gamle tøj, lidt efter lidt. Andre end et par klæder de er virkelig knyttet til, satte den grimme tøj i en kasse og guffe den kasse væk. Hvis du har givet dem nok nye klæder, de vil ikke engang mærke (hvis du gør det gradvist). Til sidst, når du flytter eller gøre nogle foråret rengøring, vil de opdage boksen og spekulerer på, hvorfor de nogensinde havde sådanne hæslige tøj. Det er et godt tidspunkt at foreslå at give tøjet til velgørenhed.

Hvis de elsker deres tøj

 1. 1
  Accepter din kammerat er. Hvis de stædigt klynger sig til deres tøj valg, kan du finde en måde at respektere det? Efter alt, hvis det var, hvordan de klædte da du fik sammen kan det egentlig ikke være så slemt.
 2. 2
  Tal om fantasier. Måske kan du ikke få din partner til at klæde forskelligt hele tiden, men der er intet galt med at spille dress-up, især hvis det gøres på en sjov og intim måde. Kostumer er ikke kun til Halloween! Selv om det er bare i soveværelset, kan de nyde fuske i en anden stil, så meget, at de bevarer nogle elementer fra det.
 3. 3
  Bestikke dem. Tilbyd at gøre noget, de har haft lyst dig at gøre, hvis de bærer en bestemt outfit for en hel dag. Som i det forrige trin, kan de opdage, at bandagen anderledes er ikke så slemt - og så kan du, hvis de beder dig at bære noget, du ikke specielt glad for at bære!

Tips

 • Være følsomme. Du skal være opmærksom på, at din betydelige andre kan have en stærk 'selvbillede', og må kun føler sig trygge med visse stilarter tøj. Forsøg ikke at tvinge dem til at bære noget, der er ikke behageligt, eller at de ikke kan lide. Hvis du kan arbejde inden for disse grænser for at finde noget, at du både kan lide, så gør det.
 • Ros dem, når de bære noget, du tror, ​​de ser godt i. Hvis de kender du en bestemt påklædning, kan de bære det oftere, og begynde at lede efter ting, der er ens.

Advarsler

 • De er bare tøj. Må ikke blive for bøjet ud af form over dette spørgsmål.
 • Din betydelige andre kan fortolke din adfærd som kontrollerende... og måske er det! Se Sådan finder du ud af, hvad der gør en kontrollerende person,.
 • Se ovenfor vil nogle betydningsfulde andre ser din tyveri af deres gamle tøj forræderi som kan resultere i opsigelse af dit forhold.