Wkadk

Sådan overgangen fra en kvinde til en mandlig (transseksuelle)

Denne artikel er en generel vejledning for folk, der er blevet tildelt som kvindelig ved fødslen, men identificerer sig selv som mand. Du behøver ikke at gøre alle de followings af phyiscally overgang. Du er perfekt tilladt at stoppe på uanset tidspunkt du er komfortabel med, det er den vigtigste del af, hvorfor du ville fysisk overgang. Du kan altid komme videre længere, hvis du senere beslutter, at du ønsker det, men det meste af den tid, du kan ikke gå tilbage.

Steps

Sådan overgangen fra en kvinde til en mandlig (transseksuelle). Passere som en dreng.
Sådan overgangen fra en kvinde til en mandlig (transseksuelle). Passere som en dreng.
 1. 1
  Accepter dig selv. Den første store del af din overgang vil acceptere, hvem du er. Det er noget, du måske har kendt hele dit liv, eller måske har for nylig indset / affinde sig med. Tag masser af tid til at tænke over alt, gøre nogle forskning, har en god græde, uanset hvad du har brug for. Vid, at du ikke er alene-der er mange mennesker, der er transseksuel (også kendt som kønsdysfori).
  • Prøv at finde en støtte grupper i dit område, så du kan møde andre mennesker som dig, høre deres historier, samle flere oplysninger, og affinde sig med dig selv.
  • Prøv at regne ud, hvad du ønsker. Nogle mennesker, der er transseksuel er helt tilfredse med blot at krydse kjole og lever enten ligne eller at blive omtalt som deres korrekte køn. Andre gå længere og få hormonbehandling og kirurgi. Husk, at du ikke behøver at foretage nogen valg lige væk, i virkeligheden er det kommer til at blive en lang vej foran dig. En masse mennesker bliver frustreret over, hvor langsomt det kan gå.
 2. 2
  Kom ud. Der er ingen "rigtige" tid til at komme ud til folk som transseksuel, og det behøver ikke nødvendigvis at gå på andenpladsen i din overgang trin. Men det er en meget vigtig og omhyggelig ting du bliver nødt til at gøre. Dette vil være en meget lang proces for dig og en hård vej at gå ned, du vil få brug for en støtteordning på plads, og folk, der er der for dig. Især din familie. Pas på ikke at haste din familie og venner til at se dig som mandlige-de har kendt dig i lang tid, som kvindelig, og det kommer til at være for hård ved dem.
  • Det er nok bedst at fortælle enten en rigtig nær ven eller dine forældre først (især dine forældre, hvis du bor sammen med dem). Breve er perfekt egnet hvis du ikke er god til at tale eller ikke ved, hvad jeg skal sige. Være blid og ikke haste dem. Lad dem tænke over det og forsøge ikke at blive fornærmet, hvis de har brug for at gå væk, græde, eller noget uventet. Selv hvis de lange ud, så husk at du har været der beskæftiger sig med dette, og tænker dette i lang tid, kan dette let være første gang, de hører den.
  • Du kan teste din families holdning om emnet ved at tale om en FTM i nyhederne. Kig efter en interessant historie som "den gravide mand" og få en familie diskussion igang. Find ud af hvordan de reagerer på ham, før de kom ud til dem om, hvem du er, især hvis du er under myndighedsalderen. I nogle familier kan der være risiko for fysisk vold. Må ikke komme ud, medmindre du føler det er fysisk sikkert og har en "worst case" valgmulighed åben, hvis situationen bliver voldelige.
  • De fleste mennesker vil have en masse spørgsmål (især familie). Være vidende. Vide, hvad du skal gøre næste og kender nogle af de muligheder for den vej, du overvejer. Vær tålmodig med deres spørgsmål og ikke drille dem for åbenlyse ting, de siger.
  • Der er støttegrupper for familie og partnere transseksuelle mennesker, hvis det er noget, de er interesseret i. Du kunne også tage dem til dine møder, hvis du går til nogen.
  • Transgender og homoseksuelle ofte bliver forvirret eller sammenflettede og kan forårsage forvirring, når du kommer ud. Husk, at transseksuelle refererer til en persons kønsidentitet-transseksuelle mennesker kan være homoseksuelle, heteroseksuelle, bi, eller noget andet. Forvirringen formentlig kommer ind på, hvordan man "mærke" en transperson under overgang. Så som et FTM, føler dig som en mandlig, der betyder, at du skal være "mærket" gay hvis du kan lide fyre og lige, hvis du kan lide piger, og bi, hvis du kan lide begge dele. Denne forvirring kan også komme fra den store mængde af homoseksuelle drag queens.
 3. 3
  Passere som en dreng. Hvis du ikke gør dette i forvejen, vil du ønsker at begynde at klæde og handler som en mandlig, der passer til, hvordan du føler indeni.
  • Vær forsigtig med, hvordan du går om dette. En meget pludseligt skift derhjemme, før du kommer ud, kan overraske dine forældre og føre til spændinger eller andre ubehagelige samtaler. At gøre dette i skolen, især elementære eller midt skole eller arbejde kunne skabe en masse problemer med klassekammerater. Du ønsker måske at begrænse "passerer" til hjemmet ved første eller offentlige steder, hvor du er usandsynligt at se folk, du kender.
  • Du er velkommen til at uddanne dine klassekammerater eller kolleger om at være transseksuelle at gøre dig mere komfortabel på skole eller arbejde med dit nye look. Igen bare være forsigtig, desværre ikke alle i denne verden er som at acceptere, som de burde være. Tag dette langsomt.
 4. 4
  Find en terapeut. Dette er vigtigt af to grunde. Man kan leve et liv, hvor du føler dig fanget inde i forkerte krop har en masse skadelige virkninger på dit sind. Transkønnede individer er stærkt forbundet med depression og selvmord. Du ønsker måske nogen at snakke med bare for at hjælpe med disse problemer og følelser. To, før du kan komme videre længere, du har brug for en psykolog for at bekræfte, at du er i virkeligheden transseksuel og derfra kan de henvise dig til en endokrinolog for hormoner og kirurger for de forskellige operationer. Kirurg (legitime dem mindst) vil ikke udføre operationer uden psykologens note og hormoner kan kun sikkert fået den samme måde.
  • Det er bedst at finde nogen, der har specialiseret sig i transseksuelle problemer. Hvis du har svært ved at finde en, så prøv at gå til en anden til at snakke noget og se om de kan hjælpe dig med at finde en specialist.
  • Overgang er en meget alvorlig liv skridt, og både du og din psykolog bør ikke haste ind i denne beslutning. Det bør tage psykologen et par sessioner med dig at gøre en bekræftet diagnose og derfra kan de fortsætte med at arbejde sammen med dig igennem skifter processen.
 5. 5
  Lav en plan. Der er en masse trin at overveje, mellem hormoner, operationer, der kommer helt ud til alle, du arbejder / live / interagere med, så har en grundlæggende rettesnor kan være virkelig nyttige. Det kan sætte alting i perspektiv, at holde dig på sporet, og giver dig en måde at budgettet dine penge (som vil være en stor en, overvejer du næppe få penge fra forsikring for alt).
  • Prøv at være realistisk. Så meget som du vil ønsker at have alt dette gjort i et år, det er virkelig ikke så simpelt. At gå hele vejen til genital kirurgi, ville et realistisk mål være mere som fem år. Dette giver dig tid til at tilpasse hvert skridt, og det giver også din familie, venner og kollegaer tid til at tilpasse sig. Din terapeut kan også have en masse at sige i hvor hurtigt du vil være klar til hvert trin, nogle kræver også dig til at leve på fuld tid som en mandlig for et år eller så, før du tager visse skridt.
  • Din terapeut vil være den bedste person til at bede om hjælp kommer op med en arbejdsplan. De kender de omtrentlige tidsperioder til at vente mellem trin og de vil sandsynligvis have en god idé om, hvad der er realistisk baseret på tidligere erfaringer med andre patienter.
 6. 6
  Start hormonbehandling (ekstraudstyr). Ikke alle transmen vælger at starte hormonerstatningsterapi (eller HRT) af mange årsager, men det er noget at overveje. FTM os få en masse held, når det kommer til hormoner, som det virkelig ændrer kroppen, i modsætning til østrogen for MTF er. Testosteron gør din krop ser ud og føles mere maskulin efter:
  • justere fedtfordeling forårsager fedt at bevæge sig væk fra dine hofter, røv, lår og (lidt) bryst, og flytte det på din mave.
  • øge muskel definition, udvide skuldrene, og fortykkelse hænder og fødder lidt (gøre dem større).
   • Den øgede muskel definition og fedt bevægelse normalt firkanter ud i ansigtet.
   • Fyre er i stand til at tabe fedt hurtigere, fordi de kan få muskler let (som brænder en masse fedt), og derfor bør du være i stand til at tabe nogle af denne mave fedt.
   • De fleste FTM rapport føler en meget stærkere snart efter foregår testosteron.
  • forårsager øget hårvækst samt ansigtet hårvækst.
  • uddybe din stemme og måske nogle adamsæble vækst.
  • fortykkelse din hud og gør dig mere tolerant over for kulde.
  • ændre din krop lugt og du normalt sveder mere i varme.
  • Testosteron kan forårsage en lille mængde af vækst, men det er usandsynligt, vil det formentlig kun ske, hvis du ikke er færdig med puberteten og stadig have en vis vækst tilbage i din krop.
  • Testosteron også stopper din perioder inden for 3 måneder.
  • Din sexlyst vil sandsynligvis stige, da vil din appetit.
  • Din klitoris vil også begynde at vokse. Klitoris og penis starter fra de samme celler og T udløser udvidelsen. Normalt vokser bliver 2-5cm (ca. 1-2 inches).
   • Dette er vigtigt for Metoidioplasty (bund kirurgi), der benytter den udvidede klitoris at danne penis.
  • Det er primært en anden pubertet, hvilket betyder, at du kan udvikle akne eller har mere fedtet hud for en tid.
  • Der er ingen nøjagtige tidsramme for noget af dette, men din menstruationscyklus bør absolut ophøre inden for 6 måneder. Din stemme vil sandsynligvis være på sit dybeste omkring 6 måneder til et år, det er det samme for klitoris vækst.
  • De fleste starter ved at tage T via injektioner, men kan skifte til piller eller patches. Afhængig af din dosis og metode, afhænger omkostningerne.
  • Bare så du ved, nogle FTM har valgt at have top operation før start T. Dette kan skyldes fortsætte med at have bryster, når du begynde at kigge mere som en mandlig kunne være akavet eller pinligt. Det kunne også være, at dine bryster er den mest ubehagelige del af din krop for dig og T kan vente lidt. Den lejlighed, drej nogle operationer ud bedre, før T skik, men din kirurg kan fortælle dig mere om det, og det synes at være af en betydelig mængde.
 7. 7
  Ændre dit navn. fleste transseksuelle vil begynde at have deres venner og familie kalder dem ved deres valgte mandlige navn i begyndelsen af overgangen. Normalt ved den tid, du starter T, er det nok bedst at få en navneændring, som du virkelig vil begynde at se han. Du bliver nødt til at kontrollere lovene til din stat / land. Normalt vil det koste penge (sandsynligvis 150€ eller deromkring) til forarbejdning gebyrer.
  • Glem ikke at få en ny licens og fortælle Social Security (for europæerne), så det siger dit rigtige navn. Du vil også ønsker at anmelde din skole eller tjenestested naturligvis.
  • Der kan være en fangst her, hvis du er væk i skolen og bor på campus. Du kan løbe ind i problemer som lever med en pige eller piger, mens de bor med en mandlig navn. Det kan medføre skrivefejl problemer eller ubehag. Indtil du er lovligt en mandlig, skolen sandsynligvis ikke vil placere dig i en mandlig kollegieværelse. Men uanset om du får navneændringen er helt op til dig.
 8. 8
  Opereres. Som med HRT, vælger ikke alle transmen at have kirurgi. Hvis du er okay med den måde din krop ser uden kirurgi, der er lige så okay som hvis ikke du. Transmen organer kommer i alle former og størrelser, ligesom cis mænds. Der er faktisk tre typer af operationer, du kan vælge at gennemgå for at blive mere fysisk han.
  • Top Kirurgi: fjerner brystvæv og gør brystet ser mere maskulin. Der er et par forskellige procedurer, som afhænger af brystet størrelse, hudens elasticitet, og hvad du foretrækker (dvs. ardannelse, nyttiggørelse tid, og risici / fordele). De tre vigtigste operationer er:
   • Bilateral mastektomi eller bilaterale Incision
   • Subkutan mastektomi eller Keyhole
   • Subkutan mastektomi eller Peri-Areolar
  • Hysterektomi: er fjernelse af livmoderen. Det er ofte kombineret med bilateral salpingo-ooforektomi, fjernelse af æggestokke og æggeledere.
   • Fordi testosteron stopper menstruationscyklus, menes det at være knyttet til reproduktiv kræftformer, men dette er ikke godt undersøgt. Din læge kan anbefale at få denne procedure inden for de første 5 år eller deromkring for at starte testosteron.
   • Mange mænd vil have dem fjernet, så de kan undgå forlegenhed for at gå til gyno.
   • Mange stater / lande kræver denne procedure, før du kan komme i betragtning til et juridisk kønsskifte.
  • Bottom kirurgi: er opførelsen af ​​mandlige kønsorganer. Der er to typer: Metaoidioplasty eller Phalloplasty.
   • På samme tid, kan du få din urinrøret udvides, så du kan bruge din penis til at tisse igennem. Du kan også få din vagina forseglet eller fjernes, hvis det ikke allerede er. Du kan også have silikone bolde indsat.
  • Det er meget sjældent, at forsikringen vil dække nogle af disse procedurer, hvilket betyder, at du er økonomisk på egen hånd, der dækker disse. Og de er meget dyre. Top kirurgi tendens til at løbe rundt 4110 -7000€, hysterektomi er nogenlunde det samme, og den nederste kirurgi formentlig et sted mellem 3740 -20.000€ afhængigt af, hvilken procedure, og hvad du ellers får gjort.
 9. 9
  Har dit køn skiftet lovligt. Igen, hver stat / land har sin egen lovgivning om, hvad du skal gøre for at officielt blive en anden køn. Du får næsten helt sikkert brug for et brev fra din psykolog bekræfter din sande køn. New York State kræver også en endokrinolog for at bekræfte, at du har været på testosteron og en kirurg for at bekræfte, at du har haft top kirurgi og en hysterektomi. Nogle kan kræve mindre, og det er usandsynligt, at de vil kræve bund kirurgi samt.

Tips

 • Vær dig selv. Gør hvad der føles behageligt. Men altid være opmærksom på din sikkerhed. Også være hensynsfuld til dine venner og familie, være komfortable med respekt for deres ubehag eller forsøger at vokse brugt til dig.
 • Kom ud i dit eget tempo. Fortæl folk, du stole på, når du har det godt at fortælle dem. Mind nogen du fortælle, at dette er din personlige sag, og du ikke vil have dem fortælle verden for dig.
 • Være virkelig parat til at tale om dette. Være i stand til at tale om, hvorfor du føler på denne måde, nogle eksempler fra dit liv, at de kan forstå dine følelser, eller se, at dette ikke er en pludselig konfektionerede idé. Har litteratur om transseksuelle spørgsmål, så du kan fortælle dem, hvad det næste skridt er, og hvad dine tentative planer er. Vide om penge, det er nok ikke tid til at bede om finansiel støtte i denne sag, kan du ønsker at have job ideer i tankerne.
 • Vælg en god indstilling til at komme ud for at "vigtige personer" (ligesom dine forældre). Være et sted neutrale, hvor du har det godt, og hvor involveret enhver kan gå væk og komme væk. De ønsker ikke at føle sig trængt, når du fortæller dem, ligesom du vil måske en måde at komme ud, hvis tingene går dårligt.

Advarsler

 • Denne overgang er permanent. De operationer kan ikke realistisk vendes, i hvert fald ikke tilbage til din oprindelige fysiske tilstand. De fleste virkninger af testosteron er permanente, såsom voice forandring, krop og ansigtsbehåring, og klit vækst. Hvis du stadig har æggestokke, fedt og muskler ændringer vil vende tilbage til kvindelige egenskaber. Sexlyst, fedtet hud, og kropslugt kan vende tilbage til deres oprindelige tilstand. Sørg for at du ved hvad du får ind, og at du virkelig ønsker dette. Det er noget, din psykolog kan hjælpe dig med at nå, men det er i sidste ende din beslutning. Gør hvad der føles rigtigt.
 • Prøv dit bedste for at tage det langsomt. Lad andre folk vænner sig til dig, især din familie.
 • Lad aldrig nogen pres du til at tage hormoner eller har kirurgi, fordi du ikke er "rigtig trans" eller en "rigtig mand", hvis du ikke gør det. Mange transmen lever helt lykkelige liv uden at gøre den ene eller begge af disse ting. For eksempel har nogle transmen ikke lide den vægt, de fik om hormoner, og nogle transmen der synger ikke ønsker deres stemme til at falde. Kirurgi samt er en meget dyr - og meget personlige - valg. Ingen behøver at vide, hvad din krop ligner unclothed men du, din læge og din elsker.
 • Vær forsigtig med snæversyn og folk, der ikke accepterer af transseksuelle personer.